- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya #42 üzenetére
nem kell semmi, alapbol mutat feliratot (play => captions and subtitles => on if aviable; vagy pedig ctrl+shift+c), en azert hasznalok vobsubot, mert a wmp megoldasanal nem sikerult sem a felirat szinet, sem a eretet allitani, marpedig nekem feher nem jo (sok a feher hatter, nem latok semmit), es 24-es betumeret kell (jo a szemem, de filmet agybol fekve szeretek nezni, es ugy mar gaz olvasni a 14''-es monitort)
-
Tithian
őstag
válasz
Dilikutya #21 üzenetére
Egyetértek.
Én XP reinstall után másodszorra fel sem tettem a kilencest, WMV-HD-t le tud játszani más is, akkor meg minek.
Semmi olyan plusz képessége nincs, amire szükségem lenne.
A BSPlayer sokkal rugalmasabb, nagynéha kell feiratot játszanom, arra is megfelel. Másra ott a VLC vagy a Media Player Classic bőrébe bújtatott Real/Quicktime Alternative.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest