- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Vezérlőpult - energiagazdálkodási lehetőségek - séma beállításainak módosítása (bal oldalt az aktuális energiagazdálkodási mód mellett kékkel) - speciális energiaellátási beállítások módosítása - és ott a merevlemez kikapcsolása opciót az alap 20 percről leviszed tetszés szerint pár percre.
-
Molyzsa
aktív tag
Üdv.
Nekem is hasonló problémám van, de nekem már az előző CU esetében is megvolt ez a jelenség.
Magyarul win10 logó bejön, és amikor a bejelentkezési képernyőnek kell jönni akkor néha fekete marad a kép. Reset után bebootol a gép rendesen. Windows naplóban erre az időszakra még nem kerül be bejegyzés, így nem tudtam több infót előkaparni.
Az energia gazdálkodási lehetőségnél én is kikapcsoltam a gyors rendszerindítást, de néha így is elő szokott fordulni a fekete képernyő.
Annyi infót tudok mondani, hogy nálam azóta van meg a probléma, amióta lecseréltem a VGA kártyámat (Asus R7 250-ről --> Gigabyte RX 460 (4GB)-ra. Eddig vagy 4 driver frissítés jött nem segített. Mivel a probléma nem olyan gyakori, így garanciába nem foglalkoznának szerintem a VGA-val.
Ami még megállapítható:
Egy Genius világítós billentyűm van (minden billentyű kéken világít). Na most Bootoláskor bekapcsol a billentyű világítás és mielőtt bejönne a bejelentkezési képernyő mindig szokott egyet villanni (elalszik majd visszagyullad a fény). Na amikor sötét marad a képernyő, akkor kialszik a billentyűzet fénye és úgy marad resetig. Tehát szerintem a perifériák ellenőrzésénél akad ki valami.Amennyiben a fenti információk tudatában tud esetleg valaki még hozzáfűzni valamit, úgy szívesen meghallgatom.
A konfig nem elavult nálam se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ASUS TUF Gaming F16
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged