- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
TESCO-Zsömle #126479 üzenetére
Itt egyrészt a fájlkezelőben ("Intéző") csak a meghajtóbetűjellel rendelkező kötetek jelennek meg, ahol ha nincs az adott USB-s tárolóeszköznek, nem kap automatikusan pl. kikapcsolt automount esetén, akkor nem meglepő a jelenség. Másrészt ha a Windows 10 újraindítása megoldja, akkor lehet a gyorsindítás kikapcsolása is megérhet egy próbát. + Lásd egy másik válaszban leírtakat, az ott említett dolgokat sem ártana ellenőrizni, meg ha Avast és társai külső védelmek vannak telepítve, akkor azok megint hajlamosak gondot okozni az USB-s eszközök működésénél (példa), + az a szutyok már helyi lemezek, illetve új HDD/SSHD/SSD meghajtók működését is letiltja az eszközkezelőben (példa)...
"Nem lehet adatot másolni csak olyan tárolóra, ami a sz.gép bekapcsolásakor csatlakoztatva van."
Az ilyen USB-s tárolóeszközök használatában pont az az egyik lényege, hogy menet közben, az éppen futó Windows alatt is csatlakoztathatók és leválaszthatók, sőt alapesetben ez a standard használat.
-
movax
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #126479 üzenetére
Eszközkezelőben törölnék mindent, ami USB-porttal kapcsolatos, és a chipset-drivert is újratenném. Biosban is megnézném, hogy az USB-k tájékán minden rendben van-e. Laptop vagy desktop? Ha utóbbi, akkor hátulsó portok vagy előlapiak? Energiagazdálkodásban is kikapcsolnám a takarékossági beállítást az USB-portokon.
-
Máté94
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #115514 üzenetére
msconfig Advanced fül tudod állítani.
-
mezis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #115514 üzenetére
Üdv.!
- BIOS-ban nincs lefoglalva ?
- Live Linux mennyit használ ? -
vlevi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #85565 üzenetére
"láttam már kulcsokat 5-6k-ért"
Olvastam már itt olyan 5-6k-s kulcsokról, amiket a windows10 nem volt hajlandó aktiválni, mert a Microsoft letiltotta. -
Cr00py
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #85565 üzenetére
Ha oem kulcs, és lap csere előtt van a történet, akkor nem ajánlatos.
-
Cr00py
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #85559 üzenetére
Üdv.
Elméletben az egész rendszer alapján kapsz egy " összesített " HW id-t.. viszont a tapasztalatok alapján alaplap cserére ugrik. - ezzel is lehet picit trükközni az ms-el, ha lap cserére kerülne sor -
Én cseréltem ismerősnél cpu-t, vga-t, ramokat, alaplap maradt, és nem kellett újraaktiválni.
ak26bago : Nézd meg a hardware id-t eszközkezelőben, azt másold be google-be, az alapján ki fogja dobni, hogy mi az az eszköz. Ha nem fontos, akkor tiltsd le. Ha kellene, akkor a hw id alapján már tudni fogod, hogy mi az, és találsz hozzá drivert.
-
Geth
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #71925 üzenetére
Nálam nem beta a Win10, nincs is semmi crash/fekete képernyő
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #71925 üzenetére
Nálam a 3.00.10 megoldotta a hibám.
-
Geth
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #71922 üzenetére
-
Geth
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #71913 üzenetére
Gondolom a kéttucatszor szóbakerült beta verziót próbáltad, és nem működik.
-
CirrMee
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #59303 üzenetére
Szerintem próbálj egy másik (pl régebbi verziót). Nálam is szoktak előfordulni olyanok, hogy pl egyik verzióval semmi gond, jön egy következő, az valami bosszantó hibát produkál, amit legközelebb újfent javítanak.
-
saelin
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59303 üzenetére
Az fura. Nálam jó minden vele.
Esetleg beállítások alaphelyzetbe állítása, reinstall? Használsz valami skint hozzá? Az okozhat hasonló anomáliákat.
-
vlevi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #35624 üzenetére
Most szemét leszek.
Van facebookod? Esetleg gmail címed?
Mert ha igen, akkor ne zavarjon, hogy egy harmadik cég is ismeri az emil címedet.
Nézd meg például a gmailt. Ha kapsz egy levelet, akkor rögtön abban a témában jelennek meg a reklámok, amiről a levél szól!!! Áááá, nem néz bele a gugli a levélbe, dehogy.
Face pedig minden lájkolásnál küldi az adataidat. [link]Még mielőtt nekem ugrik mindenki, természetesen nekem sem tetszik a dolog, de csak annyit tudok ellene tenni, hogy semmit
Üdvözlünk a szép új világban, ahol a felhasználó az árucikk.
Emlékeztek még a Különvélemény c. filmre, ahol személyreszóló reklámokat nyomtak Tom Cruise arcába?
Hát, ez nem nem a jövő, hanem a jelen.
[link] -
worxland
addikt
válasz
Eléggé. Kábé minden.
-
betyarr
veterán
válasz
a kémek ellen: [link]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Hardverfüggő, de nálad szerintem nem lesz probléma. A jelentgetés ma is zajlik, egy két okos progival ki lehet ezeket küszöbölni. Amúgy meg böngészők, vírusirtók is jelentgetnek.
-
Xeniel Xerus
csendes tag
válasz
Nekem meglehetősen tökéletes. Bármi játék ami korábban ment, megy rajta. Mivel nem vagyok kém, engem egyáltalán nem érdekel a kémkedése.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest