- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR #46 üzenetére
Ez sajnos nem így van, ez a kettő nem minden esetben játszik le mindent. Én már találkoztam olyannal amit nem. MS-MPEG4 volt a gondom, a windows ezt a filmemet alapból le tudja játszani, bár ez csak később derült ki. fenn volt codecpack, majd azt keszedtem mer szar volt, erre aza szemét eltüntette a beépitett codecet is, még az mp3-at is. és miután mindenféle szemetet fölraktam, nem akarta még mindig lejátszani, asszem a nimo packban volt ilyen mpeg4.
-
Integra
titán
válasz
VladimirR #11 üzenetére
haliho
milyen codec csomagban van benne minden audio és video codec és nem veri szét az xp-t???
most xvid1 divx5.11pro és ac3filter van fent.
én a régi media player 6.4-et használom kezelőfelületnek, utálom a 9est ahogy van, azon kívül hogy lehet kikapcsolni ha mégis megnyitom ne mindig azonnal online álljon neki keresni ez a szar??? -
TheVeryGuest
senior tag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Azért tekintve, hogy a 8/9-a(e)s is tölt, mint disznó, ha elindítod, meg egy all-in-one megoldás nem valószínű, hogy bevillan, mint atom. Nem tom minek erőlteti mondenki ezt az all-in-one dolgot (Winamp5, JetAudio, MediaSource). Legtöbb embernek elég lenne a 6.4 kombinálva egy playlist-tel. De erőltetik a Rip/Burn meg Media Library/Sync funkciókat agyba-főbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest