- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Ezeket én mind, mind értem és világos is.
Most a notimon is ami nálam van bekapcsoltam a preview build-ek fogadását. Itt most annyiban más a helyzet, hogy kiírja a gép kész preview build-ek fogadására. Ok.
Kikapcsolom a szolgáltatást, hogy soha többé nem szeretnék preview build-eket kapni. Ok, működik.
Gép újraindít de ugyanúgy az MS account-al akar belépni, vagyis csak úgy tudok.
Korábban csak egy lokális rendszergazda fiók volt. A Win7 Ultimate beépített admin fiókja, jelszó nélkül. Most megáll a login és kéri a jelszót az MS fiókhoz, miután kikapcsolom a build-ek fogadását is!
A számítógép kezelésben ott is van a rendszergazda fiók, de nem tudok Win10 belépni vele. Ha kijelentkezem, ha felhasználót váltok mindig csak az MS fiókkal tudok belépni ami jelszóval van védve. És ez nekem így nem bejövős mert azt szeretem ha simán belép a gép, ha bekapcsolom.
Minden világos, hogy jó a jelszó, stb... ezek nem érdekelnek. Azt az állapotot szeretném visszaállítani, hogy lokális rendszergazda fiókkal lépjen be, ami nem kér jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm