Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Valami fejlemény a natív fb approl???
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
1,Ha felrakom a dev.prev-t, akkor utána megkapom a veglegeset is (Cyan-nal)?
2, Mi a rizikója?
3, Az appok meg mindn más marad a régiben?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
l925 zeneljatszas random leáll (pause). NMR, és gyári is. Tippek?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz Partyface007 #36934 üzenetére
Telón van a file. (925-ben nincs sd) HR nem volt, restart volt. Mielőtt szünetre rakja magát, megnyekken a hangszórón egy pillanatra. Tippem szerint jack csatlakozó kontaktos, bár akárhogy mozgatom nem tudom reprodukálni. Magától olyan fél perc múlva leáll.
-
moleculez
veterán
Na összefoglalom miujsag: zenelejatszás bármben random pause-ba vágja magát (youtube is böngészőből), előtte kihangositva megnyekken egyszer. Kihangositva nem áll le. Jack csatlakozó, vagy szoftveres probléma?
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
válasz x1port #37613 üzenetére
Nincs ész érv. Teny van, mégpedig, hogy pár dolog nincs benne, nem úgy tudja, ahogy Neked tetszik! De akkor minek vetted meg???
szerk: tudom, hogy vannak belépő droidok LED-el, de azt hiszem olyat irsz, ami megközelíti egy 520 sebességet-stabilitását, stb. Mert kb fél nap után a falon csattana az összes retek, már bocsi. Hiába van LED-low end droid, annak minden hátrányával.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Néhány lapot szeretek asztaliban látni,most viszont az IE nem hajlando lehozni asztaliban az oldalakat...
-
moleculez
veterán
Ja ok, megvan. Az oldalon belül is le kell kérni, eddig mintha nem így lett volna... De megy az a lényeg. Amúgy nekem 30 perc volt kb, és hibátlan. és végre tudom formázni a HSZ-t
-
moleculez
veterán
És gyors, meg időben jelez?
Ja amúgy a podcast nagyon jól sikerült, bejövős...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
A messenger ugyanolyan gyors mint anno a chat volt?
-
moleculez
veterán
Az miért van hogy a Messenger-t nem tudom Ért.Központ-ba rakni,nincs azon az app listán😞 láttam tobbeteknek is ment.
-
moleculez
veterán
8.1 sem oldotta meg a fülhallgató gondom, érdemes lenne egy HR, vagy mikor felraktam a 8.1-t az egyenértékű egy HR-l?
(random szünetbe vágja a zenét,yt-t, akármit, mintha kihúznám a fülest. Újra elinditasnal pár mp-ig kihangositóra rakja, majd rájön h van füles. Nem hiszem hogy kontakthiba, mert mozgatással nem tudom reprodukálni)Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Szolgaltatós😞 UK teloszerviz rendszer: Beadod a telód kapsz egy ugyanolyan tipust, amit már felujjktottak... Többen is mondták, és énis észrevettem: Amit egyszer bekuldtem, annak karcos volt a kijelzője, amit kaptam karctalan kijelző, de Bing gomb nem világít.
-
moleculez
veterán
Na jó, reggel 5-től mostanáig 70% ment le, úgy, hogy 40 perc YT volt a vonaton, 7-tol mostanáig táskában volt... Kedden cserélik a telót, assgen arra nem rakon fel a 8.1-t...
-
moleculez
veterán
Na láttam WP Centralon, van már 2 file Manager 8.1-hez. Jó lesz ez😊
-
moleculez
veterán
Néha azért jól jönne egy filekezelő, pl egy emailhez több filet csatolni, meg kitudja... Nekem még tetszik a 8.1, igaz most hogy kicserélték a telót nem raktam vissza, de egykét funkció máris hiányzik...
időjárás appok: itt UK-ban akkor használok legközelebb, ha percenként frissül a csempe😆Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Az Extrák+infó amúgy mi, és mire jó? És miért frissül néha? Miért 15mb?
-
moleculez
veterán
A 925-k hozzák az updattel a 8.0-s uzemidőt, érdemes felrakni? Volt már fent 8.1, de nagyon merült, most jobb lett?
-
moleculez
veterán
Mintha a 925 jobban bírná 8.1-n, mint 8.0-n. Úgy tűnik...
-
moleculez
veterán
8.0-n a soundcloud tudott futni háttérben IE alatt, na 8.1-ben persze nem. Ötlet? Futhat a háttérben, asztali nézet, minden on. Vagy egyszerűen kifelejtettek belőle valamit?
-
moleculez
veterán
L925 8.1 random kikapcsolás, restart? Talalkozott valaki?
-
moleculez
veterán
A 930 kamerája nagyon messze lesz a 1020-tol? Mert fontos a fotózás, de hardeveresen meg elég elavult a 1020, és a jövőbeni frissitrsekre is gondolni kell.
-
moleculez
veterán
Ismertek, nem magszám alapján választok telót, sőt mire kijön olyan frissítés amit nem kap meg a 1020 addig egy rakat teló kijön. Csak mlst igy szöget ütött a fejembe, hogy nem lenne rossz. De már meggyoztem magam a 1020mellett, minden ok. Ennek a mobilfoto nevű sportnak jobban nekifekszem, és egy 1020-nál jobb alap kevés van.
-
moleculez
veterán
Eléggé off, de WP-s kérdés is valamilyen szinten. Feltörték az outlook fiókom, ezzel együtt onenote, névjegyzék, és ugye a telóm is, mert ez az MS fiókom. A tevékenységi napló szerint ugyanazon időpontban Írországból, és Hollandiából, különböző IP-címről.
Ez eléggé gáz. Persze lecserletem a jelszót, de már baszhatom, amit akartak nyilván megvan.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Autós topik
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hőszivattyu medencefűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest