- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Soulles #84888 üzenetére
Vagyis a vga gyártók a hibásak a sz*r szoftvereikkel. Ezt mondom én is.
Érdekes, hogy az én kis mini-itx gépem már túlélt pár frissítést és soha nem volt gond a driverekkel, kék halálokkal. Ja, intel hd van a cpu-ban. Lehet az intel tud drivert írni?(linuxon sem kell vele semmit bűvészkedni - just works)
-
Soulles
aktív tag
válasz
Soulles #84818 üzenetére
Szia, gondoltam adok egy gyors fídbeket
Az Nvidia meg a Logitech drivere ütközött a kártya beépítése után. Mindkettőt ki kellett herélni és visszarakni.
Komolyan itt tartunk 2018-ban, hogy egy nyamvadt videokártyát nem lehet ki- és vissztenni mert összeszarja magát a rendszer? Mesés...
-
mpo
veterán
válasz
Soulles #84813 üzenetére
Mielőtt félreértem, egy videokártya van, nem kettő?
Megnézném, hogy pontosan a helyén van-e a kártya, a kábelek is jól vannak bedugva.
Föltenném a kártyához amit lehet.
Nem tudom, hogy lehet-e kompatibilitási probléma a Windows 10 és a kártya között, de a videokameráknál van.Megnézném az eszközkezelőben őket.
Ha ezek után sem megy, visszatenném a régit, hogy működik-e. -
válasz
Soulles #77708 üzenetére
-Hogy tudnám a legegyszerűbben lementeni a doksikat / böngészőbeállításokat stb. ?
Live linux egy pendrive-ra és lemented ami kell.
böngészőbeállításokat stb. ?
Ha firefox van vagy chrome, akkor nem kell. Sőt, ha edge-t használsz, az sem nagyon. Az opera is tudja pl, ha a szinkron be van lőve.
Ha nem ezeket használod, akkor vagy megkeresed a fájlokat, meg a beállításokat valami .cfg fájlban, vagy újra belakod a böngészőt. -
Zoz
őstag
válasz
Soulles #49496 üzenetére
Nem, a Windowsban lévőre, ami miatt a kikapcsolás nem teljes kikapcsolás (8-astól kezdve), csak hibernálás, és aztán ébredés (bekapcsolás) után képes a memóriában lévő (visszatöltött) fájlrendszer adatokkal dolgozni, miközben ha a másik rendszer hozzányúlt a meghajtóhoz, nem veszi észre, és jön a fájlrendszer összeomlás. Vagy ahogy esetedben történt, a másik hitte azt, hogy nem lettek a fájlok lezárva, és jól megjavította őket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged