- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz pushalias #10849 üzenetére
wpcentralon vagy wmpoweruser-en írták, hogy HD7-re is felment. Nameg ha a lesajnált Optimus 7, amiről az LG kijelentette, hogy nem támogatja és a Dell, aki kiszállt a telefon businnesből is megkapta, akkor szerinted pont a Surround nem fogja? Tegnap este vagy 60x próbáltam. Nem sikerült. Valaki írta, hogy túlterheltek lettek a szerverek. Ma reggel első próbálkozásra beadta.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz pushalias #10852 üzenetére
Huzigáld csak. A másikat már így megvénülve csak ritkán huzigálhatod.
exileee: Az jó, mert az omniákra pont megjött huzigálás nélkül. Amúgy meg ezek a hírek, pletykák kb. ennyit is értek, mint láttuk.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
proxie
tag
ezt beválalja valaki? [link]
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #10852 üzenetére
Ha február közepéig se kapod meg, akkor kezdhetsz aggódni, de szerintem addig érdemes lehet próbálkozni, volt szó róla hogy 3 héten keresztül hullámokban nyomják ki a frissítést, és nyilván mindenki most azonnal akarja. Én most úgyis elmegyek síelni egy hétre, majd ha hazajöttem játszom anyám Lumiájával, meg a HD7-tel ami nővéremnél van, addigra csak lecsillapodik a frissítési láz.
Bár igazából kísérletezek is anyámmal, hogy ha esetleg a telefon szól hogy igen van update, akkor eljut-e oda hogy nélkülem frissítsen Zune-on keresztül
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
proxie
tag
válasz #32711680 #10857 üzenetére
amit btudos kolléga mond " és nyilván mindenki most azonnal akarja.", köztük én is vágyódom rá
mukibuci: tudom, hogy rá lehet rakni azzal is, de azzal nem merek belekezdeni. ez így olvasásra egyszerűbbnek tűnik.
nem azt akarom, hogy csinálják meg helyettem, csak hátha tud valaki róla valamit[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Amúgy tetszik az új Zune csempe. Főleg, hogy az előadó képe mellé már a nevét is kirakja animációban. Habár itt van egy kis bug (ami lehet, hogy eddig is benne volt), miszerint ha zenét váltok a hangerő jelnél levő kezelőkel (vagy csak szimplán átvált másik számra) akkor ha másik az előadó akkor annak egészen addig nem rakja be a képét amíg be nem megyek a Zune-ba megnézni a számot.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
madd dogg
senior tag
Frissítés után backupból visszaállítja a telepített programokat? Elég sokat megvettem. SMS-ek és nevek?
Mellesleg T-s L800-am van, és netmegszakítással sincs semmi.
-
pushalias
addikt
No, akkor ezennel 7.8 van fent a Surroundon.
-
madd dogg
senior tag
Nálam semmi sem történik, sehogy. Megszakítással sem.
-
Blyan
félisten
Valaki összefoglalja ezt a kábelhúzogatós módszert? Egy Omnia W-re próbálom este felerőltetni majd.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pushalias
addikt
válasz proxie #10869 üzenetére
Igen, azzal. Nekem W8-cal az egyes frissítések után a progi összeomlott, de ettől még hibátlanul feltette.
Ami fontos: ez nem készit backupot, tehát előtte érdemes egyet csinálni. Cserébe, mivel nem backupol, ezért nem egy óra a frissítés, hanem kb. 10-15 perc.
A hangsúly kedvéért ide teszem a likjét megint: seneveighter. Teljesen szabályos frissítést csinál, nem kell megijedni.
#10874) savoo Nem kötözködik, mert szétültetem!
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz proxie #10875 üzenetére
Backupolásra ez a legegyszerűbb: WP7 Easy Backup. De hogyogy 4-es dotnetet kér? Ami Zune-hoz kell az nem elég neki?
-
nábob
tag
Ilyen "óra tile-t" hol lehet szerezni?
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
redpunkt
tag
HTC Trophy
7.5 win.
Nincs magyar benne..csodas.
Megoldas vki?ÜDV ! Élsz vagy éltél...nem mindegy
-
Dzsosy
senior tag
A 7.8-asok közül mindenkinek eltűntek a zároltképernyő alatt lévő zenevezérlő gombok, vagy csak nekem?
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz proxie #10888 üzenetére
Nincs mit!
Psychonaut nos én ott tartok h kéne egy restore, mert már nagy az egyéb mappa, gondoltam megnézem h mikor érzékeli a frissítést és akkor gyors restore majd újra zunehoz csatlakoztatom, és frissítem, de akkor lehet h nem találná meg megin? Inkább nyomjak egy restoert most, max várok, vagy próbálkozok? Amúgy netkihuzogatós módszert próbáltam de mindig csak az volt a válasz h nem lehet frissítéseket keresni, csak nyomkodjam tovább és közbe ne is dugjam vissza a netkábelt, csak ha kiírja h van frissítés?
Matthew 24:42
-
pushalias
addikt
Nincs türelmed kivárni, amíg megjön a 7.8?
(#10898) Crytec210 A többi képed az, ami olyan ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest