- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Te is jófej házigazda vagy

1.: .vbs kiterjesztésű állományokat futtatnék, de nem tudok. Ha a benne levő kódot egy weboldalba rakom, amit a PC-s IE le tud futtatni, azt a kézi gépen lévő IE nem. A javascript meg nem engedi a fájlba mentést (ha mégis, javítsatok ki, mert akkor meg van oldva, meg nem vagyok nagy JavaScriptes de a minimális angoltudásom és a copy/paste velem van)
2.: Az ActiveSync becsatolja a meghajtók közé a csatlakoztatott kézigépet (Mobileszköz ikon), hogy a rajta levő állományokat PC-n keresztűl buzeráljuk. Én egy progit írnék, ami magától buzerálná, de mivel nem értek ezekhez a kütyükhöz, csak azt tudom leprogramozni, amit parancssorból, pl cmd.exe -ben ki tudok adni (Win2k/XP/Vista/7), de eddig még nem sikerült parancssorból elérnem a mobileszköz mappa tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Iphone 13 128 GB kártyafüggetlen 91% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs