- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
Cs1csó #84063 üzenetére
Az Edge alatt ugyan az más böngészőt még nem próbáltam. Kivettem a hardveres gyorsítást még rosszabb lett
(#84064) idegen lény Nem neki inteles konfigja van. Hol írtam ,hogy a ryzen tökéletes ? Bios frissítés tervben van de hivatalosan a gyárinak is kezelnie kell a 2400G-t ( és kezeli is )(#84066) Sub-ZeRo Win 10 Pro a legújabb frissítésekkel. Még egy router resetet mepróbálok ha az sem segít újra teszem a rendszert. Ha úgy sem lesz jó akkor előveszem a láncfűrészt és eret vágok magamon
-
-
-
SirKero
őstag
válasz
Cs1csó #84036 üzenetére
Asztali PC ( Gigabyte GA AX370 Gaming 3 - AMD Ryzen5 2400G - OCZ Trion 150 120GB SSD - 2x4GB Kingston HyperX Fury 2400Mhz ) Chrome böngésző
Időnként megtáltosodik és akkor megy rendesen
(#84037) Doky586 De a vezetékesen is ugyan ezt a hibát produkálja. Digi ezresem van. Azon hasítania kéne mint annak a bizonyosnak a lefolyón
-
internetezoo
senior tag
válasz
Cs1csó #84004 üzenetére
Két wincseszter van. Amelyiken a Windows van az 2 felé partíciónálva. A másik az nincs partíciónálva, csak adattárolás. Tiszta telepítéskor a C: meghajtón formatálás majd telepítés. Felrakja, újraindul és ilyenkor kérdezi, melyik Windowssal menjen tovább. Többször nem jön be amikor teljesen kész a Windows telepítés. Most felraktam a Win 10 helyett a Win7-et, ugyanúgy ott volt a "második" win10.
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó #83984 üzenetére
Nem tudom, hogy az beleférne-e még a HP 8200 SFF Elite-be. Az egész gép került ötvenezerbe. Ez nagyon tetszett: "HDD-vel használni egy mai számítógépet kínzás, a notebookokat HDD-vel szerelő mérnököknek és marketingeseknek pedig valószínűleg a pokolban külön kondérban forralják az olajat (lassú tűzön). Egyszerűen siralmas, hogy egy korszerű hardverrel felszerelt gépet is mekkora mértékben képes visszafogni a lassú háttértároló." De a legsiralmasabb ebben az, hogy ezt már négy éve megírták, és még ma sem lett sokkal jobb a helyzet a kapható gépek piacán.
-
VGYke
addikt
válasz
Cs1csó #83862 üzenetére
Köszönöm, a megadott progival sikerült. Igaz, tele lett a bugyi miközben rányomtam hogy töröljön mindent a registryből, mert a bejegyzéseknek látszólag semmi köze nem volt a programhoz. Próbából visszatettem és működik
Revo Uninstallerel kerestettem felesleges fájlokat, talált jónéhányat, de nem mertem törölni. A temp mappákban lévők ok, de a többi? Biztonsággal törölhetem? -
-
válasz
Cs1csó #83693 üzenetére
Nem tudom ki az a Kori, de nekem nem rokonom, ezért bizalmatlan vagyok mindenki mással. Nem bíznám rá a teljes vagyonom.. (mivel neten kezelem a pénzem). Ezért inkább olyan helyről töltök OS-t ahonnan még milliónyian mások is akik tesztelik hogy van-e benne csúnya dolog..
-
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #83534 üzenetére
Az Edge-t azzal rontották el három éve berakták alapértelmezettnek alfa-béta állapotban, rögtön elijesztették vele a népet. És azzal is csak évente kétszer frissítik. Kb. 1709 volt amikor tudott már annyit nem közröhej, addig nem lett volna szabad alapnak tenni és reklámozni. Hiába szerepel jól biztonsági teszteken, ha még mindig az IE hírnevét örökölte meg a kezdeti bénázás miatt.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #83523 üzenetére
Játékból én egy tiszta telepítés után majdnem másfél gigát szedtem le, pár Disney, valamilyen katonás, Candy saga cuccok, 5-6 db játék biztos volt plusz pár start menüs csempe ez egy szar marketing döntés volt tőlük viszont most nem ez a lényeg. Hanem az a Microsoft miért engedi hogy névtelenek fognak ismert programokat és becsomagolják az áruházba, hogy jelenhet meg? Hogy jut át az ellenőrzésen? Mondom múlt héten valaki Google cuccokat tett be és kellett törölni, most Libreoffice az ő tudtuk nélkül és pénzért? Másik példa kommentek közt olvastam: Euro Truck Simulator, a Store-ban nem az ismert cseh játékfejlesztő játéka van, hanem valami indiai tag ugyanolyan név alatt egy silány másolattal, teljesen megtévesztő. MS hagyja ScamStore legyen belőle, mert az appok mennyisége számít nekik, nem a minőség?
Akik jönnek egyből a gyomlálással, azért baromság mert végletes általánosítás. Vannak jó Store appok, vannak rossz Store appok ahogy jó .exe és rossz is. Számomra pl. a Spotify a Store-ból hasznosabb mivel egy klikkes install, nem háromfelé települ és háttérben frissül. A OneNote-ról már kijelentették a hagyományossal nem foglalkoznak a jövőben, csak az UWP változattal. Van a Dynamic Theme app, cserélgeti nekem a háttereket, mivel UWP tud felfüggesztett módban dolgozni kemény egy MB memóriát foglalva 0% procival. Naptáram, emailem ugyanez, ha a hagyományos Outlook nem fut nem is jelez lemaradsz a levélről. Ha az UWP Mail nem fut akkor is jelez a háttérből mert olyan. Ha Edge-ben sok lap nyitva azokat is fel tudja függeszteni amit éppen nem olvasok. Így lehet Edge-ben 500-600 MB memóriát foglal hét weboldal, Chrome csak két lappal elvesz 300 MB memóriát.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #83489 üzenetére
Az előbb az Áruházról írtál.
Most meg a bloatware cuccokról.
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz!A Microsoft mókája például az, hogy a nyelvi csomagot már az Áruházon keresztül pakolgatja. Anno ugye ez az Update alatt normálisan volt választható pl. Win 7 esetén.
Az Edge beépülő is Áruház alapú.Nyilván alternatív módon is kivitelezhető. Viszont alap felhasználói szinten kényelmesebb.
Alaphangon viszont maga az Áruház nem sok helyet foglal és nem sok vizet zavar.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #83486 üzenetére
Ez legalább olyan logikus indoklás volt, mint OEM rendszer esetén a Rendszernél megjelenő logot törölni, mondván sokat foglal...
Te tipikusan az a felhasználó vagy, aki olvasott pár PC World színvonalú oldalt, fórumot és amit ott írtak, az szent. A gyakorlatban pedig egy vagon effektív haszontalan dolgot meg fellelni.
Inkább más dolgok terén gyomláld a 10-est!
Vagy válassz olyan kiadást amiben nem zavar semmi.
Pl. China Government... -
-
*Ropi*
félisten
válasz
Cs1csó #83436 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Később beszámolok a fejleményekről.
Egyébként annyi a háttértörténet, hogy párom leejtette az Asusát, amin azóta se kép, se hang - alaplapra forrasztott CPU, gondolom az eséstől megtépte a hűtőblokk - így elővettem neki ezt a régi HP-t, amíg nem veszünk valamit.
-
pc360
addikt
válasz
Cs1csó #83360 üzenetére
Lehet, nekifutok majd még, mert sokan írjátok ezt az Avast-ot, de valami borzalmasan bugyutának hatott a Comodo-hoz képest, amikor legutóbb próbáltam. Bővíteni akartam a NeszeTools védelem részét egyéb megoldással, de végül csak a Comodo-t találtam ajánlhatónak, főleg a tűzfal szabályrendszer miatt. Még anno az Agnitum Outpost-ról álltam át rá.
Sok instabil verziót megélt, de kb. a 7-es óta nem találkoztam gépet szétfagyasztó és egyéb bugokkal, jól teszi a dolgát, és már a 11-es főverziónál tartanak.
Arra már nem emlékszem, hogy az Avast a Pro verzióját mennyire akarta a torkomon lenyomni, de sok kipróbált security programnál ment ez is a használat kárára. A Comodo ilyen szempontból legalább tiszta, és az az egy szem megvásárlásra buzdító Upgrade gomb is kikapcsolható. Azon kívül kb. fél évente bead egy buborékot 1-1 nagy akcióról vagy újításról, és ennyi.
A gépet szintén nem eszi extra módon. Mint minden bekapcsolt AV modul mellett, érthetően lassabban indulnak a programok az ellenőrzés miatt, de kizárólag tűzfalazva használva már észrevehetetlen a jelenléte.
-
Geth
veterán
válasz
Cs1csó #83276 üzenetére
"X" ms account adatlapján szerepel "A" gép (nekem pl Free Upgrade volt 8-ról), tehát oda van beregisztrálva.
Másképpen: Settings / Activation alatt azt írja, hogy digital license linked to your MS account.
"A" gép tönkremegy.
"B" gépen friss rendszeren belépsz "X" ms accounttal, activation troubleshooter, és azt mondod hogy ez a gép valójában az a gép.
Gondolom ezt azért nem lehet végtelenségig eljátszani -
King Unique
titán
válasz
Cs1csó #83235 üzenetére
Lehet az ilyennek több oka is, de első körben a legkézenfekvőbb a BIOS-ban a SATA vezérlőnél lecsekkolni az erre vonatkozó beállításokat. Ha nem az a gond, akkor lehet akár az adott BIOS-verzió, vagy a külső SATA AHCI driver. Vagyis ilyenkor opció ezek frissítése, illetve a megfelelő verzió felrakása. Aztán akár a registry-ben matatva is meg lehet oldani (példa), ha máshogy esetleg nem megy.
(#83236) javorszky:
OK, szívesen. -
Z10N
veterán
válasz
Cs1csó #83168 üzenetére
Semmi gond. Csak tudnam, hogy egy alap masolasi funkcio miert van jogosultsagokhoz kotve, amikor a win7-nel sose volt ilyen hiba, pedig 9 evig hasznaltam elotte.
Ezt mar harmadjara jatszotta el, ket hdd-vel, ket usb3 rackben, 3db win10 forrasbol. Ez mar azert tobb, mint veletlen.
Ui: Amugy a jogosultsgok kiterjesztese utan elerhetoek lettek a fileok, de nemelyik korrupt maradt. Viszont a free space kijelzes meg mindig hibas. Tobbet jelez ki, mint amennyi a valos, ami ugye WTF szituacio.
-
Geth
veterán
válasz
Cs1csó #83143 üzenetére
Nem azt mondom, hogy jó dolog, én vastagon üzleti döntést látok mögé.
(Amellett, hogy egy átlag proginak nem kell bárhova írogatnia a fs-en, vagy biztosan gyanús, ha admin jogosultság kell neki...)
És ha nem kell legacy rendszereket megcélozni, akkor gondolom számba kell venni mint lehetőség.
Az ogl inkább vulkan akart lenni(?), az a dx12 ~ alternatívája.
Emellett mindig mókásnak találom, ha valaki ennyire gyűlöl valamit, ami nem sok vizet zavar -
-
-
togvau
senior tag
válasz
Cs1csó #83020 üzenetére
nem kívánok lemondani az altatásról, csak azért mert a nagytestrész megmondja nekem mit akarok...
#83018 ezt is magától állította, eddig este fél 7-kor kapcsolta be a gépet. És én meg azt akarom, hogy NE kapcsolgassa soha, semmikor. Nincs is ilyenkor frissítés, csak megnézi van-e... minden rohadt nap...
-
Viktor77
titán
válasz
Cs1csó #83016 üzenetére
Egy SSD-m van csak, 2 partícióval, egyiken a win, másikon az adataim.
Ha jól értem, akkor csak "kicsomagolom" az ISO-t egy tetszőleges mappába, amin az adataim vannak és amihez nem kívánok hozzányúlni.
Parancssorba bootolok, mappát megkeresem, majd exe.
Ez nem lenne rossz, feltételezem, sokkal gyorsabb mint sd-ről telepíteni. -
pc360
addikt
válasz
Cs1csó #82999 üzenetére
Igen, kb. ez az egyetlen, amihez ritkán van kedvem, ezért ott lehetnek lemaradások. Más lenne a helyzet, ha egyértelműen listázná őket az MS, dehát nem... Rá fogok tekinteni, köszi! A képet elmentettem, így van kiindulási alapom is. A szoftvereket is néha átellenőrzöm manuálisan, elég nagy munka, de szerencsére máshol nem nagyon szoktam hiányosságba futni.
-
pc360
addikt
válasz
Cs1csó #82997 üzenetére
Igen. Aláírás.
Nem, minden program tök más, nem fejlesztenék köréjük telepítő-környezetet. A portable progikat amúgy is elég egyszerű backup-olni, frissíteni. Meg hát bőven elég az, hogy napi szinten párszor nekifussak a frissítésnek, feltöltésnek.
A Ninite-et ismerem, de tőlük csak erre az aloldalra szoktam néha ránézni, hogy ellenőrizzek 1-2 progi-frissítést, mert nem minden hivatalos oldalon működik jól az automata csekkolóm, illetve nem is mindenhol jelzik az aktuális verziószámot.
-
pc360
addikt
válasz
Cs1csó #82995 üzenetére
Mondjuk a Media szolgáltatások még nyugodtan lekaparhatók a Windows-szolgáltatásokból, azt el is felejtettem írni. Úgyis saját playert használ az ember. Win 7-en ráadásul valami HTTP protokollt is futtatott a háttérben, amíg nem történt meg a kikapcsolás. Gyanítom, Win 10-en se teljesen tevékenység nélküli.
DX9-ből itt van egy teljes telepítő. Csak régi játékokhoz kellhet.
A VC++ runtime-okból itt van az összes. Elég katyvasz módon tárolja az MS ezeket, de majd megpróbálom frissíteni a csomagot, ha esetleg elavult valamelyik. Kb. fél éve ellenőriztem őket utoljára, úgyhogy nincs velük gond.
Ezen kívül 1-1 játékhoz még az NVIDIA PhysX, vagy az OpenAL kellhet.
-
pc360
addikt
válasz
Cs1csó #82791 üzenetére
Haveromnál pl. ugyanez a helyzet, mégis sikerült úgy összekutyulnia magát, hogy a HDD nélkül be se bootol az SSD. De mivel a HDD nem pörög fel egyből, amikor az SSD-ről bootolna, így az első indítás sikertelen, és csak egy reset segít a rendszer indításában.
Pedig semmi más nem történt, mint SSD törlés és az arra való telepítés. Ilyesmi anomáliákra gondolok.
-
jasonka
aktív tag
válasz
Cs1csó #82742 üzenetére
Az ötlet jó - de ugye akkor újra kéne telepíteni a Win 10-et is ( természetesen először az XP-t ...)
Ja ! De ez sem járható út, mert az alaplapom Asrock Z370M Pro4 csak és kizárólag a Win10-et támogatja, arra van "kihegyezve..."
(Was ist "virágbolt" ?
) - Biztos én vagyok elmaradva...vmi "rejtjeles..."
-
-
válasz
Cs1csó #82695 üzenetére
Csak lap+cpu+ram (adatlapon található) csere történt és a RAM XMP 2.0 -ba van használva (lap gyártó RAM listán rajta van, tesztelve, stb..) már "OC" -nak számít (Ryzen+ is csak 2933MHz -ig kezeli hivatalosan, az felett már OC)
Windows is újra lett húzva és voltak az új rendszerrel is ilyen anomálíák.. (most úgy néz ki eddig gond nélkül megy minden)
MD
L -
törölt tag
válasz
Cs1csó #82596 üzenetére
Megoldódott minden probléma, nem kellett szerelni sem. Nem is bánom, mert ezektől a mai papírvékony beépített aksis konstrukcióktól a hátamon is feláll a szőr. Ha nem muszáj, nem bontom meg őket. Egy live Mint-el lehúztam mindent, ami kellet. Nem volt para az NTFS miatt, igaz írni nem is akartam a fájlrendszeren csak olvasni.
Szóval ez a rendszer egy mennyiségi licences Win10 Home volt, amit 2 éve kapott egy kis közhasznú szervezet.
Amit nem közöltek velük, hogy ez majd valamikor kifut a licenc érvényességből. Ami meg is történt valamikor, ami után szépen lassan kezdtek leállni a funkciók. Na erre az állapotra jött rá a legutóbbi főverzió frissítés ( Windows old mappa a C-n) és ebbe rokkant bele.Hosszabb egyeztetés után, mint kiderült. Semmi MS specifikus szoftverre nincs szükségük a munka elvégzéséhez. Innentől állt a zászló a Linux Mint 19 Tara 64 bit Cinnamon-nak.
A noti működik, örülnek neki és az első tapasztalatok az új alternatív rendszerről nagyon pozitívak.Köszönöm szépen a segítséged.
-
Ralond
tag
válasz
Cs1csó #82593 üzenetére
Nem történt semmi a géppel azóta, még megmonzdítva sem volt igazából. Melegedést se tapasztaltam, szimplán kifagyott a kis forgó ikonnal a kurzor mellett. Mindegy hogyan hagyom magára, próbáltam különböző programokkal otthagyni, de simán az asztal is befagyott egy idő után.
Ahogy írtad is, ezt kitalálni igen hosszú idő lehet ezért ahogy javasoltad újratelepítem holnap vagy holnapután. Azért a biztonság kedvéért írtam ide, hátha van valami közismert hiba ami ezt kiváltja. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #82564 üzenetére
Tegnap este tudtam csak egy kicsit ismerkedni a géppel. Van valami Panda rajta, de az sem indul el. Bármilyen parancsikonra kattintok. Olyat ír, hogy érvénytelen token vagy nincs hozzá párosított alkalmazás.
Először is az adatokat szedem le róla.
Köszi a linket.Képfájl jó lessz, ha dd-vel írom pendrájvra?
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #82533 üzenetére
Valamit nem értek. Az eredeti rendszer SSD-én van. Azon lévő Windows segítségével indítod a telepítőt, akkor hogyan tudod azt az SSD-t megformázni (azt, amin az eredeti rendszer volt)? A régi rendszer taskjai kilépnek a memóriából és teljesen átadják a helyüket a telepítőnek? Nem maradnak a háttérben? Az tiszta sor, hogy amin a telepítő van azt nem tudod formázni. De az eredeti rendszert tartalmazót?
(#82535) King Unique
Ötletes program. A kérdésem ennél is az, hogy ha a C-én levő Windows alól indítom, a telepítő a D-én van, a régi rendszer tehát C-én, akkor a volt rendszermeghajtót (C-t) is lehet formázni? A régi rendszer fájljai nincsenek a háttérben? A régi rendszer taskjainak ott kellenek hogy legyenek a háttérben. Ezt hogy oldja meg? A telepítő kilövi azokat, vagy a telepítő indításakor kilépnek a memóriából?
-
Peterhappy
őstag
válasz
Cs1csó #82526 üzenetére
Köszönöm a segíséget!
A driver eltávolítást próbáltam tegnap, ugyanazt telepítette vissza újraindítás után és nem működött.
A másik gondom pedig az, hogy ha jól sejtem, a driver booster free is igényel internetkapcsolatot, márpedig az nincs
Ha nincs más megoldás, akkor marad a Windows reinstall? Az azért fájna...
Direkt nem akartam este bepofázni a fórumba, hogy mitévő legyek a külső vinyóval, mondom ezt azért csak megugrom magamtól is. Most meg reggel óta itt vergődök
mennyivel jobban jártam volna...
-
Peterhappy
őstag
válasz
Cs1csó #82521 üzenetére
Hát... jó lecke volt, megtanultam most már egy életre én is. De megmondom őszintén, eszembe sem jutott, hogy a LAN és WLAN driverekhez hozzányúl, azt hittem csak a hiányzókat fogja telepíteni...
Azt követően, hogy csinált restore point-ot, úgy voltam vele, nagy baj nem lehet, csináljon csak amit akar. Aztán jött a pofára esés.
Internetem nincs/nem lesz egyelőre, de Feleségem gépén igen, illetve ami az előbb eszembe jutott, akad otthon egy Win10 telepítő pen driven. Az elég lehet, menteni a helyzetet?
-
válasz
Cs1csó #82487 üzenetére
Egy próbát mindenképp megér
(amúgy én is az új rendszer híve vagyok, de a közel 1 év alatt, mióta a rendszer fent volt, jól tele volt rakva programokkal és egyéb dolgokkal az 525-ös M.2 SSD)
Az automatikus mentés be van állítva (Vasárnapra) és az egyik HDD-n van, de már nem tudom melyik volt a D és az E meghajtó (3TB-osok) majd kitapasztalom a megfelelő sorrendet..(bár meghajtó betűjelet is lehet állítani és akár úgy is jó lehet)MD
L -
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #82454 üzenetére
"Te tiltottál le szolgáltatásokat a windows 10-ben? Lehet ezért volt az elején az a sok instant kékhalálod."
Nem. A kékhalál oka úgy tűnik megoldódott. Sok volt az automatikusan induló programok mennyisége (most 9 a feladatkezelőben). Kiszedtem 4-et, ami a feladatkezelő szerint az indításra magas hatással volt. Azóta nincs probléma.
Amúgy pedig, nagyon tévednek itt a topikban azok, akik azt gondolják, hogy a Windowsnak az a legjobb, ha a lehető legkevesebbet állítgatunk rajta és ha lehetőleg nem tiltunk le semmit. Természetesen nem az "agyatlan", mindent bele letiltásokról beszélek!
A Windowst nem egy hardverre, nem egy felhasználói szokásra és nem egy adott programkörnyezetre fejlesztették ki. Ezért a szolgáltatások és az automatikusan induló programok egy része teljesen feleslegesen terheli a gépet, sőt sokszor az adott hardver, szoftver és felhasználói környezet mellett problémákat okozhatnak. Ezért, mint ahogy a BIOS-osban is, a nem használtakat odafigyeléssel (!), a szolgáltatásoknál a függőségek figyelembevételével, ajánlatos letiltani.
"SŐT nekem egy apró problémát is megoldott, a gyors indítás hiánya."
Van akinél annak bekapcsolás oldja meg a problémákat. Például a kékhalál esetében: Kék képernyős hibák elhárítása
-
-
SP4C3
veterán
válasz
Cs1csó #82427 üzenetére
Így van! Íratlan szabály.
(#82426) Pityu. - Megkaptad a választ, halaszd el 365 napot, a beállításokban el van rejtve valahol.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
Cs1csó #82222 üzenetére
Kipróbáltam, újra is telepítettem, de semmi. 600-on pörög a venti. Mikor csináltam egy BIOS resetet és utána állítgattam akkor felpörgött 2200-ra, majd szép lassan egyre lejebb ment, maajd tartósan 1400-on. Utána windbe pár perc eltelt és újra 600-on megy. Nem tudok játszani, mert melegszik a proci és nem pörög fel a venti.
-
zsolt1225
aktív tag
-
Syl
nagyúr
válasz
Cs1csó #82132 üzenetére
>"WIN10-hez ingyenes a word vagy itt is meg kell venni?"
Csak szeretnéd.
Már hogy ne lenne ingyenes Word: office.live.com
Mindent tud, amire egy átlag otthoni usernek szüksége van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged