- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
liszi70 #125757 üzenetére
Persze, láttam, hogy ott van, de amikor kiválasztottam tök üres volt, és nem csinált semmit. Lehet én vagyok a hülye hozzá, biztos be kellett volna írnom meghajtó nevet, vagy ilyesmi, de azt szoktam meg Windowsban, hogy tallózásnál választok.
szerk:
Ja pont olyan nekem is, mint nálad, hogy üres a select input, nem tudsz mit kiválasztani rajta. Lehet, hogy a rendszer meghajtóra nem tud menteni, csak másikra? Igazából tök haszontalan ez így, ha egy teljes pendrive-ot lefoglal, én iso fájlba írnám ki legszívesebben. Gondolom ahhoz meg fel kell tenni egy powerisot vagy alcoholt vagy ilyesmit, és létrehozni neki virtuális meghajtót, amire kiírhatja. Majd ránézek később.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged