- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
X800XT
csendes tag
A codecpackek tényleg szarok, mint állat...
A legjobb, ha valaki egyenként, ésszel rakja fel a kodekeket, akkor nem lehet gond! (nekem így van több mint 100 fourcc-s video codec, és több mint 30 msacm audio codec fent az XPmen, max. 40 filterrel megtámogatva, és érdekes módon a WMP9 símán lejátszik bármit, nem akadnak össze, nem szarakszik, hanem nagyon szépn muzsikál (ja és van még vagy 100 különböző fourccvel kódolt sample avi-m, szóval tudom, hogy mindegyik működik)) -
Trak
addikt
A media player classichoz (aminek a media player 6.4 az alapja) tudok ilyet...
Ezek után legyen csak MPC.
Ebben alapban benne ban a DVD lejátszás képessége, bár nincs olyan jó, mint egy PowerDVD vagy WinDVD.
A quicktime és a realtime formátumok lejátszására van 2 plugin:
quicktime alternative
real alternative
Itt mindkettőről van egy leírás, és link is:
Bővebben: link
Én ezeket használom, és mindkét formátumot az MPC viszi. Szerintem még jobban is mint az alap lejátszókIlletve nekem nem ezek a legújabb verziók vannak, de gondolom ezekkel sem lehet gond.
MPC vel elvileg megoldható lenne a minden lejátszás kérdése, de nekem DVD lejátszásban azért jobb a 2 fent említett. De ezt döntse el mindenki maga -
X-COM
nagyúr
nos legális megoldás minden bizonnyal nincs
a dvd lejátszást ki kellett vennie a Microsoftnak, ezt csak akkor tudja a WMP, ha van feltelepítve valamilyen DVD lejátszó
a microsoft tárgyalt az apple-lel, hogy a WMP lejátszhasson mov-okat, de nem mentek bele, gondolom féltik a quicktime-ot
szintén tárgyal a realmedia-val, ők már több hajlandóságot mutatnak, de egyelőre nincs eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest