- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #5323 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam a múltkori híreknél, a jelenlegi verziók október elsejéig érvényesek. Viszont a pletykák szerint már ősszel jöhet az első frissítőcsomag amiből lehet insider verzió. Ha tényleg olyan gyakoriak lesznek a friss verziók, mint ahogy pletykálják és mindegyikhez jönnek Insider buildek, akkor érdekes kérdés lesz. Ha, így történik akkor, akik vállalják, hogy félkész rendszert használnak, akkor az "információval fizetnek" érte.
Persze jelenleg nincs ezekről konkrét infó és amit írtam csak feltételezés és 1-2 hónap múlva teljesen hülyeség lesz amit fentebb írtam, de kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg.
Bár az ingyenes warez frissítéssel (tudom, hogy nem lesz eredeti), illetve a fejlesztői mód kattintásra történő engedélyezésével, néha úgy tűnik, hogy mindegy, csak használja mindenki a legfrisebb rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged