- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Donki Hóte #147186 üzenetére
Keresésre használd az Everything-et, fényévekkel jobb minden más megoldásnál.
[link] -
beef
őstag
válasz
Esetleg tölts le egy Total Commander-t és használd annak a keresőjét, klasszisokkal jobban testre szabható.
-
Morgenstern
tag
válasz
Próbáld így: *(1)*
-
válasz
Donki Hóte #143764 üzenetére
Nem értem mi a gondod. Én simán a program ikonján beállítottam hogy ne induljon el a windowsal, majd leállítottam. Ez évekkel ezelőtt volt. Azóta se láttam. Nem kellettek semmiféle trükkök.
-
válasz
[innen szedd le ] csomagold ki és futtasd a neked kellő regedit bejegyzést, lehetőleg rendszergazdai módban.
Ki-be jelentkezés után még nem de tiszta reboot elvileg jó lesz. -
King Unique
titán
válasz
Az előző válaszban már linkelve lettek részletes útmutatók hogyan lehet uninstallálni, + az alábbi szerint a fájlkezelő navigációs ablakából is eltávolítani.
• How to Add or Remove OneDrive in Navigation Pane of File Explorer in Windows 10
Egyébként attól, hogy megjelenik a fájlkezelő navigációs ablakában a OneDrive, még nyilván nem kötelező azt használni, nem jelenti azt hogy éppen fut és működik is, stb.
-
VGYke
addikt
válasz
Donki Hóte #142616 üzenetére
Én már nem tudnám elképzelni az életem OneDrive nélkül. De nálam OneDrive mappában csak azok a többségében dokumentumok vannak, amik itt (pl. otthon asztali gépen), ott (pl. munkahelyi gépen), amott (pl. útközben laptopon vagy telefonon) kellhetnek, vagy azok a fájlok, amiket mással megosztottam. Persze figyelni kell a méretre de, de ha nem léped túl a határt enni nem kér és ezerszer jobb mint egy zsebben hordozott pendrive ami el szokott veszni, meg jobb mint egy harmadik féltől származó fájlmegosztás használata...
-
King Unique
titán
-
S-IW
tag
válasz
Donki Hóte #140566 üzenetére
Klikk a több részletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest