- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Magyar T9 nincs, csak aszem 2002-höz és az nem mükszik 2003-an. Ékezeteket tudsz írni, de csak azokat amik a Németben is vanak, mert Magyart még mindig nem támogatja. A 2003 amit én próbáltam kicsit beteg volt. Call waitinget nem nagyon jól kezelte és foglaltat se jelzett ki hanem csak kuka volt.
http://mpx200.netdisk.hu/ -
Kraptor
őstag
Nekem is MPx200-asom van. Az Op elég jó, de sajna néha lassú, de gondolom ez idővel megoldódik majd. 2002-es stabilllabbnak tünt, de nem volt olyan átlátható mint a 2003-es és több funkciókat is tartalmazott. Nekem igazán azért jön be a telcsi, mert olyan mint egy mikro pc. Tudsz rajta wordet, pdfeket, stb olvassni, van teljes böngészője, nem csak wap. Totálisan testre lehet szabni és 1Gigás SD kártyát is elbír
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest