- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #5323 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam a múltkori híreknél, a jelenlegi verziók október elsejéig érvényesek. Viszont a pletykák szerint már ősszel jöhet az első frissítőcsomag amiből lehet insider verzió. Ha tényleg olyan gyakoriak lesznek a friss verziók, mint ahogy pletykálják és mindegyikhez jönnek Insider buildek, akkor érdekes kérdés lesz. Ha, így történik akkor, akik vállalják, hogy félkész rendszert használnak, akkor az "információval fizetnek" érte.
Persze jelenleg nincs ezekről konkrét infó és amit írtam csak feltételezés és 1-2 hónap múlva teljesen hülyeség lesz amit fentebb írtam, de kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg.
Bár az ingyenes warez frissítéssel (tudom, hogy nem lesz eredeti), illetve a fejlesztői mód kattintásra történő engedélyezésével, néha úgy tűnik, hogy mindegy, csak használja mindenki a legfrisebb rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Óvodások homokozója
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged