- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR #46 üzenetére
Ez sajnos nem így van, ez a kettő nem minden esetben játszik le mindent. Én már találkoztam olyannal amit nem. MS-MPEG4 volt a gondom, a windows ezt a filmemet alapból le tudja játszani, bár ez csak később derült ki. fenn volt codecpack, majd azt keszedtem mer szar volt, erre aza szemét eltüntette a beépitett codecet is, még az mp3-at is. és miután mindenféle szemetet fölraktam, nem akarta még mindig lejátszani, asszem a nimo packban volt ilyen mpeg4.
-
Integra
titán
válasz
VladimirR #11 üzenetére
haliho
milyen codec csomagban van benne minden audio és video codec és nem veri szét az xp-t???
most xvid1 divx5.11pro és ac3filter van fent.
én a régi media player 6.4-et használom kezelőfelületnek, utálom a 9est ahogy van, azon kívül hogy lehet kikapcsolni ha mégis megnyitom ne mindig azonnal online álljon neki keresni ez a szar??? -
TheVeryGuest
senior tag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Azért tekintve, hogy a 8/9-a(e)s is tölt, mint disznó, ha elindítod, meg egy all-in-one megoldás nem valószínű, hogy bevillan, mint atom. Nem tom minek erőlteti mondenki ezt az all-in-one dolgot (Winamp5, JetAudio, MediaSource). Legtöbb embernek elég lenne a 6.4 kombinálva egy playlist-tel. De erőltetik a Rip/Burn meg Media Library/Sync funkciókat agyba-főbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest