- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
ricsi99 #105458 üzenetére
Bocs de nekem ez az egész offline/online fiók dolog totál kínai. Mi az hogy felhasználói fiók? Meg mi az hogy helyi fiók, microsoft fiók? Tényleg van nekem ilyenem? Ami biztosan van, mert látom a fiókok résznél, csak azon döbbenek meg hogy sose használtam semmire ha van is. Túl van tolva ez a biztonság dolog. Nem mondomk hogy nem lehet létjogosultsága, de ha egyedül élek, ha egyedül én használom a gépet, akkot minek kell erőltetni ezt a pinkód, jelszó dolgot? Még a végén túl részegen ülök le a gép elé és azt se tudom merre van előre, akkor hogy ülök le aranyos cicás videókat nézni a youtube-on? Néha a pokolba kívánom ezt az agyonbonyolított rendszert.
-
dethroner
veterán
válasz
ricsi99 #105415 üzenetére
A pinkód kérést ki tudtam kapcsolni, újraindítom, jelszót kér. Na mondom még szarabb lesz ez így mint a pinkódos belépés. Beírom a jelszót, oké, de állítsak be pinkódot, mert ez milyen biztonságos meg minden. Ja, és nem is engedett be, amíg nem állítottam be jelszót. Most akkor hogy lehet megszabadulni ezektől a muszáj köröktől mint a jelszó és/vagy pinkód kérés?
-
Geth
veterán
válasz
ricsi99 #105406 üzenetére
Persze, erre próbáltam rávilágítani. Ennek semmi köze az MS-hez vagy a Win verziójához.
Általában minél csilivilibb a billentyűzet (minél több plusz funkció), annál több HID eszközbejegyzés jelenhet meg.
Aranyos hogy itt nézegetitek, de tényleg semmit nem jelent/nem kell mögé képzelni -
Geller72
veterán
válasz
ricsi99 #103968 üzenetére
Lehet, hogy gagyinak tűnik a válaszom, és lehet, hogy neked nem ez a bajod, de én régebben ugyanígy szívtam és ott annyi volt a lényeg, hogy míg a "magyar" wineknél MUNKACSOPORT van, addig az angolban ez WORKGROUP és pont ezt is fogja keresni, nem a MUNKACSOPORT-ot.
Gondoltam, hátha. Ha nem, akkor sry, csak egy tipp volt. -
pc360
addikt
válasz
ricsi99 #71400 üzenetére
Ha egy driverfrissítésről van szó, akkor az unbloc kikapcsolható (mondjuk az 1709-es build óta nem volt rá szükségem). Ez a beállítás pl. a Winaero Tweaker-rel eszközölhető, aminek a linkelt oldalon megtalálod a saját komfigomat is a ZIP-ben. Pár apróság, ami kényelmesebbé teszi a használatot. Külön, egyéb update-et nem tudom, hogy lehet-e tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest