Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
zolka95
üzenetére
Ha egy újraindítás után sem listázza ki a D meghajtót, akkor ott valami nem stimmel. Ha van meghajtóbetűjele a kötetnek, akkor normál esetben szerepelnie kellene a listában. Akkor nem szokott, ha pl. nincsen, vagy eleve rejtett (hidden). Sőt, az utóbbi esetben akkor sem, ha utólag manuálisan adnak neki betűjelet. Ilyenkor csak a rejtett állapot megszüntetése után jelenik meg ott újra az optimalizálható meghajtók között. Meg amúgy az egyes Windows 10-verzióknál is lehetnek kisebb eltérések, mert pl. a 1709 kilistázza optimalizálhatónak még a helyreállítási partíciót is (?), ellenben a 1803 már nem piszkálja.
-
svgyula
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
Szia! Se neked se a programoknak nincs jogosultsága! Az újratelepítés után a "rendszer" nem a sajátjának vagy nevezzük sajátodnak tekinti a "D" lemezt! Ezt csak úgy tudod orvosolni, ha jogosultságot adsz neki. Vagyis meghajtó-tulajdonságok-biztonság-speciális itt felül módosítás-"írja be a kijelölendő objektum nevét példák"
ide beírod mindenki. Majd név ellenőrzés, ok. Aztán visszadob az előző ablakhoz itt alul gyermek objektum... pipa be felül módosítás és mindenre "ok". Az első "tulajdonságok-biztonság" ablakban most már lehet szerkeszteni a "pipákat" a teljes hozzáféréshez. Ha nincs teljes hozzáférés vagy a hely alapján nincs megadva a programnak akkor nem enged semmit megnyitni.
Viszont lehet lesz olyan ha több alkönyvtár van oda nem ad ezzel jogosultságot. Ott sajna egyenként kell. Ezután jön még a file! Nekem kb 1,6TB volt amit engedélyeztetni kellett volna de inkább kimentettem majd úja formáztam a rendszerből és visszamásoltam az összeset úgy ahogy voltak. Ez volt a rövidebb idő
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zolka95
üzenetére
Ha jól tudom hivatalosan most 29-ig nem lehet letölteni, csak meglévő rendszert lehet frissíteni.
Ha valaki felrak neked egy ISO-t azt tudod használni. (Jelenleg a melóhelyemen csak 10130 ISO van, ha kell megpróbálom feltölteni, de szerintem mindjárt kapsz másoktól 10166 vagy 10240 linket...)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő