- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #5323 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam a múltkori híreknél, a jelenlegi verziók október elsejéig érvényesek. Viszont a pletykák szerint már ősszel jöhet az első frissítőcsomag amiből lehet insider verzió. Ha tényleg olyan gyakoriak lesznek a friss verziók, mint ahogy pletykálják és mindegyikhez jönnek Insider buildek, akkor érdekes kérdés lesz. Ha, így történik akkor, akik vállalják, hogy félkész rendszert használnak, akkor az "információval fizetnek" érte.
Persze jelenleg nincs ezekről konkrét infó és amit írtam csak feltételezés és 1-2 hónap múlva teljesen hülyeség lesz amit fentebb írtam, de kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg.
Bár az ingyenes warez frissítéssel (tudom, hogy nem lesz eredeti), illetve a fejlesztői mód kattintásra történő engedélyezésével, néha úgy tűnik, hogy mindegy, csak használja mindenki a legfrisebb rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged