- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz
A.M.D. #104494 üzenetére
UEFI modban elkészitett telepitö a disked pedig MBR
diskpart-convert gpt-enter
Döntsd el ,hogy milyen modban akarod telepiteni,UEFI avagy BIOS és annak megfelelö telepitökészlet valamint disk type kell"mielőtt windows bejelentkezésig jutnék, fogja magát és újra indul... why??????"
Te ülsz a saját géped elött igy marad a telejosda felhivása avagy a fiatal szovjet mérnökök találmánya a "eventvwr.msc" megtekintése,utobbi olcsobb és hasznosabb(A kövi az lesz,hogy mivel nem tudsz bejelnetkezni igy nem tudod megnyitni,WinPE magyarul a telepitö elindit,válasszon nyelvet képrnyönél shift+F10 és ott a command prompt)
Utolag vettem észre,hogy ajánlották már az eseménynaplót -
Taci
addikt
válasz
A.M.D. #104489 üzenetére
A HP oldala szerint amúgy működnie kellene (nem írtam, melyik generációs 650-ed van, de mindre azt írja, hogy "Compatible Driver Support"):
https://support.hp.com/bg-en/document/c05195282
HP Products Tested with Windows 10 --> Business notebooks, desktops, and workstations --> Lenti táblázatban a géped típusa
Próbáltad már USB Stick-ről vagy akár DVD-ről is telepíteni? Vagy csak simán frissítésként Windows-on belülről?
-
Cs1csó
titán
válasz
A.M.D. #104483 üzenetére
A 1903-as Windows 10 build-et próbáltad már, nekem egy 2007-es notin és egy ismerősöm kb. 2003-as PC-jén is fut.
Sátán44
Nekem is volt már ilyen, de akkor az AlKALMAZÁSOK rész nem indult ha arra kattintottam a gépházon belül akkor összeomlott mint kiderült az első almenüvel volt a gond az ALKALMAZÁSOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOKKAL.
Start menü jobb klikk és kattints legfelül az alkalmazások és szolgáltatásokra ha ott bejön akkor nem ez volt a gond.
VOlt olyan is, hogy megjavult kellett neki egy gép restart vagy egy karbantartás lefutása passz.
-
Nemo1001
aktív tag
válasz
A.M.D. #76169 üzenetére
ezeket próbáld meg
n system event viewer, I started getting error Event ID: 10016 after upgrading to Win8.1 on October 17, 2013. The system event viewer on my Dell XPS One 2710 was error free prior to upgrading from Win8 to Win8.1.The machine-default permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID {C2F03A33-21F5-47FA-B4BB-156362A2F239} and APPID
{316CDED5-E4AE-4B15-9113-7055D84DCC97} to the user NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE SID (S-1-5-19) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.For me, the solution was provided by Greg310 in Dulwichdik's link as follows:
1. Open Regedit
2. Go to HKEY_Classes_Root\CLSID\{C2F03A33-21F5-47FA-B4BB-156362A2F239}
3. Right click on it then select permissions
4. Click Advance and change the owner to Administrators group. Also click the box that will appear below the owner line. ("Replace owner ...")
5. Apply full control6. Go to HKEY_LocalMachine\Software\Classes\AppID\{316CDED5-E4AE-4B15-9113-7055D84DCC97}
7. Right click on it then select permission
8. Click Advance and change the owner to Administrators group
9. Click the box that will appear below the owner line
10. Click Apply and grant full control to the Administrators group
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged