- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
azért ez szigorúan szerintem vélemény, abból indulj ki, hogy alapból nem is játszik mov-t a többi formátummal meg nincsenek ilyen gondjai. sp2-ben nincs benne, ezt egy bétatesztelő írta:
''I have bad news for you. There isn't an official date mentioned(as far as I
know) but I DO hope it will come out soon. And you'll have to install it the
hard way- by uninstalling the beta.''
szerk: ja, nem használok qt-t.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
sajnos azt tapasztaltam, ez a 3 codec nem elég. vedd még hozzá az XviD-et is. és audióban se csak az AC3 tud megtréfálni ha nincs fönnt.
amugy nekem XviD-del elég sok bajom volt, mert nem mindegyik működött normálisan. ugyanazon gép, rendszer alatt egyes verziókkal szinte lejátszhatatlan volt, másikkal pedig működött. ha lenne egy egységes formátum azt nagyon tudnám díjazni
ok a QT és RP nem a wm hibája, de ez engem nem vigasztal, ha egyszer annak a szarjait is fel kell tenni. bár az hogy kell, túlzás, mert a hasznos dolgok sosem e két formátumban vannak. -
Dilikutya
félisten
Én nem röhöglek ki, mert én is jobban viselném ha mindenre lenne oprendszerbe integrált megoldás, mert mégiscsak stabilabb. ezért használok pl. IE-t is.
DE én magam nem vagyok igazán megelégedve a Media Playerrel, a 7/8 rossz tapasztalatai után a 9et föl se tettem, ugyanolyan csicsás lomnak tűnik mint a többi (ettől persze mint program még lehet jó)
Mindenre jó végülis, kivvée felirat+szinkron. ahhoz hogy feliratot le tudjon játszani valami filtert kell föltenni, a Bsplayer meg tudja alapból. Ha tudná a WM gond nem is lenne. igazából csak a rendes codeceket hiányolom még belőle, mer a külön föltett sok szeméttel csak a baj van. csak az a baj hogy annyi ilyen lom van hogy mindent beletenni nem lehet, bár quicktime, realmedia, divx 3-4-5, xvid, ms mpeg-4, mpeg2 elég lenne bele szerintem. Meg az audióhoz a windowsaudio régebbi verziói mer milyen nevetséges hogy rajta van csomó wm codec és akkor ezt külön kell codecpackból kivarázsolni, mert a wm9 nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest