- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing: március 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz kolosanyi #7666 üzenetére
passz. nekem amióta megvan a telefonom a fb chat 99%-ban müködött, viszont tudom hogy ez nem sokat jelent, mert a fórumban mindig van valaki akinek valamiért nem megy. Nekem általában az értesítésekkel se szokott bajom lenni, szóval tényleg nem tudom. Esetleg próbáld ki az im+t, nekem mikor nem megy a beépített chat/messenger azzal menni szokott.
Ja igen, esetleg ha a battery saver-t bekapcsoltad akkor nem müködnek az értesítések, így a beépített messenger sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
polonic
félisten
válasz kolosanyi #6625 üzenetére
"Szerintem fogom magam és mindenhol a MS cuccait használom inkább, a gugli meg rohadjon meg."
Én már régóta ezt vallom. Nekem már egy ideje az a nézetem, hogy gugli bekaphassa. Már gugli szörcs sem játszik, bing the king
Na jó gmail még van, steam fiók, origin fiók, uplay, ilyenek ezzel mennek. De elgondolkozom a leváltásukon. Csak azért tartottam meg, mert az előbbiek miatt jönnek reklámok is. Azt meg nem szeretem, ha belemásznak a privát levelezésem közé.
De most tényleg lépni kell a gugli buzulása miatt.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz kolosanyi #6539 üzenetére
Te is tudod, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen Majd a WP9-be beleraknak valami összetákolt cuccot, ami legalább jól fog kinézni...
(#6541) tybsen: Nem tudom mi zabálja nálad a tárhelyet, de úgy néz ki igen.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest