- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
minimumgame
tag
AlyrArkhon Köszi, ezt kipróbálom, jó ötlet.
Ugye leklónoztam egy sima Sata SSD-re is de ezt csak kíváncsiságból és egy asztali gépre kötve, indul, szépen működik. (Szóval a rendszer/klónozás jó)
Sajnos a laptopnak nincs Sata foglalatja (csak M2), ezért csak USB dokkolóval tudtam megpróbálni ugyan ezt a Sata SSD-t (ami PC-vel működött), viszont a laptopnál nem, úgy is összeomlott bejelentkezés után. Csökkentett módban ez is megy. Szóval lehet valami driver, chipset nem tetszik neki. (Pedig előzőleg is Dell-en és M2-esen volt, de lehet más igen)
-
coco2
őstag
Ubuntu boot-ot tudok megnézni, nincs olyan jelenség. Bios képernyő sem zakatol. A win10 elindulásáig nem zakatol. Csak utána. És csak hideg indulás után. A hardver kvázi vadi új. Meg is lepődnék, ha zsanér problémák lennének vagy olyasmi. Kontakt hibát vagy hasonlót kiszúrnék. Nem az agyhalott user fajta vagyok.
Valami olyan csinálja, amit a windows indít el, és csak hideg indításnál tesz olyat, szoftveres restart esetén nem. Vagy talán valamit nem indít el a windows hideg indításnál, és az okozza.
-
Snike
aktív tag
A weblapok betöltődnek.
Amikor menteni szeretnék onnan egy file-t, akkor úgy tesz mintha elkezdené letölteni, majd megakad.
Sajnos nem ad hibaüzenetet, annyit ír sikertelen...Doky586: hááát én sose készítettem biztonsági másolatot... (attól tartottam, hogy rengeteg helyet fog foglalni)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest