Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
proxie #10888 üzenetére
Nincs mit!
Psychonaut nos én ott tartok h kéne egy restore, mert már nagy az egyéb mappa, gondoltam megnézem h mikor érzékeli a frissítést és akkor gyors restore majd újra zunehoz csatlakoztatom, és frissítem, de akkor lehet h nem találná meg megin? Inkább nyomjak egy restoert most, max várok, vagy próbálkozok? Amúgy netkihuzogatós módszert próbáltam de mindig csak az volt a válasz h nem lehet frissítéseket keresni, csak nyomkodjam tovább és közbe ne is dugjam vissza a netkábelt, csak ha kiírja h van frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest