-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Én Chronost használok, annyi hogy egy-két pillanat kell míg osszekapja magát, de (főleg a frissítése óta) az UI nagyon csinos.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Ha nem volt még,apróság de a gyorsnézet frissitést kapott, új funkcióval: a zarolasi képernyő értesitéseit is képes megjeleníteni. Ideje volt. (L925 o2 UK)
-
moleculez
veterán
8.1-ben lesz valami integrált nyomtatás?
-
-
moleculez
veterán
"böngészővel letöltött hang- és videófájlok automatikusan bekerülnek a megfelelő XBOX lejátszó könyvtárába"
jól értem, lesz browser download?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
A felugró ablakokat nem kezeli az IE, sem a böngészőben feltöltést.
PDF-t el lehet küldeni:
Adobe Readert megnyitod, alapból a recent documents-t mutatja. Lapozz egyet jobbról balra, ott hosszan nyomsz amin akarsz, és ott megtalálod.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz consono #32417 üzenetére
Ha megnézed, most is kapsz néha egy-egy modulra frissítést, pl amikor csak az "extrak + info", vagy hasonlo apróság frissül, ezt a későbbiekben is megtehetnék, de elég csak pl az indítási sebességét megnézni mixradionak, meg a gyárinak, vagy akárminek, amire van alternativ app. Ne most basszák már el a rendszert, ha nem szükséges....
-
moleculez
veterán
válasz Oppenheimer #32380 üzenetére
Ooo neis mondd... Jonnek majd a nagytudasuak megmondani az okosat...
-
moleculez
veterán
Nekem pont az FB részével nincs bajom. Azt meghgyhatnak, amugy fasza lesz ez...
-
moleculez
veterán
válasz Jamby18 #32045 üzenetére
Nem gamer platform a WP, igaz 35 ezerért a droid,még annyira sem, sőt néha még telefon sem, de nem akarok flamelni... Ha visszaolvasol, kb hetente kóstol bele valaki a WP-be egy 520-l, szóval láthatod hogy pár oldal alatt helyére került minden kérdésük, és nem is panaszkodnak.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz csokoládé13 #31927 üzenetére
Mail Engem is érdekelne...
Bing szolgáltatások nem jönnek be, de a Translator az komoly...
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz Oppenheimer #31824 üzenetére
Na mégegyszer: UC Browser nektek működik rendesen? Nekem nem tolt le semmit, mert dobja a jelet. (stab 4G mellett)
-
moleculez
veterán
Nektek jo az UC Browser? Nekem dobáljaa jelet...
-
moleculez
veterán
8.1: A filekezelo nem érdekel, csak legyen elérhető minden, mindenhonnan, pl legyen emailbe csatolható bármi, fb-chat detto, több csevegő legyen integrálva az üzenetek-be (vagy az outlook legyen multiplatforn csevegő hozzá app), aztán joba' leszek az MS-el.
-
moleculez
veterán
Valami ertelemet nyer a 1520:
http://m.wpcentral.com/grand-theft-auto-san-andreas-arrives-windows-phoneMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Juuujjj, ezt miert???
http://m.wpcentral.com/beastgrip-camera-grip-system-windows-phoneMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Például az O2 rendbe rakhatná az app-ját (meg olykor az apját is), mert egyszerűen nem műxik ennyi. Havi 47£-t business customerkent azért jarna,asszem...
Nem, mindenért telefonos ügyfélszolgálat...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
A 1520-ról még nem alkottam konkrét véleményt, de eddig ott tartok hogy nem kell. Nem azért mert nagy. Pont azért kellene, ha lenne értelme WP-hez ekkora kijelzőnek. Számomra(!), a használati értéke, gyakorlati haszna nulla, az OS kötöttsége miatt. Nem sarkall váltásra a 925-ről: ugyanazt tudja mint az enyém, csak nagy méretben. Nyilván más rajta filmezni, de a multimédia még mindig nem az erőssége,a WP-nek. FullHD Játékok is jók lehetnének, ha lennének. Ha pl lenne az office annyival okosabb hogy telón használjam.
Tetszik tényleg, és nagyon bejön, de nem lennék beljebb vele, cserébe kényelmetlen.
Szóval egyenlőre nem, de meglátjuk mit hoz a jövő, a 8.1,aztán a többi, egyenlőre 1020-nak több hasznát látom, szeretek fotozni.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Ebook reader, ami kezel pdf-t, tudok rakni könyvjelző(ke)t? Vagy az adobe reader tud ilyet, csak en vok hülye?
-
moleculez
veterán
válasz batai15 #30857 üzenetére
Egy 925-rol írok, és szerintem is gyenge játékra a HW. Melegszik mint Steiner Kristof körül a fürdővíz, és grafikailag is,le vannak butitva sztem a Játékok. Pont ma néztem Dungeon Hunter4-t az enyémen, meg asszony s4-n, ég és föld. Szeretem a telóm, de be kell látni, hogy ami benne van az felső közép kategória, igaz minden másra bőven elég. De ha az alkalmi játékot ugy értette, hogy néha játszik, de nem elsődleges, akkor merem ajánlani, nekem tetszik, nem bántam meg. Főleg a kamera miatt.
-
moleculez
veterán
Szerk.: okoskodtam...
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
FB chat connect-t oldottam meg, egy neten olvasott módszerrel.
Outlook.com-n az aliast átállítani(ha van), és ennyi.
Nem működött egyik ismert módszer sem, csak ez.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Na most facebook chat... Nem a telom napja...
-
moleculez
veterán
Nem ugy volt, hogy GDR3-ban megoldják azt, hogy emailhez doksi(ka)t is csatolni lehet, nem csak képet? De idegesít most...
-
moleculez
veterán
válasz orangutan4 #29952 üzenetére
Szinkronizáld újra. (beállítás-fiókok,email) ott a facebookon hosszan nyomod és látni fogod.
a képeknek meg szedd le a csempét és tedd vissza.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Egyszer WPCentralon olvastam egy app-rol, ami olyan mint a PhotoBeamer, de nemcsak kép hanem teljes screen mirroring online. Beta cucc volt, és egy kiállításon videózták asszem.
-
moleculez
veterán
Nemertem ezt a qrwa push rendszert miért nem lehet rendberakni, kinek fájna ha működne rendesen.
-
moleculez
veterán
Talán hasznos lehet valakinek, hogyan csináljunk új mappát a galériába. Remélem beépítik majd.
http://m.wpcentral.com/tip-create-your-own-photo-album-folders-your-windows-phoneMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Pár napig korhazban van a drága, addig s4 van...
-
moleculez
veterán
Az egy dolog, hogy elejtettem a telóm, és rommátört az üveg az elején, de használat közben üvegmorzsalék hullik belőle...
hamár ugyis szét van a kijelző, kipróbáltam kulcs/kés karcolja-e a GG-t. Tényleg nem karcolja.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Erre várok: http://m.wpcentral.com/leakster-says-nokia-lumia-929-has-2510mah-december%20release
-
moleculez
veterán
RT user irjon már privit légyszi, lenne pár kérdésem.
Köszi😊Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Egyébként még mindig nem oldódott meg az outlook-gmail szinkronom.
szóval: az outlook fiokomban hozzá van adva a gmail cimem. A telon ha hozzáakarom adni, mint outlook fiokot akkor hogy csináljam, mert azt mondja, hogy nem találja a beállításokat.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Jobban belegondolva, tényleg hülyeséget mondtam, mire hazaérek nem nyúlok géphez, mégis mindent elintézek/elolvasok/megnézek/meghallgatok, igy a napi (odavissza) 3órát amit utazással töltök, hasznosan tellik, otthona családdal tudok foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
free zenelejátszó alternatíva, a (egykori) Nokia Music helyett? Frissítés után ez a MixRadio rövid karriert futott nálam.
-
moleculez
veterán
Nekem semmi nem jelez semmit. Miërt? Akksikimeles kikapcs, mindenmas bekapcsolva...
-
moleculez
veterán
Fb chathez nincs egy app sem ami képes push-ra is???
-
moleculez
veterán
925-nek a kijelzőjét lerendezte a fiam, értsd full karc az egész. Youtube-n láttam videót hogy csak a digitizer-t cserélik 920-n, nyilván ezen is megoldható. Egész kijelzőnél biztos olcsóbb azért, de én neki nem állok azis biztos. Érdemes keresnen szervizt, vagy esélytelen hogy ezt valaki bevállalja?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Biztos ezerszer volt már tárgyalva, de az outlookban hogy kell googlet szinkronizalni, hogy ne kapjak hibaüzit?
-
moleculez
veterán
Update: hardreseteltem, befagyott boot kozben (fogaskerekes toltes dolog) es ugy maradt,forog es jolerzi magat. Szerviz.
-
moleculez
veterán
Természetesen az órat visszaállitottam, azert szolt is, amit eddig leirtatok azt mind probaltam, de semmi... Az fb chat nemis annyira fontos, csak bosszant ha valami nem stimmel a telon, az hogy az ora mitol allitodik el, es mitol nem all vissza(csak kezi beallitassal)az jobban aggaszt...
-
moleculez
veterán
hard reset az megoldás, de tényleg nincs kedvem havonta ezzel bohóckodni, mert havonta egyszer bejátsza ezt...
ahogy láttam eddig másoknak az szokott lenni a problem, hogy nem jelez/késik/kihagy, az hogy be sem jelentkezik az másnál is van? Az érdekes hogy a többi fb funkcio,frissul szépen, igaz azokat pont nem használom.
update: ag automata ora atallitodott, es nem hajlando helyes időpontra állni. igen dátummal együtt. manuálisan kellene beállitani, de ez már elég para.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Kérdés: Üzenetek alkalmazásban a facebook cjat mitők csinál olyat, hogy fogja magát és nem kapcsolódik? Minden aktiv ami érintheti, wifi,4g, amitakarsz. Hogy tudom ujra működésre bírni? L925
-
moleculez
veterán
válasz nbukta77 #26540 üzenetére
Mozog. De ha a beallitasoknal kivalasztod az idonkent-t akkor meg azis kikapcsol, ha zsebrerakod/bezarod a flipcovert.-kozelsegerzekelovel erzekeli. Amugy sztem nem meriti eszrevehetoen. Ha kibekapcsolgatod a kijelzot az jobban eszi.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Arra van valami megoldás, mint a iPhonnal az airprint, hogy wifin myomtassak?
-
moleculez
veterán
Szervusztok! Az lenne a kérdésem hogy a wp8-al tudok használni valamilyen külső BT billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest