- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Adott egy Windows Serveren egy Citrix. (friss telepítés mindkettő teszt jelleggel) Mióta az fel lett telepítve, sima userrel nem lehet távoli asztallal csatlakozni: beírom a jelszót, bejön a welcome sreen aztán kidob.
A naplóban azt látom kb 3x hogy "An account was logged on" majd a következő az hogy logged off, illetve van egy ilyen bejegyzés is: "A logon was attempted using explicit credentials."
Itt olvasgattam, megcsináltam azt a két registry-s módosítást, újraindítottam a servert és működött, öröm bódottá volt, viszont egy újbóli restart visszaállította az értéket, és a hiba megint előjött...Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
Köszönöm!
-
donnni
csendes tag
Sziasztok!
Délután virtuális géppel csináltam egy egyszerű Server 2008 telepítést és szerepkörök beállítását. DNS, AD, Fájlmegosztás, DHCP és VPN. A fájlmegosztást egy virtuális XP-n próbáltam azon működött, illetve a VPN-t is kipróbáltam, persze csak a belső hálózatból, ami szintén jól működött.
Erre az oldalra feltettem a képeket a telepítés fontosabb lépéseiről és beállításairól. Hátha segít ez valakinek, illetve ha hibát találtok, jelezzétek.
http://server.donnni.fotoalbum2.hu/viewpicture/pictureid/15049093
Várom a visszajelzéseteket!
-
kraftxld
félisten
A linkelt képnél vedd ki a pipát amikor csinálod a vpn szervert.
A szerveren lévő csoport alapján engedélyezi a hozzáférést tök mindegy hogy közben nem tartománnyal hitelesítenek az XP-s gépek (bár ez lenne az egészséges).
Meg lehet csinálni cisco cuccal is, de az a VPN a szerver előtt végződik, és nem next-next finish beállítani -
-
-
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest