- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR #46 üzenetére
Ez sajnos nem így van, ez a kettő nem minden esetben játszik le mindent. Én már találkoztam olyannal amit nem. MS-MPEG4 volt a gondom, a windows ezt a filmemet alapból le tudja játszani, bár ez csak később derült ki. fenn volt codecpack, majd azt keszedtem mer szar volt, erre aza szemét eltüntette a beépitett codecet is, még az mp3-at is. és miután mindenféle szemetet fölraktam, nem akarta még mindig lejátszani, asszem a nimo packban volt ilyen mpeg4.
-
Integra
titán
válasz
VladimirR #11 üzenetére
haliho
milyen codec csomagban van benne minden audio és video codec és nem veri szét az xp-t???
most xvid1 divx5.11pro és ac3filter van fent.
én a régi media player 6.4-et használom kezelőfelületnek, utálom a 9est ahogy van, azon kívül hogy lehet kikapcsolni ha mégis megnyitom ne mindig azonnal online álljon neki keresni ez a szar??? -
TheVeryGuest
senior tag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Azért tekintve, hogy a 8/9-a(e)s is tölt, mint disznó, ha elindítod, meg egy all-in-one megoldás nem valószínű, hogy bevillan, mint atom. Nem tom minek erőlteti mondenki ezt az all-in-one dolgot (Winamp5, JetAudio, MediaSource). Legtöbb embernek elég lenne a 6.4 kombinálva egy playlist-tel. De erőltetik a Rip/Burn meg Media Library/Sync funkciókat agyba-főbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Horgász topik
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest