- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
thomas791 #1494 üzenetére
a link nem jó.
de már én én is olvasgattam róla.
nekem a beállításokban van olyan hogy "hard reset"
de néztem videót róla,hogy hogy kell csinálni. ott bele se léptek a menübe, hanem az oldalán nyomtak meg valamit a toll-al.
azért gondoltam hogy csinálok egy újraindítást,mert ha minden igaz akkor ez a t-mobil által kiadott darab. (t-mobile függő,IGO memókari)
és úgy tudom a t, magyarosítva adta ki. na meg már egy kicsit lassúcska is.meg kell nyomni az oldalán a kis gombot? ennyi?
-
zsoltinnó
aktív tag
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
thomas791 #1429 üzenetére
ÁÁ..azt ha ne-agy isten jó?És véletlenül nem úgy nyomom frissítésközben a gombot és elalszik és megszakad a kapcsolat?kuka!
Az a baj hogy itt tolna megyében belül találnák egy egyént aki megmutatná hogyan kell elvinném hozzá!De a legközelebbi város Szekszárd is 50km!Frankon jó helyen lakom!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
thomas791 #1423 üzenetére
ki van véve az sd-Be van kapcsolva a telefon-Rá van dugva a kábel-Eszközkezelővel csatlakoztatva-Rom frissítő programba update katt-Elsötétül a kijelző a telon-Bontotta a kapcsolatot!-Megjelenik a színes csíkok a kijelzőn-Program leáll(mivel nincs kapcsolat)
Nem volt még rom cserével a telon.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
thomas791 #1408 üzenetére
Olvasgattam az általad írt fórumon, viszont nem tudom hogy melyik rom kellene nekem, meg hogy egyáltalán jók-e azok amik eredeti touch 3g-hez vannak, mert ez klón.
Addíg már eljutottam hogy a telefonon ez az üzenet van: usb update mode!
Viszont a device center nem látja.
Kérdésem az lenne, hogy milyen progival, melyik romot tegyem fel, és hogyan?
Köszi!
Üdv, beeerka -
knyitogato
őstag
válasz
thomas791 #1392 üzenetére
A korábbi winmo változatokban azt a két file-t kellett megbirizgálni az ékezetekhez, és utána már működött, de az LG GW550-esemben, ami 6.5 standardot használ, nincs ilyen file.
(Angol és kínai nyelv van benne, és van külön egy Sym gomb (ahogy az lenni szokott), azt lenyomva bejönnek a szimbólumok...na ezt tuti lehet vhogy kalibrálni, csak rá kéne jönni...számomra ez egy tökéletes készülék ékezet nélkül is, de biztos vagyok benne, hogy vhogy bele lehetne varázsolni...)
Van egy AE Keyboard nevű program, de rendesen fagyogatott tőle a GW550, szóval inkább töröltem. Kell lennie vmi megoldásnak.
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
thomas791 #1394 üzenetére
comm manager van nekem!settings- wifi settings és bluetooth settings is van
hard reset is volt már! de akkor is Ezt írja:jelenlegi beállításokkal nem lehet csatlakozni.A kapcsolat beállításainak módosításhoz érintse meg a beállítások gombot és ide küld:
új modemkapcsolat hozzáadása
új VPN-szerverkapcsolat beállítása
Saját proxyszerver beállítása -
KrAt
veterán
válasz
thomas791 #1378 üzenetére
Ezzel megy az iGO 8, megy elvileg az SPB shell is, többet nem használok max pár játék, és legalább még elég gyors is
szerk: most teszem fel az SPB-t, amitől az előbb lehalt, imádkozzunk
fennvan, beállítottam jól, olyan mint régen
Nagyon boldog vagyok, mert nagyon szomorú lettem volna, ha meghal, imádom ezt a telót
-
KrAt
veterán
válasz
thomas791 #1376 üzenetére
ISTEN VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt rátaláltam a bűvöl bill kombinációra (bekapcs + camera) ami elindított vmit, amitől látta a gépem a PDA-t, és így már a flash-elő is látta, hogy mi az ábra, s rajta a gyári szoft, amitől elindult!!!! : )))))))))))))))))
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, jövök neked egy rakat sörrel!!!
-
KrAt
veterán
-
Inarus
addikt
válasz
thomas791 #1347 üzenetére
Szerintem a "nagyon kockázatos" részre.
Megkövetel némi inteligenciát a dolog - többnyire egy kis angoltudást és azt a készséget, hogy az ember hajlandó utánaolvasni és végigolvasni egy-egy fórumot, de ha az alapkövetelményeknek megfelel a user, akkor nem mondanám egy nagyon veszélyes műveletnek...
+ hagyni kell, hogy mások pionírkodjanak előttünk, ne akarjunk elsők lenni egy új rom kipróbálásában.Amúgy új készülékre tényleg elgondolkodtató a dolog, én például nem szeretem a garanciát egyhamar elszabni...
-
törölt tag
válasz
thomas791 #1341 üzenetére
Telóvásárlás előtt állok. Pontosabban nem is én, hanem apukám. Olyan telefonban gondolkozik, aminek a kezdőrészlete max. 20e Ft, T-s, előfizetéses és a havi törlesztőrészlete nem több, mint havi 3-4e Ft.
Kinéztem pár félét: Samsung Omnia 2, Nokia N97 meg van pár HTC(vagyis T-mobile nevű telefon), de azokkal meg az a baj, hogy mind angol nyelvű, apukám meg nem tud angolul.
Omnia2 ről kérdeztem a topikjában: valaki szerint jó telefon, gyors, de csak főzött ROM-al(vagy micsodával). Azt se tudom, hogy ilyen dolgot hogyan lehet feltenni, nem e jár garanciavesztéssel...stb.
-
Bencexp
tag
válasz
thomas791 #1322 üzenetére
Tehát akkor... pont olyan mint ezen a videón, csak tiszta bug az egész... hiányoznak feliratok, pár gomb felirata gelyett is csak egy üres kocka jelenik meg, nincs XPANEL meg az a zene/videó lejátszó cucc... bállításoknál felül ahol lehet lapozni, ott csak 2 nyilat látok és nincs felirat...
Volt rajta valami fekete téma, azt eltávolítottam a programlistából, azután lett ilyen.
De néhány része így is megmaradt, pl tárcsázásnál a számgombok...
Meg a főmenüben vannak mappák, szépen bele voltak pakolva a Programok, Játékok, Kellékek, de ha én felrakok valamit az nem mappába kerül, hanem ki a főmenübe...Xpanel gomb megnyomására pl Comm Managert kapok, a jobboldali funkciógomb megnyomására meg feladatkezelőt...
Ja és néha magyar, néha meg angol a rendszer... xD
Egyébként ez a Hard reset mi is pontosan?
-
válasz
thomas791 #1307 üzenetére
"Valaki mongya má meg hogy kell romot fözni vagy szerkeszteni???? "
Nem evidens és könnyen gallyra is vághatod vele a telefont! Ha már ezt így kérdezed, akkor az veszélyes üzemnek minősül és nem szívesen venném a nyakamba egy halott telefon (tégla) terhét.
egyébként ha ismered az xda-developers fórumát, ott nézz körül, több séf több konyhája is fent van... van miből főzőcskézni.
Általában ROM-hoz adják a konyhát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest