- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
én dobtam a kukába a winampot amióta a media player 10-et használom
mondjuk egy baja azért van:
mikor online rádiót hallgatok (www.protonradio.com) és leveszem minimalba jobb alulra, a gombkezelő felületre, egy idő után megakad és utána már csak bufferel. aztán kapcsolhatom ki és be újra -
X-COM
nagyúr
válasz
burgatshow #105 üzenetére
hátnemtom
esetleg próbálkozhatsz ezzel: Bővebben: link -
faster
nagyúr
válasz
burgatshow #101 üzenetére
Öcsém is így járt, amikor Mediaplayer 9-cel rippelt le egy CD-t wmv formátumba, és nem kapcsolta ki a beállításoknál a ''Zeneszámok másolásvédelme'' opciót, alapból be van csekkolva.
Aztán egyszer le lettek másolva az adatai, meg zenéi, format c:, XP felrak, és ezek a wmv-k onnantól kezdve használhatatlanok voltak, gondolom, valami licenszfájlt kellett volna még lementeni. Megoldást én sem tudok.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
burgatshow #103 üzenetére
hát akkor szerintem egész egyszerűen lejárt a licenc
-
X-COM
nagyúr
válasz
burgatshow #101 üzenetére
ezt jogvédett tartalmaknál írhatja ki, vagy abszolút semmilyen wmv-t nem játszik le?
-
burgatshow
veterán
Felraktam a 10-est, de nem tudom lejátszani a wmv fileokat! MIért? leakarja tölteni a codecet, nem sikerül neki mert ezt kapom:
The date in the certificate is invalid or has expired
Fenntvannak a 9-es codecek!
5let? -
istoka
csendes tag
amúgy ha Windows Commanderben Enter-t ütök egy avi-ra akkor meg rendesen benyitja.
-
istoka
csendes tag
Hy, nekem az a problémám hogy felraktam a Windows Medi Player 10-és azóta amikor meg akarok nyitni vele egy fájlt a program hibaüzenttel kilép.
AppName: wmplayer.exe AppVer: 10.0.0.3646 ModName: wmp.dll
ModVer: 10.0.0.3646 Offset: 0000cd34
de csak akkor ha fájl-t vagy mappát akarok megnyitni a programon belül.
erre tud valaki megoldást.
Köszi. -
moonman
titán
azért ez szigorúan szerintem vélemény, abból indulj ki, hogy alapból nem is játszik mov-t a többi formátummal meg nincsenek ilyen gondjai. sp2-ben nincs benne, ezt egy bétatesztelő írta:
''I have bad news for you. There isn't an official date mentioned(as far as I
know) but I DO hope it will come out soon. And you'll have to install it the
hard way- by uninstalling the beta.''
szerk: ja, nem használok qt-t.
[Szerkesztve] -
-
Viktor77
titán
Na ha már nem tudok aludni, felteszek egy kérdést.
Felraktam a 10-es betát. Megy is nagyon szépen (1 hibáját vettem észre, ha megállítok egy lejátszást, és kilépek, akkor még fut pár mp-ig, nem tűnik el a Feladatkezelőből sem, így nem tudok, gyorsan másik számba belehallgatni), viszont ha felrakom rá a QuickTimeAlt-ot (hogy rühellem a QuickTime-ot ! ), akkor lejátssza ugyan a .mov-okat, de nem tudok tekerni, és a csúszkát (ami mutatja hol tart a lejátszás) sem tudom odébbrakni. Na, ez most a beta hibája, az Alt-é, vagy én rontok el valamit? -
Dilikutya
félisten
amugy miről beszélünk?!? ez csak egy béta, ha vannak vele gondok az nem mérvadó, nem szabad még elhamarkodottan következtetéseket levonni ebből
-
modd3r
őstag
Hogy maradjunk egy kicsit a topic témájánál, azt vettem észre MP 10-nél, hogy közvetlenül egymás után nem lehet vele videókat megnyitni.
Úgy értem, hogy ha bezárom az MP 10 ablakát, és rögötn rákattintok egy másik videóra, akkor nem indul el a Media Player, nem történik semmi.
Kb. 2-3 másodperc múlva viszont gond nélkül megnyitja.
MP 9-nél ezt nem tapasztaltam. -
Trak
addikt
Érdekes... Én már 3 rendszerre raktam fel a Quicktime alternative-ot, és mindenhol jól működött...
Hang is van, és nem is akad...Nálatok lesz a baj.
Nem is olyan jó, a gondosan felépített rendszeretek -
Cathfaern
nagyúr
Akinek fennt van, kipróbálna valamit? Ha kiteszed full-screenbe, megvárod míg eltűnik minden kezelőszerv a képernyőről. Ha ekkor nyomsz egy ctrl+p-t, akkor ugyebár leáll a lejátszás, majd egy újabb ctrl+p-re elindul. Ha ezt így végignyomkodod, akkor eközben feljönnek a kezelőszervek, vagy sem? Mert a 8-ban nem jöttek fel, de a 9-ben már igen
(hogy ez nekem miért fontos, az hosszú
)
-
moonman
titán
Kipróbáltam ezeket a quicktime és real altereket, de real médiám nincs, így nem tudtam kipróbálni
a mov-okat meg hang nélkül játsza le.
Asszem maradok a wmp-nél. -
Trak
addikt
-
moonman
titán
ac3 0.70b-ről van valakinek tapasztalata?
Szerintem amiket korábban említettem 5 codec azzal simán mennie kell mindennek. -
X800XT
csendes tag
A codecpackek tényleg szarok, mint állat...
A legjobb, ha valaki egyenként, ésszel rakja fel a kodekeket, akkor nem lehet gond! (nekem így van több mint 100 fourcc-s video codec, és több mint 30 msacm audio codec fent az XPmen, max. 40 filterrel megtámogatva, és érdekes módon a WMP9 símán lejátszik bármit, nem akadnak össze, nem szarakszik, hanem nagyon szépn muzsikál (ja és van még vagy 100 különböző fourccvel kódolt sample avi-m, szóval tudom, hogy mindegyik működik)) -
bbazsy
őstag
Remélem SP2 be nem fog belekerülni... okádék
-
Christoph
aktív tag
Felraktam ezt a rakás....és azóta nem tudok felvenni a tunerkártyámmal, minden prg (iuvcr, winfast pvr) hibaüzenettel kilép, probáltam leszedni, de akkor ssem múlt el a hiba....
-
Dilikutya
félisten
sajnos azt tapasztaltam, ez a 3 codec nem elég. vedd még hozzá az XviD-et is. és audióban se csak az AC3 tud megtréfálni ha nincs fönnt.
amugy nekem XviD-del elég sok bajom volt, mert nem mindegyik működött normálisan. ugyanazon gép, rendszer alatt egyes verziókkal szinte lejátszhatatlan volt, másikkal pedig működött. ha lenne egy egységes formátum azt nagyon tudnám díjazni
ok a QT és RP nem a wm hibája, de ez engem nem vigasztal, ha egyszer annak a szarjait is fel kell tenni. bár az hogy kell, túlzás, mert a hasznos dolgok sosem e két formátumban vannak. -
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR #46 üzenetére
Ez sajnos nem így van, ez a kettő nem minden esetben játszik le mindent. Én már találkoztam olyannal amit nem. MS-MPEG4 volt a gondom, a windows ezt a filmemet alapból le tudja játszani, bár ez csak később derült ki. fenn volt codecpack, majd azt keszedtem mer szar volt, erre aza szemét eltüntette a beépitett codecet is, még az mp3-at is. és miután mindenféle szemetet fölraktam, nem akarta még mindig lejátszani, asszem a nimo packban volt ilyen mpeg4.
-
moonman
titán
Microsoft Most Valuable Professional Bővebben: link
-
bbazsy
őstag
lami vagyok ? Miazaz MVP ?
köszi
-
X-COM
nagyúr
jobb lett a hordozható zenelejátszó kezelése
most már 192kbps-ig enged szinkronizálni, eddig visszabutította 128kbps-ra, meg a control panelba belerakja a hordozható lejátszókat és ha rádugod gépre, explorer szerűen tudod ott browse-olni
na, ezekután talán a dell saját progijára sincs szükség -
moonman
titán
QuickTime-ban egyszerűen nem találtam fullscreen opciót
-
moonman
titán
-
Viktor77
titán
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya #42 üzenetére
nem kell semmi, alapbol mutat feliratot (play => captions and subtitles => on if aviable; vagy pedig ctrl+shift+c), en azert hasznalok vobsubot, mert a wmp megoldasanal nem sikerult sem a felirat szinet, sem a eretet allitani, marpedig nekem feher nem jo (sok a feher hatter, nem latok semmit), es 24-es betumeret kell (jo a szemem, de filmet agybol fekve szeretek nezni, es ugy mar gaz olvasni a 14''-es monitort)
-
Trak
addikt
A media player classichoz (aminek a media player 6.4 az alapja) tudok ilyet...
Ezek után legyen csak MPC.
Ebben alapban benne ban a DVD lejátszás képessége, bár nincs olyan jó, mint egy PowerDVD vagy WinDVD.
A quicktime és a realtime formátumok lejátszására van 2 plugin:
quicktime alternative
real alternative
Itt mindkettőről van egy leírás, és link is:
Bővebben: link
Én ezeket használom, és mindkét formátumot az MPC viszi. Szerintem még jobban is mint az alap lejátszókIlletve nekem nem ezek a legújabb verziók vannak, de gondolom ezekkel sem lehet gond.
MPC vel elvileg megoldható lenne a minden lejátszás kérdése, de nekem DVD lejátszásban azért jobb a 2 fent említett. De ezt döntse el mindenki maga -
Dilikutya
félisten
Én nem röhöglek ki, mert én is jobban viselném ha mindenre lenne oprendszerbe integrált megoldás, mert mégiscsak stabilabb. ezért használok pl. IE-t is.
DE én magam nem vagyok igazán megelégedve a Media Playerrel, a 7/8 rossz tapasztalatai után a 9et föl se tettem, ugyanolyan csicsás lomnak tűnik mint a többi (ettől persze mint program még lehet jó)
Mindenre jó végülis, kivvée felirat+szinkron. ahhoz hogy feliratot le tudjon játszani valami filtert kell föltenni, a Bsplayer meg tudja alapból. Ha tudná a WM gond nem is lenne. igazából csak a rendes codeceket hiányolom még belőle, mer a külön föltett sok szeméttel csak a baj van. csak az a baj hogy annyi ilyen lom van hogy mindent beletenni nem lehet, bár quicktime, realmedia, divx 3-4-5, xvid, ms mpeg-4, mpeg2 elég lenne bele szerintem. Meg az audióhoz a windowsaudio régebbi verziói mer milyen nevetséges hogy rajta van csomó wm codec és akkor ezt külön kell codecpackból kivarázsolni, mert a wm9 nem tudja. -
Kérem nem leugatni, de nekem tetszik. Egy a gondom vele hogy nem lehet felrakni Win2k-ra
Egy kicsit gyorsabb(nálam) mint a 9 volt.
És igen a 7/8 valóban rémálom volt a 6.4 után(tetü, instabil, etc.) -
Viktor77
titán
Viszont találtam egy nagyon jó újítást!
Tálcára lerakott playerben is lehet már tekerni! -
dante3
addikt
Nem rossz!
-
X-COM
nagyúr
nos legális megoldás minden bizonnyal nincs
a dvd lejátszást ki kellett vennie a Microsoftnak, ezt csak akkor tudja a WMP, ha van feltelepítve valamilyen DVD lejátszó
a microsoft tárgyalt az apple-lel, hogy a WMP lejátszhasson mov-okat, de nem mentek bele, gondolom féltik a quicktime-ot
szintén tárgyal a realmedia-val, ők már több hajlandóságot mutatnak, de egyelőre nincs eredmény -
Viktor77
titán
Na föltettem.
Semmi különöset nem tapasztaltam. Tép mint a 9 is.
Gondolom Magyar nyelvet ne is keressek.
Ja, és a skineket sem találom. Vagy csak béna vagyok? -
Tithian
őstag
válasz
Dilikutya #21 üzenetére
Egyetértek.
Én XP reinstall után másodszorra fel sem tettem a kilencest, WMV-HD-t le tud játszani más is, akkor meg minek.
Semmi olyan plusz képessége nincs, amire szükségem lenne.
A BSPlayer sokkal rugalmasabb, nagynéha kell feiratot játszanom, arra is megfelel. Másra ott a VLC vagy a Media Player Classic bőrébe bújtatott Real/Quicktime Alternative. -
moonman
titán
A 9-es igenis nagyon jó. Ami viszont szörnyen elcseszettre sikerült, az anno a 7-es volt. (WinME...
) A 8-as (XP defaultja) nekem külsőre nagyon bejött, 9 viszont sokkal stabilabb és gyorsabb és többet tud. Ezt a 10-es még nem teszem fel, megvárom a véglegest.
X-COM: tudsz olyan megoldást, hogy csak wmp legyen fent, de játsszon az alapértelmezett fájlokon kívül pl QuickTime, RealMedia, DVD és egyéb formátumokat? Jelenleg wmp9, realplayer10, quicktime 6.5 és powerdvd 5 kell fent legyen, hogy mindent játszani tudjak. Ez nekem sok.Szívesen rábíznám ezeket a wmp-re.
-
X-COM
nagyúr
válasz
Cyberslider #22 üzenetére
sokat egyelőre nem használtam, de mintha gyorsabb lenne, mint a 9es
-
Cyberslider
őstag
Hát ez az amit nem fogok feltenni az XP-re
Végülis sok újdonság nincs benne. Ezek az mp3 szinkronizációs marhaságok meg aztán főleg nem kellenek nekem
Bsplayer,mediaplayer classic a legjobb!
Ezért vegyek még ramot,meg gyorsabb procit? -
Dilikutya
félisten
Szerintem a Media Player 7-8 retenetesen erőforrás igényes. najó most már nem érzem ezt de a régi 533-as celeronon az volt. a Media Library különösen rossz volt, ha benne volt minden akkor sokáig tartott mire elindult a progi. A 6.4-es MediaPlayer viszont jó kis progi, még a P4-en is azt használom, mert egyszerűen... jobb. ha meg filmet nézek, feliratosat, vagy olyat amire külön van a szinkron, akkor ugyis Bsplayer. a 9-est nemtom milyen sztem az se jobb. Az is hülyeség hogy van benne minden szar amit betölt. én pl a CD író részét sose hasznáom és szerintem még sokan nem. lenne az XP-nek ehelyett egy tisztességes beépitett CD írója...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #14 üzenetére
1. amit X-COM leirt, mert ha nem is tokeletes mindenre, de konnyen hasznalhato, nem kepp 600 fele progira vadaszni
2. a media library igenis jo dolog, csak azert nem hasznalom, mert lusta voltam utananezni, hogy hogyan lehet beallitani, hogy ne irjon az mp3-aimba, filmekhez meg felesleges, mert surun cswerelodnek
Integra: sajat osszeallitasu codecpack
divx 5.xx, xvid (meg az rc4, majd lecserelem, ha kell, most nem hasznalom), vodsub, ac3, svcd (utobbi kett 1-2 ax file, amikkel a regsrv32.exe-t kell megetetni) -
X-COM
nagyúr
válasz
dehogy elég
a legtöbb embernek pont ilyenre van szüksége, ideklattyol, odaklattyol aztán kész
nem kell mindenféle progit külön összevadásznia, stb...
nem is értenek a géphez, nekik pont ilyen ''allinone'' kell -
Integra
titán
válasz
VladimirR #11 üzenetére
haliho
milyen codec csomagban van benne minden audio és video codec és nem veri szét az xp-t???
most xvid1 divx5.11pro és ac3filter van fent.
én a régi media player 6.4-et használom kezelőfelületnek, utálom a 9est ahogy van, azon kívül hogy lehet kikapcsolni ha mégis megnyitom ne mindig azonnal online álljon neki keresni ez a szar??? -
Efreet
senior tag
válasz
hát nemtudom, nekem a 9 szépen aktualizálva klikkre bentvan, gyorsabban mint akár a powerdvd akár a winamp5... és eltekintve attól, hogy a feliratokat a vlc jobban kezeli, mindenre jól használom
(és találtam már 1 wmv-t, amiben engedte a gyorsított és lassított lejátszást!!!
)
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Azért tekintve, hogy a 8/9-a(e)s is tölt, mint disznó, ha elindítod, meg egy all-in-one megoldás nem valószínű, hogy bevillan, mint atom. Nem tom minek erőlteti mondenki ezt az all-in-one dolgot (Winamp5, JetAudio, MediaSource). Legtöbb embernek elég lenne a 6.4 kombinálva egy playlist-tel. De erőltetik a Rip/Burn meg Media Library/Sync funkciókat agyba-főbe.
-
-
robekri
addikt
válasz
TheVeryGuest #8 üzenetére
Elküldjem emilkén?
Üdv.:Robe -
VladimirR
nagyúr
belam, gondolkodhattal volna Te is mielott irsz: az ugye meg sem fordult a fejedben, hogy nem a wmp szer, hanem Te nem hasznalsz megfelelo codec-et? mert nekem, es azoknak akiknek segitettem codecpack/antipack ugyben teljesen szep, fullscreen megy az svcd lejatszasa, sot nekem a dvd-t is hibatlanul jatszotta a wmp9 (mikor vegre talaltam egy normalis codec-et)
jah, es mibol gondolod, hogy a 10 egy ''memóriazabáló cucu lesz''?
tan mar teszteled is? - ezt az altalad leirtakra alapozva kletsegekkel fogadnam
ms-nel dolgozol, es tudod, hogy igy lesz? - ezt meg inkabb ketlem
sardobalsz? - ez szvsz kozelebb all a valosaghoz... -
Efreet
senior tag
válasz
TheVeryGuest #5 üzenetére
szedd le a TweakMP-t (fentvan microsoft-ék oldalán ingyen), és ott a fullscreen-nél át lehet állítani, hogy hogy viselkedjen a fullscreen - összehúzza-e a képet, milyen gyorsan, hogyan jöjjön fel, stb stb
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #5 üzenetére
ff, rew gombokat, csak bizonyos mediak lejatszasakor lehet hasznalni, pl.: wm?, dvd...
tobbiek: megkernek mindenkit, hogy a ''szar lesz ez, mint a tobbi is'' kijelenteseket mellozzuk, kiveve, ha ezt valamilyen valos indokkal ala is tudjuk tamasztaniu, de meg akkor is lehet finomabban fogalmazni -
TheVeryGuest
senior tag
''...és egy olyan új technológiát, amelynek segítségével személyi számítógépünk MP3-lejátszókkal és más hasonló eszközökkel kommunikálhat...''
Ez aztán az újdonság. Mert a 9-eshez külön le kell tölteni. -
robekri
addikt
Legjobb a classic MP for XP(750kb)
Ugyanis a winfos 8,9 MP a filmeket gagyin játsza: pl:SVCD kisméretben, pixeles darabos filmlejátszás! Utálom ezeket, mint a szart!
A 10 gondolom memóriazabáló cucu lesz SUXXX!
Üdv.:Robe -
TheVeryGuest
senior tag
Szerintem nem rossz a 9-es. Mondjuk én csak filmnézésre használom. Mondjuk nincs szükségem a csillió feature-re. Egyedül az zavar nagyon, hogy fullscreen-en mikor előugrik a kezelőpanel összenyomja a képet, ahelyett hogy szimplán ráúsztatná. A 8-asban ez jól volt kezelve, de ott meg baromi kicsi volt a seek-bar, nem lehetett rendesen beletekerni.
Amúgy valakinek sikerült már a FastForward, ReWind gombokat használnia? Nálam mindig ki van szürkítve. Nem tudom miért nem lehet rendesen megcsinálni, a PowerDVD-ben tök jól összehozták. -
Alvin_ti4200
félisten
Majd megnézzük -
X-COM
nagyúr
csak XP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- BestBuy topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest