- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya #42 üzenetére
nem kell semmi, alapbol mutat feliratot (play => captions and subtitles => on if aviable; vagy pedig ctrl+shift+c), en azert hasznalok vobsubot, mert a wmp megoldasanal nem sikerult sem a felirat szinet, sem a eretet allitani, marpedig nekem feher nem jo (sok a feher hatter, nem latok semmit), es 24-es betumeret kell (jo a szemem, de filmet agybol fekve szeretek nezni, es ugy mar gaz olvasni a 14''-es monitort)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #14 üzenetére
1. amit X-COM leirt, mert ha nem is tokeletes mindenre, de konnyen hasznalhato, nem kepp 600 fele progira vadaszni
2. a media library igenis jo dolog, csak azert nem hasznalom, mert lusta voltam utananezni, hogy hogyan lehet beallitani, hogy ne irjon az mp3-aimba, filmekhez meg felesleges, mert surun cswerelodnek
Integra: sajat osszeallitasu codecpack
divx 5.xx, xvid (meg az rc4, majd lecserelem, ha kell, most nem hasznalom), vodsub, ac3, svcd (utobbi kett 1-2 ax file, amikkel a regsrv32.exe-t kell megetetni) -
VladimirR
nagyúr
belam, gondolkodhattal volna Te is mielott irsz: az ugye meg sem fordult a fejedben, hogy nem a wmp szer, hanem Te nem hasznalsz megfelelo codec-et? mert nekem, es azoknak akiknek segitettem codecpack/antipack ugyben teljesen szep, fullscreen megy az svcd lejatszasa, sot nekem a dvd-t is hibatlanul jatszotta a wmp9 (mikor vegre talaltam egy normalis codec-et)
jah, es mibol gondolod, hogy a 10 egy ''memóriazabáló cucu lesz''?
tan mar teszteled is? - ezt az altalad leirtakra alapozva kletsegekkel fogadnam
ms-nel dolgozol, es tudod, hogy igy lesz? - ezt meg inkabb ketlem
sardobalsz? - ez szvsz kozelebb all a valosaghoz... -
VladimirR
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #5 üzenetére
ff, rew gombokat, csak bizonyos mediak lejatszasakor lehet hasznalni, pl.: wm?, dvd...
tobbiek: megkernek mindenkit, hogy a ''szar lesz ez, mint a tobbi is'' kijelenteseket mellozzuk, kiveve, ha ezt valamilyen valos indokkal ala is tudjuk tamasztaniu, de meg akkor is lehet finomabban fogalmazni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest