- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR #46 üzenetére
Ez sajnos nem így van, ez a kettő nem minden esetben játszik le mindent. Én már találkoztam olyannal amit nem. MS-MPEG4 volt a gondom, a windows ezt a filmemet alapból le tudja játszani, bár ez csak később derült ki. fenn volt codecpack, majd azt keszedtem mer szar volt, erre aza szemét eltüntette a beépitett codecet is, még az mp3-at is. és miután mindenféle szemetet fölraktam, nem akarta még mindig lejátszani, asszem a nimo packban volt ilyen mpeg4.
-
Integra
titán
válasz
VladimirR #11 üzenetére
haliho
milyen codec csomagban van benne minden audio és video codec és nem veri szét az xp-t???
most xvid1 divx5.11pro és ac3filter van fent.
én a régi media player 6.4-et használom kezelőfelületnek, utálom a 9est ahogy van, azon kívül hogy lehet kikapcsolni ha mégis megnyitom ne mindig azonnal online álljon neki keresni ez a szar??? -
TheVeryGuest
senior tag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Azért tekintve, hogy a 8/9-a(e)s is tölt, mint disznó, ha elindítod, meg egy all-in-one megoldás nem valószínű, hogy bevillan, mint atom. Nem tom minek erőlteti mondenki ezt az all-in-one dolgot (Winamp5, JetAudio, MediaSource). Legtöbb embernek elég lenne a 6.4 kombinálva egy playlist-tel. De erőltetik a Rip/Burn meg Media Library/Sync funkciókat agyba-főbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Reklámblokkolók topikja
- Óra topik
- 8300 mAh, maradhat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest