Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moleculez
veterán
Rakd fel a fb app-t, és engedelyezd a hozzáférést.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
A Denim-et megkapja a mostani x20-as generáció is?( A cikkben felsoroltakon kívül)
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz ZavaBalazs #51708 üzenetére
Hohy lehetne megoldani ezt 8.1-en? (nyalóka a googlere dobjon)
-
moleculez
veterán
válasz ZavaBalazs #51715 üzenetére
Szerintem már a keresés nyelvét nem lehet állítani 8.1-n, legalabbis nem találom. Valakinek 8.1-n sikerült már ez?
-
moleculez
veterán
Volt olyan akció, hogy ha az automatikus fotó mentést beallitod, kapsz 3gb-t. Na ha azt aktivaltad már, akkor semmi más nem történik, mint megnő 15GB-re.
-
moleculez
veterán
válasz SOAD19 #54840 üzenetére
Minden akksi figyelo eszi az akksit, hiszen igy működik, már tesztelték többen, hogy az akksit eszik, de legalább megbízhatatlanok. A Weather App-ok csak hatterben szinkronizalnak, nem nagy fogyasztók. A kijelző, meg az gsm/adat modul a 2 legnagyobb fogyasztó.
-
moleculez
veterán
A WP Central nevet váltott, Windows Central lett. Ezután WC-nek rövidítjük?
/....hír...-forrás: WC/Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Nekem is ugyanez. Csak nálam, úgy jön elő, hogy egyszercsak "lefagy" a Glance, nem kapcsol be a kijelző, csak újraindítás, deabbol sem a sima, hanem hangerő le+power. És akkor megkapom az összes létező,sms-t nemfogadottat, amot akarsz...
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Most lehet vadat kérdezek: Vannak ugyis W8.1-tabok: Nem lehetne megcsinalni 5,5-6"-ban, telefonnak?
-
moleculez
veterán
Win10-rol mit lehet tudni?
-
moleculez
veterán
Ez a lefagyás, és softresettel indítás, ez mi? Nekem is volt tegnap asszem. Csak nekem az óra nem állt be magától...
-
moleculez
veterán
Mostantól a 930 tulajok táborát erősítem én is. 😉
-
moleculez
veterán
válasz A Dévlá #57241 üzenetére
Helló!
Szerintem nem bánod majd meg. A rendszer tényleg stabil, az alsó kategóriás készülékeken is, nyilván az egyes típusok szolgáltatás kínálata eltérő (glance különféle szenzorok, stb) Tölteni tényleg nem tud kikapcsolva.
A Here navi elég jó, nyilván egy profi rendszerhez képest más, de egyrészt ingyen van, másrészt nem szktak panaszkodni. Én sem.
Szinte minden üzenetküldő alkalmazás megtalálható. Más kérdés a stabilitásuk, bár az utóbbi időkben rendbe vannak (nálam)
Én másfél évig hajtottam 925-t, most 930-t, és el,sem,tudom képzelni hogy droidra visszatérjek.
Az meg hal a tortán, hogy a legolcsobbtol a legdragabbik minden modell kapja a frissítéseket szépen.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Majdnem a glance miatt lett 1520, de az egykezes használat fontosabb volt jóval, így lett 930.
-
-
moleculez
veterán
Tud ám a 930 melegedni ha akar...
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz Caldera1 #57584 üzenetére
A SIM az gyakorlatilag lényegtelen. A kérdés az hogy mi van összeszinkronizálva mivel? Mert ha csinálsz neki egy új MS acc-t, akkor lesz egy szűz teló, semmi atfedessel a te adataiddal. Szerintem, jobb újat csinálni, ne legyenek később bonyodalmak. A kontaktok is oda szinkronizalodnak, szóval a tieid lesznek meg neki. Email fiók kérdéses, használod-e a live-osat, mert ha csak hozzá van adva egy másik az eltávolítható.
-
moleculez
veterán
Nézd, egy bontatlan dobozos példánynál, én megpróbálnám. És itt jön az, hogy ugyanezt a a sok indiai/kínai csodákkal nem vállalnám be, 30k-s teloval sem.
57632#
Ha ugyanazzal a fiókkal vagy bejelentkezve mindkettőn, akkor nem tudod kétszer megvenni.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz Plazmacucci #57741 üzenetére
Olyanom nekem is volt, de nem csak a rádió, a zenelejátszó is. Nem tudom mi lehet a megoldás, mert más hiba miatt cserélték...
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Álljunk már neki temetni a rendszert, mert az újságírók úgy akarják. Mert hiányzott pár "alapvető" app, Verge-ődtek egy sort, majd írtak egy nagy drámát.
Akkor kérem a Droidot is temessuk, mert nem arra váltott. Arról miért nem ír senki hogy elhagyta a droidot, és WP-felhasználó lett? Lesznek még itt meglepik, nem kell aggódni.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Azt viszont tényleg nen értem, az MS miért nem lép elő, mint szoftver fejlesztő, és csinálják meg amiket hiányol a nép. Úgyis be van írva a végtelen pénz cheat, belefér.
-
moleculez
veterán
válasz tomboy0013 #58884 üzenetére
Meg gyorsan a is bootol a Lumia Camera, igazából csak emiatt várom.
-
moleculez
veterán
válasz zozzzzzzzzzz #59059 üzenetére
930-ra meg majd kb jövőre... Most nem az a bajom, higy Neked Megjött, hanem hogy nekem nem.
-
moleculez
veterán
1/ Hogyan tudok más régiójú romot rakni 930-ra (hogy legyen denim)
2/Szolgáltatói a teló, vissza kell rakni majd az "eredetit"?
3/garit befolyásolja?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Külpolitika
- Vége a találgatásoknak, jön PC-re a Red Dead Redemption sorozat első része
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen