- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #5323 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam a múltkori híreknél, a jelenlegi verziók október elsejéig érvényesek. Viszont a pletykák szerint már ősszel jöhet az első frissítőcsomag amiből lehet insider verzió. Ha tényleg olyan gyakoriak lesznek a friss verziók, mint ahogy pletykálják és mindegyikhez jönnek Insider buildek, akkor érdekes kérdés lesz. Ha, így történik akkor, akik vállalják, hogy félkész rendszert használnak, akkor az "információval fizetnek" érte.
Persze jelenleg nincs ezekről konkrét infó és amit írtam csak feltételezés és 1-2 hónap múlva teljesen hülyeség lesz amit fentebb írtam, de kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg.
Bár az ingyenes warez frissítéssel (tudom, hogy nem lesz eredeti), illetve a fejlesztői mód kattintásra történő engedélyezésével, néha úgy tűnik, hogy mindegy, csak használja mindenki a legfrisebb rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest