- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Sub-ZeRo #86538 üzenetére
Ami a képen látszik, az épp egy játék összeomlása volt.
Ezen kívül rendszeresen tapasztalom Virtualbox-nál, Chrome-nál és a tervezőprogramnál, amit használok. (ezek kérnek a szokásosnál több memóriát)
Mind a programokból, mind a rendszerből a legfrissebb verziókat használom, a frissítések is fent vannak.
-
zegi_norbi
tag
válasz
Sub-ZeRo #85579 üzenetére
Fura, de a gép volt máshol is és ott nem csinálta ezt + ez a 3. kábel, biztos ami biztos
Ezért is írtam, hogy tanácstalan vagyok :/
(#85584) gb4400 : Nálam modemről megy a gépbe a kábel, plusz van egy router is. Amúgy lehet nem írtam le jól az előbb, de az internet maga működik, csak a gépem nem érzékeli, mikor bekapcsolom vagy újraindítom. Ha babrálok egy picit a kábellel a PC mögött azután már hirtelen igen.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #85548 üzenetére
Mostmár mindegy, megb***ta a ló.
Egyébként is, nem ő telepítette, hanem meglepi volt
Windows8 óta én sem használtam ezeket az eszközöket, és win7 alatt is inkább a Magicdisc, MagicISO-t használtam. De asszem azt is csak szökőévente egyszer. ISO-ra általában akkor van szükségem, amikor valami más rendszer telepítek, olyankor pedig a Rufus, Universal USB installer, ésatöbbi programok kezelik az ISO-t. Vagy, fordult már elő olyan, hogy winrar-al csomagoltam ki, mert kellett belőle valami. De nem is emlékszem rá, hogy utoljára mikor mountoltam fel ISO file-t. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Sub-ZeRo #85050 üzenetére
Ha nem muszáj nem kell de itt most valami el van baxva nála rendesen, amikor már egy TC is UAC-al nyílik. Nem tudom mi a megoldás de amint látod írta, hogy nem is tudja kikapcsolni.
Amúgy egy plusz biztonság az UAC de inkább idegesítő mint hasznos mivel NEM LEHET TANÍTANI pedig kellene, ez így csak az átlag felhasználó szopatása akár eldugva külön beállítva de lehetne valami UAC megkerülő dolog de semmi pl.: AIDA64 ÉN telepítettem, ÉN akarom futtatni a fenének kérdez rá minden alkalommal teljesen értelmetlen az egész.
-
Alf65
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo #84435 üzenetére
Fastboot és minden fellelhető energiagazdálkodás, hibernálás és altatási funkció kikapcsolva.
Most egy pár perce bezártam a krómot és rebút.
Visszajött a króm egy olyan oldallal, amit tegnap (!) nyitottam meg, tette ezt úgy, hogy a rebút előtt már megnéztem itt a fórumot is.
Vagyis nem az utolsó, hanem egy valamikori korábbi állapotot hoz vissza.
A játék amit említette, tisztán netes, nincs mentése (max kukik) a gépen.
A fentebb leírt marhaságot amúgy egy másik gépem is csinálja, amit nemrégiben újratelepítette, más forrásból származó telepítővel. -
exabit
tag
válasz
Sub-ZeRo #82866 üzenetére
Nekem nem volt ilyen, csak annyit írt oda szövegesen felülre, hogy: "Alkalmazások fájlok beállítások kereséséhez kezdje el beírni a keresett szöveget.". Ezt a Cortana dolgot én még nem láttam, de a feladatkezelőben a Search-re jobb gombbal kattintva ha megnézem az elérési útját akkor ebben a mappában van: "Microsoft.Windows.Cortana_cw5n1h2txyewy"
Az sfc/scannow azt írja "Windows Resource Protection did not find any integrity violations." -
sloja
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo #82291 üzenetére
Nálam a 1803-as kiírja, hogy nem telepíthetők a frissítések. "Bizonyos alkalmazásokat el kell kell távolítani" El akarja távolítani az Avira AntiVir programot, mert nem kompatibilis a frissítéssel, de nem sikerül neki és 49%-nál leáll. Az Avira régebben fent volt, de töröltem. A maradékát egyenlőre semmivel sem találtam meg.
-
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #81810 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet, az Intelt mindenképpen tiltani fogom, mert az biztos, hogy nem használom. Nekem még audio-gd nfb-11 DAC -om is van, azt Sennheiser HD 650-vel használom (most nem volt bekapcsolva, azért nem látni), az alaplapit pedig a Sennheiser RS-192-vel. Amúgy az enyém most ilyen:
Az SFC /Scannow nem talált semmi hibát.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sub-ZeRo #81748 üzenetére
Ahogy TRob1 is írta, valószínűleg a magyar nyelv a ludas. De pont ez a lényeg ha én vagyok a fordító miután megcsinálom átnézem és ha látom a hibát módosítom és kész. Továbbra is azt mondom, ha egy ilyen aprósággal aminél lehet is tudni mi a hiba forrása - a több karakter miatt hosszabb szöveg - és mégis benne marad elbizonytalanít az egész fejlesztő csapattal kapcsolatban.
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #80471 üzenetére
Ez biztos ?
Mert Pl. a régi ( 2010-2012 ) Synology NAS-oknál az adatlapon szerepel mondjuk 2-3 TB-s lemez amit kezel.
Csak az évek alatt fejlesztették a lemezeket, nőtt a kapacitás.
A NAS adatlapokat meg egyszerűen nem frissítik, ennyi, attól még kezeli a nagyobb lemezeket.Milyen NAS-od van amúgy ?
-
Liner
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #79455 üzenetére
Ha megkérhetlek olvasd végig FIGYELMESEN! A játék eredeti!! 18k t fizettem érte.. a crack a parancsikon miatt kell amit az új windows elvett fehérre alakított úgymond mert a tulajdonságok ikoncserével ilyenkor egy crackből le tudod szedni a parancsikon kinézetét és ez nem warez. BIZONY!!
-
Geth
veterán
válasz
Sub-ZeRo #79455 üzenetére
(U)EFI alatt bootolható sima copyval, a lényeg, hogy 1 db. FAT32 partíció legyen.
Van EFI, ami NTFS-ről is tudja a mutatványt, de a FAT32 a tuti, mert az benne van a speciben, tudnia kell.Itt már nincsenek bootsectorok, meg MBR, simán felnyalja az fs-t, és megnézi, hogy a beégetett helyen (amd64 esetén: EFI\Boot\bootx64.efi) ott van-e a "cucc".
Ezért sem értem ezt a Rufus mániát, 2018 van
-
enemi
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #79283 üzenetére
Írtam: Nem részletezem honnan ,milyen driverek lettek feltéve. Az első variáció volt a cédés. Ami persze kérte ,telepítette a frissítéseket. Nem volt jó. Letöltöttem a legfrissebb drivereket,és elsőre azokat telepítettem. Azok sem voltak jók.... Szóval nem volt variáció ami ki nem lett próbálva. De ha végig fut az ember pl a ROG fórumán,ott is megy a szentségelés.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sub-ZeRo #78590 üzenetére
+1 " Amúgy meg ha a rendszernek valami driverrel baja van, akkor nem egyből a windows a szar, hanem lehet hogy a perifériát készítette cég szarik a driverre és nem érdekli hogy megy vele vagy csinálna egy új drivert."
Sajnos ez az egyik - ha nem a legnagyobb - baj. Mikor 5+ éves eszközöket magára hagy a gyártó, erről volt már vitám valahol, hogy nem lehet elvárni a végtelenségig történő támogatást stb. Egy operációs rendszer programok futtatására van kitalálva és hiába a legjobb, legújabb rendszer ha nem hajlandóak rá írni megfelelően kompatibilis programot.
A telepítés nálam is hasonló:
1. windows telepítés
2. azon driverek telepítése amiket manuálisan szükséges nálam: Geforce, Razer synapse, APC, Realtek audio, + visual c++ Runtime AIO Installer, DirectX runtime installer (a játékok meghálálják mióta ezeket telepítem és nem a játékra hagyom hogy telepíti vagy sem sőt inkább már nem is engedem azóta minden azonnal indul)
3. hagyom lefutni az update-et
4. telepítem a progamjaimat
5. BEÁLLÍTÁSOK: a gépházban amit lehet "csúszkát" off-ra állítok
5 Bevallom nálam van mókolás:
- DWS-el gyalulom az összes UWP-s appot. ( nemrég ismertem meg ezt a módját előtte egyenként a ccleanerrel tettem ugyanezt mivel csak az listázza ki a "medzsik kingdomot meg társait)
- Wise care optimalizációját engedem lefutni (vannak benne rizikós dolgok de mivel vagy 8 éve használom ezért már megbízom benne. + van egy probléma ami az optimalizáció nélkül fennáll: ha telepítve van az Origin és a Qbittorrent (ne kérdezzétek miért ez a kettő kombinációja rejti a hibát) akkor nem tud leállni a rendszer rendesen hanem a leállító képernyőre kiírja hogy erre a két programra vár stb. ) majdcsak ezután áll le.Alapvetően ennyi.
-
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #78590 üzenetére
Nem fikáztam a rendszert.
Mielőtt összevissza írsz, olvasd el amit írtam. Azt látom, hogy egyáltalán nem olvastad el, mert akkor ilyeneket nem írnál. Azt is látni, hogy nem értesz hozzá és elvakít az, hogy fanatikus hívő vagy.
Erről tudtál? " Mindenkinél más a hardver, szoftver, beállítás környezet és a felhasználói szokások, ettől pedig erősen függnek, függhetnek a problémák." Nem hiszem, hogy erről tudtál, mert akkor ilyeneket nem írnál.
Ha tetszik ezek miatt nemhogy nem fikáztam a Microsoftot, hanem rendkívüli módon agyon dicsértem, veled ellentétben, mert nagyon nehéz ilyen körülmények között olyan programot írni, ami mindenkinek megfelelő. Gyakorlatilag lehetetlen."Képzeld el, nekem így van a rendszer telepítve és semmi bajom nincs vele!"
New Yorkban is a 10. utca 42. ház 35. lakásban van egy ember akinek szintén tökéletes.
Ezek bizonyítékok?
Nem, ezek több mint röhejesek.
"Az, hogy te nyúkálsz a regisztrációsd adatbázisban, az már a te bajod, "
Ha a színek között néhány beállítás megváltoztatásától lenne a ritkán bekövetkező lefagyás, akkor a Microsoft elmehetne perecet árulni. Szerinted pedig ez van. Miért javasolod a Microsoftnak azt, hogy inkább perecet áruljon?
Abba hagyhatnád a sorozatos Microsoft fikázást.
"Amúgy meg ha a rendszernek valami driverrel baja van, akkor nem egyből a windows a szar, "
Ez lehet, hogy szerinted így van, de szerintem nem. Mindig is a driver gyártóját hibáztattam. ezért sem telepítettem másodszorra semmi külsős drivert. Csak az van meg amit a Microsoft felrakott magának.
-
vlevi
nagyúr
-
Soulles
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #77715 üzenetére
A recovery option-ig már eljutottam egy pendrive segítségével, de:
- nem talál egyetlen visszaállítási pontot se (pedig volt). Most nem tudom megnézni, de ha jól emlékszem valami hibaüzenetet dob vissza.
- a "Chose an Option" alatt mindössze a "Troubleshoot" és "Turn off your PC" lehetőség érhető el. -
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #77310 üzenetére
Állítólag már a 24-e sem valószínű, lehet májusra csúszik? Elég lenne évente csak egy új build. Káosznak tűnik ami most megy: teljesen ostoba elnevezések, hónapok alatt hullámokban frissítések, folyton csúsznak az ígért változásokkal. Nem tudják tartani a Microsoft + hardvergyártók a tempót.
-
TRob1
veterán
válasz
Sub-ZeRo #76476 üzenetére
Hoppá! Grat!
Esetleg vmi hibát fedeztél fel előzőhöz képest? Remélem ilyen hamar még nem. Illetve később sem.szerk: Amúgy egy ilyen félévi nagy frissítés után előfordulhat hogy vmi nem működik ami előtte igen (vagy nem úgy), de azt általában egy driver csere régebbire/újabbra/másabbra megoldja. Mint pl. nálam is HP laposon ilyenkor ujjlenyomatolvasó nem működik soha. Nem az alapból win által feltettnek a régebbi vagy újabb változata, hanem egy másik, eddig bevált driver megoldja.
-
TRob1
veterán
válasz
Sub-ZeRo #76440 üzenetére
Pl. innen. Kiválasztod a neked megfelelőt, majd a legalsónál is a szimpatikusát, és követed a jobb oldalon leírtakat. Letölti a dolgokat, létrehozza az iso-t. Mountolod (csatlakoztatod), majd setup és Frissítesz.
-
TRob1
veterán
válasz
Sub-ZeRo #76436 üzenetére
Hivatalosan ahogy pc360 is írta.
Viszont a kb 10 napja szedhető verzió is tökéletesen megfelel mind friss installnak, mind frissítésnek.
Én is csak frissítettem 2 gépen, nem újrahúztam a rendszert. (sőt, még sosem húztam újra win10-et a gépeimen, mindig csak frissítés volt)
Win alatt kell indítani, és frissít. -
Cs1csó
titán
válasz
Sub-ZeRo #75670 üzenetére
Az MPC-HC-t ismerem: "v1.7.13, the latest, and probably the last release of our project…"
pont 8 hónapja jött ki az utolsó és írták is, hogy utolsó nem hivatalosan lehet fejlesztik de én azt inkább nem erőltetném: VLC (open source komoly háttér ) vagy Potplayer
Itt az Alternativeto.net-en is toronymagasan vezet a VLC és utána ott van az MPC-HC de a 3. a Potplayer.
A sima MPC egy forkja az MPC-HC-nak de azt sem fejlesztik már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest