- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
idegen lény #46222 üzenetére
Márpedig ezt a Win okozza. Ha kihúzom az ethernet kábelt a gépemből és rádugom asszony macbookjára akkor nála rögtön van net, szóval a modem beállításaival nincs gond.
-
cattus
addikt
válasz
idegen lény #46216 üzenetére
Win + P a gyorsbillentyű, amit keresel.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
idegen lény #46216 üzenetére
-
raidx
őstag
válasz
idegen lény #43446 üzenetére
Dupla klikk az ISO-n Kiválasztod, hogy mindég az intézőbe nyiljon meg. Máris megjelenik egy lemezmeghajtó. Ha végeztél, jobb klikk a lemezmeghajton, kiadás és el is tünt a meghajtó.
-
yanna
addikt
válasz
Jobb klikk az iso-n.
-
netpeti98
addikt
válasz
Dupla klikk az ISO-n és már mountolja is. Ha más van beállítva az ISO fájlokhoz, akkor társítani kell hozzá a fájlkezelőt.
-
hegegabi80
addikt
válasz
idegen lény #43389 üzenetére
És ki mit milyen számot, mit kell mondani stb.? Sose csináltam még ilyet.
Gondolom ez lenne az. A két szám közül melyik?
-
qqzs
őstag
válasz
idegen lény #43393 üzenetére
Nem voltak , be se voltak kapcsolva 2 eve. minden teloszdtem a padlasrol amibe windows fut
Csak mellekesen a legjobb egy samsung nb30 netbook ugy fut rajta awin10 mint a kisanygyal -
qqzs
őstag
válasz
idegen lény #43391 üzenetére
Erdekes de en sima usbrol sima win10et raktam fel semmi akadalyt nem mentesitettem
-
hegegabi80
addikt
válasz
idegen lény #43387 üzenetére
És ha nem, akkor mi a teendő?
-
Krogoth
senior tag
válasz
idegen lény #43380 üzenetére
Csak w10 lesz, akkor csak azt kell fejleszteni, javítgatni.
-
Zanik
addikt
válasz
idegen lény #42669 üzenetére
Na, időközben sikerült találnom egy megoldást.
Mint kiderült hiába állítom be az MPC-HC-ben a videófájlok társítását, a Windows 10 továbbra is a Filmek+TV programot társítja hozzájuk. Aztán az alapértelmezett programok-nál is hiába adom meg a videófájlokra alapértelmezetnek az MPC-HC-t, nem állítódik át továbbra sem.
Viszont ugyanott kicsit lejjebb van egy menüpont, ahol egyenként lehet fájltípusokhoz programot társítani. Na, itt egyenként át kellett állítanom minden olyan videófájlnál amit használok, hogy az MPC-HC-val nyissa meg őket! Teljes nonszensz!Azt viszont nem értem, hogy zenei fájloknál miért nem volt erre szükség, ott elsőre sikerült a Foobar2000-et beállítani alapértelmezettnek. Rejtély!
Szóval innen üzenem a kötsög Microsoft-nak, hogy az ilyen bosszantó f@szságaik miatt utálja őket mindenki annyira.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
idegen lény #42854 üzenetére
Nem értek én ennyire ehhez.
De O&O megbízható alkalmazásokat ír. Ettől függetlenül ez a GitHub-os is lehet jó, de nekem elég volt egy is. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
idegen lény #42847 üzenetére
O&O-ban már jobban bízom. Köszi!
Popes: neked is thx!
-
válasz
idegen lény #42779 üzenetére
Nincs sehol a nevén nevezve, a Windows DLNA képes, ha jól rémlik a Windows 7 vagy Win7 SP1 óta. Ha jól tudom, a Win10-ben ezt átdolgozták egy kicsit.
De a lényeg, hogy korábban is láthatta volna a TV a számítógépet (és vica-versa) csak be kellett volna kapcsolni azt.
-
Tybike81
őstag
válasz
idegen lény #42673 üzenetére
Nem tudom fogalmam sincs hogy mi lehet vele, vagy hogy mit csináljak.
Ettől még egy ezer éves gép is gyorsabb ilyenkor -
IMIIKE1998
őstag
válasz
idegen lény #42687 üzenetére
De nem lesz valami gebasz, mert nem jogtiszta?
-
csaba951
veterán
válasz
idegen lény #42679 üzenetére
Lassú Win7 frissítésre lásd: #58416 csaba951
-
csaba951
veterán
válasz
idegen lény #42661 üzenetére
Már 8.1-hez sincs hivatalos driver támogatás hozzá. Win10-hez meg pláne nem. Megpróbálhatod a frissítést, de ne csodálkozz ha szívni fogsz a hanggal, Wi-Fi-vel!
-
Daffni2
addikt
válasz
idegen lény #42679 üzenetére
Ezért nem privátba írtam
Most indult a telepítés.
-
marec1122
senior tag
válasz
idegen lény #42673 üzenetére
30 Mbit és azt írták hogy 3 gigát szed le. Ez elvileg le jön fél óra alatt. Bár az is lehet hogy le vannak terhelve a mikrofostos szerverek minthogy 5 nap van még a frissítési határidőig. Na adok még neki időt de nem tudom mennyit
(#42674) Daffni2 Annyira nem vágom mire gondolsz, ki tudnád fejteni privibe?
-
csaba951
veterán
válasz
idegen lény #42602 üzenetére
Ellene:
Ha felmerült benned, akkor nyilván zavar, kapcsold ki! Erre a helyedben inkább ezt használnám: O&O ShutUp10. Németországban készítik, ahol fokozottan figyelnek az adatok biztonságos kezelésére/felhasználására. Folyamatosan javítják, ha valami új dolog derül ki, akkor belefejlesztik az "elhárítást".Ja, utána ne gyere azzal, hogy ez-az nem működik "magától" a windowsban, mert pont te kapcsoltad ki!
Mellette:
Tulajdonképpen már évek óta így használod az Andriod/IOS telefonodat. Ha ott nem zavar, akkor felesleges pont az MS-re berágnod.#42603 Lenry
Like! -
válasz
idegen lény #42592 üzenetére
De a frissítés után már nem lehet a frissítővel vagy valahogy tisztán telepíteni?
milyen frissítővel? a GWX-el, ami az óra mellett van? nyilván egyrészt az már Win10-en nincs ott, másrészt az egy Windows alatt futó rendszer, nem képes legyalulni önmaga fölül az OS-t
ha meg a Media Creation Toollal készített frissítőre gondolsz, az egyben telepítő is, ugyanaz a telepítőkészlet szolgál frissítőként és telepítőként is. lásd: #42599Amúgy is félek ezektől a pendrive-os telepítgetésektől, elég rossz tapasztalataim vannak róluk.
nem tudom mikor próbáltad utoljára, de ma semmi különbség nincs a pendrive-ról telepítés és a DVD-ről telepítés között, de ha nagyon félsz tőle, akkor a MediaCreationTool tud .iso fájlba is telepítőt készíteni, amit utána DVD-re tudsz írni és akkor telepíthetsz arról is
frissítés után már bármikor lehet tiszta telepítést végezni, 29-e után is?
legutóbb talán két napja írtam ezt le: igen, ha egyszer frissítesz utána a tied a Win10 licence, akkor telepíted újra, amikor akarod
Tiszta telepítés után is rajta marad a windows.old mappa, ugye; vagyis egy hónapig még visszatérhetek a W7-re?
a tiszta telepítés azt jelenti, hogy leformázod a picsába a rendszerpartíciót, semmilyen fájl nem marad meg.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #42592 üzenetére
Ha nincsen kulcsod, frissítsd a rendszert először. Így regisztrálja a géped a Win7 alapján. Utána mehet a tiszta telepítés. Ha nem jó az USB-d, csinálj lemezt.
29 után is csinálhatsz tiszta telepítést, már rögzítve lesz a HWID-d és a kulcs sem fog kelleni a telepítéshez. Itt már nem lesz Windows.old mappa és vissza sem tudsz állni, az csak a frissítés után van. -
Livius
őstag
válasz
idegen lény #42586 üzenetére
Azzal a toolal letöltheted az Windows 10 telepítő iso-t, majd kiírhatod DVD-re, vagy telepítő USB-t is csinálhatsz, ezekről már bebootolva csinálhatsz teljesen tiszta telepítést is.
Viszont ha nem tudod a kulcsodat, akkor még a meglévő Windows 7-re frissítsed fel, a nem tista telepítés móddal, különben kulcs nélkül sose fogsz jogtisztán windows 10-re váltani. Miután megtörtént a frissítés, a win 7 aktiválást átörökli a win 10, és onnantól kezdve a gépedre már kulcs nélkül is telepíthetsz win 10-et, mert a MS szerver megjegyezte a gépedet.
-
válasz
idegen lény #42586 üzenetére
a Tool a telepítő elkészítéséhez kell, nem magához a telepítéshez. bárhogy máshogy is csinálhatsz telepítőt, de azért ajánljuk ezt, mert ez a legkényelmesebb, kb 3 kattintás és automatikusan megcsinál mindent
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
idegen lény #42494 üzenetére
A 360 vírusírtót nagyon ajánlom. Tegnap egy trójai jelzett töröltem is, meg kétszer riasztott valami spyware miatt, azokat meg karanténba zárta. Jó progi.
Ám az utóbbi micsoda? Ott mit kell telepíteni? -
Heisenberg69
senior tag
válasz
idegen lény #42429 üzenetére
És ha ezt telepitem ki kell kapcsolni a win defendert? Ha igen, hogy kell?
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
idegen lény #42403 üzenetére
Ez ingyenes?
-
plck
tag
válasz
idegen lény #41511 üzenetére
"Újratelepíthetem a gépre a Windows 10-et a frissítés után?
Igen. Miután az ingyenes frissítési ajánlat keretében Windows 10-re frissített, az adott eszközre újratelepítheti a rendszert, és tiszta telepítést is végezhet. Ugyanazon a hardveren nem szükséges termékkulcs a Windows 10 ismételt aktiválásához. A Windows 10-es telepítési adathordozó létrehozásával kapcsolatban a Microsoft szoftverletöltési webhelyén talál további információt."
Akkor ezt hogy kell értelmezni?
Mert nekem ebből az jön le, hogy új hardver esetén szükséges a termék kulcs megadása. -
netpeti98
addikt
válasz
idegen lény #41520 üzenetére
Nirsoft ProduKey
-
netpeti98
addikt
válasz
idegen lény #41509 üzenetére
Mint mondtam a frissített rendszernek nincs önálló kódja, az aktiválást HWID alapján a neten keresztül.
Alapesetben nem kell semmit felírni, maximum akkor ha nincs kéznél az előző rendszer kulcsa és biztosra szeretnél menni. Ebben az esetben még a régi rendszer alól, frissítés előtt kell megnézni a termékkulcsot.
-
brugo
aktív tag
válasz
idegen lény #41515 üzenetére
Köszönöm .
-
Sdi
addikt
válasz
idegen lény #41511 üzenetére
Ez nem licenc függő ?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
idegen lény #41460 üzenetére
Még a legelső Crysis is fut alatta hiba nélkül - igaz, csak Win 7 kompatibilitási beállításokkal.
-
vlevi
nagyúr
válasz
idegen lény #41460 üzenetére
Na, azokkal lehet gond, de nekem már csak steames játékom van. A konkrét játéknak utna kell nézni. Pl ha a cd-vel nem megy, akkor van-e lehetőség arra, hogy a cd kulcsot steamen beregisztráld?
Nálam a gt legends már win7-en sem indult el, mert a cd kod ellenőrző program csak xp és wista alatt működött. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
idegen lény #41241 üzenetére
"...és Google" Te ezt előnyként éled meg?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Köszi de ezzel nem vagyok beljebb! Mert a weboldalt és róla letöltött is full vírusosnak látja a nod,és mivel most írtottam le egy komoly malewert így inkább ezt kihagynám...
-
válasz
Hűha, nem biztos, hogy töltögetnék ilyen cleaner szarokat...
Ez maga a fertő, minden szar ez után fog telepedni a gépre....
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #41213 üzenetére
Már nem aktuális, mert már kaptam választ.
-
saelin
veterán
válasz
idegen lény #39388 üzenetére
Nem egy időben 2 vírusirtót futtatni, hanem egyet ami 2 vagy több av motorral is tud dolgozni, ilyen pl a hitman és a 360 ts is. Ennek max annyi értelmét látom, hogy az ms ki tudja elemezni más vírusirtók viselkedését és az alapján fejlesztené a sajátját. (mondjuk ezt eddig is megtehette volna)
-
saelin
veterán
válasz
idegen lény #39381 üzenetére
Ennek mi értelme van?
Főleg az olyan megoldások mellett, ami több motorral is tud dolgozni...
-
vlevi
nagyúr
válasz
idegen lény #39381 üzenetére
Nnnaaa.
Errő jut eszembe, hogy felraktam azinsider verziót.
Fel akartam telepiteni a far managert ( farmanager.com oldalrolletoltve), de a defender kivágta a pixába, merthogy locky ransomware wan benne!
Aztabüdösk....
Nemmellesleg megjegyzem, hogy a melóhelyen 1-2 honapja bekeveredett valahonnan ez a locky, pedig orrbaszájba noddal (abbol is a vállalati endpoint) ellenörizve van minden. -
saelin
veterán
válasz
idegen lény #39367 üzenetére
"vagyis már nem kell többet operációs rendszerre költeni"
Erre nem vennék mérget. Simán megeshet, hogy egy update pénzes lesz. (Bár gondolom nem kérnek el érte még egyszer annyit.)
-
Pokesz007
senior tag
válasz
idegen lény #39349 üzenetére
Gép gyorsaságával nincs gond. Tudom SSD -vel lehetne még gyorsítani. Majd ha lesz rá pénz,veszek.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
idegen lény #39346 üzenetére
jaaa, értem
az egy kedves fórumtársam szavai, szal ő a hibás az elgépelését és/vagy hibáért
és a klasszikusokat szó szerint kell idézni, még akkor is ha hibásan írta
de köszi az észrevételt -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
idegen lény #39344 üzenetére
no ezt nem vágom, mire gondolsz
-
törölt tag
válasz
idegen lény #39329 üzenetére
Mivel bárki hozzáfér a telepítőkhöz, és a telepítés nincs kódhoz kötve, így egyszerűen fogták, és telepítették a Home verziót. Nem tudom, hogy honnan veszed, talán kötelező valamilyen rendszert tenniük rá, vagy csak simán Windowszal adják, mert azt érdemes használni rajta. Ettől még csak egy aktiválatlan rendszer lesz, a többi rajtad múlik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
idegen lény #39329 üzenetére
Szerintem Home verzió lesz rajta, nem Enterprise.
A Home verzió telepítése közben is van lehetőség arra, hogy átugord a sorozatszám beírását, így kerül telepítésre aktiválatlanul a win10. Ez nem 90 napos próbaverzió, ezt lehet, sőt kell is aktiválni. Az aktiváláshoz viszont venned egy kell win10-t. -
törölt tag
válasz
idegen lény #39320 üzenetére
Vállalati ügyfeleknek szánják a próbát, mert átlagban kicsit nagyobb a tétje a frissítésnek, mint az otthoni felhasználóknál
A Store elvileg működik (legalábbis nem írták, hogy nem), viszont a fiókkal kapcsolatos dolgokat nem szinkronizálja a Gépházban, így például nem lehet hátteret váltani sem gépről, sem felhőből.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #39313 üzenetére
Home-ból nincs próbaverzió, a 10-nél meg már nincs türelmi időszak (aktiválás nélkül 30 nap volt korábban). Azonnal letilt bizonyos dolgokat (háttér, személyre szabás, MS fiókkal kapcsolatos dolgok), az asztalon megjelenő vízjelen túl ott lesz az üzenet, hogy aktiváld a rendszert, ez pedig minden alkalmazás felett látszódni fog. Ezen felül elvileg nem fog korlátozni semmiben. A türelmi időszak nem próbaidőszak.
A 90 napos Enterprise-t nem lehet aktiválni, és azt kell törölni a próba után. Az Insideres buildek nem ilyenek.
-
ÍróKéz
csendes tag
válasz
idegen lény #39296 üzenetére
Dehogynem tiszták. Máshogy nem is engednék ,hogy árulják. A régi kulcsokat adják el. Tökéletesen jogtiszták. Persze azért le kell csekkolni. Az új gépek is licensz-el jönnek és ezért a rengeteg régi "felesleges"-sé válik. Ezeket adják most el. Köszönhető mindez többek közt az OS X-nek és tán még a linuxnak is. A fejlődés vett ilyen irányt. Most a hardver a drágább ezek miatt. Azoknál fizeted meg a szoftver árát. Sima piacgazdaság.
Persze nem mondom ,nagy bajban lenne a picipuha ,ha tömegesen elterjedne a linux. Sok mai felhasználó észre se veszi ,ha kicserélem alatta a windózt mondjuk egy PCLinuxOS-re ,de ez már egy másik történet. -
ÍróKéz
csendes tag
válasz
idegen lény #39293 üzenetére
Csak ennyi ? Akkor már megkaptad a választ. Ha a linux sok (márhogy jelenleg) és ez tetszik akkor vedd meg nyugodtan. Ha olcsón jutsz hozzá felár nélkül - szerzel hozzá egy ócsó kulcsot és megvagy. Megszokott windóz felület és tulajdonképpen egész jól használható 10-es. (az utóbbi startmenu és metro hibákat most ne ecseteljétek.) Párezerért árulják a kulcsokat. Aktíválod a próbaverzióra és nyugi van. Gondolom ennyit szeretnél. Használható gép - használható oprendszererrel külön macera nélkül. Kis fogyasztás ,kis hely a tévé tetejére. Jól értem ? Akkor megfelel egy ilyen.
-
SP4C3
veterán
válasz
idegen lény #39293 üzenetére
Nem hozzáértésnek nyögés a vége, ne értsd félre. Akármilyen oprendszert haza lehet vágni.
-
ÍróKéz
csendes tag
válasz
idegen lény #39291 üzenetére
Egyébként ne haragudj ,de csak megkérdem. Mire kell ez a ketyere ? Márhogy mi a célfelhasználás ? Az androidos utálatot meg bírom érteni. Azt is ,hogy kéne a windows. De mire nem lenne jó egy megfelelő ingyenes linux disztró ehhez a cucchoz ? A játékok miatt vagy mi ? Nem piszkálásból ,hanem tényleg érdekel.
-
SP4C3
veterán
válasz
idegen lény #39285 üzenetére
Ez lenne az?
kezo0 - Jajj, de "WaterMark" vízjel, elnézést és köszönöm.
-
ÍróKéz
csendes tag
válasz
Úgynézki ,hogy ez egy próbaverzió. Működik ,de ahogy sejted is pár beállítás aktíválás nélkül nem használható. (Sok beállítás tényleg nincs ) Sokat nem érdemes rajta ragozni. Ha tetszik ,amit kinéztél és nem akarnak lehúzni plusz pénzzel a próba windózért ,akkor vedd meg és vegyél olcsón hozzá egy 7-es vagy 8-as kulcsot akár itt az aprón. Mint írtam/tuk nyár közepéig ingyenes a váltás a 10-esre. Problem solved. Ez a legtisztább és pénztárcabarátabb verzió.
SP4C3 megelőzött. Jól le is írta. Még annyit hozzátennék ,hogy egy jó kis linux elfér a windóz mellett is. Akkor lesz két rendszer. Sokan használunk így gépeket.
-
vlevi
nagyúr
válasz
idegen lény #39281 üzenetére
Ez egy kinai tablet?
Sajnos trükköznek odavissza, hogy olcsobb legyen, de muvel a microsoft nem adja nekik ingyen a windowst, hát inkavv ők is kibbbbnak a vevővel. -
SP4C3
veterán
válasz
Dzsízüsz Krájszt, mennyi kérdés...
Na sorjában.K: Ez ugye nem azt jelenti, hogy csak az ingyenes frissítési időszak végéig használható?
V: Nem, hanem azt jelenti, hogy lesz egy védjegy a destkopon "nem eredeti winfos" bővebben google...K: Védjegyen mit értesz?
V: Ezt:K: Azt, hogy mégis az enyém lesz?
V: Elvesztem, de ha win-re gondolsz, akkor nem, nem lesz a tiéd, csak próbaverzió...Á: Tudtommal a Windows 10-et amúgy sem nagyon lehet személyre szabni.
H: Egyik windows-t sem lehet teljesen személyreszabni, de az aktiválatlan win10-et még annyira sem..K: Vagy nem lehet Microsoft-fiókom?
V: Már miért ne lehetne? Csak nem tudsz majd bejelentkezni, személy szerint elvből nem is használok microfos fiókot és nem is merném hozzácsatolni a win10-hez.Á: Azért remélem, hogy az Asztalra pakolgathatok.
H: Igen, pakolgathatsz, csak a "This PC" ikon-t mondjuk nem tudod kirakni.Megjegyzés:
Szerény véleményem szerint, hozzád jobban illene egy linux, mondjuk a Lubunu, vagy a Mint.Esetleg Remix OS, vagy Android x86
-
ÍróKéz
csendes tag
válasz
Ezt talán még el is tudom képzelni. Márhogy egy Trial-t raknak rá. Ha külön nincs az árban ,akkor mindegy is. Külön pénzt ezért elkérni pofátlanság. Már az is az volt mikor Free-DOS-al meg Linux disztrókkal adták a laptopokat. Rengetegen árulnak olcsón 7-es , 8-as kulcsokat amikkel július végéig ingyen frissíthető a 10-esre. Itt az aprón is.
-
SP4C3
veterán
válasz
Próbawin van rajta.
Win10-et ismerve, ha a fene fenét eszik, akkor is frissülni fog, másrészt meg lesz védjegyed és nem tudod személyreszabni.
-
válasz
idegen lény #39275 üzenetére
Ha a winnel vetted a gepet akkor bene van az araban , ha hivatalos win 7/8/8,1-rol frissitesz akkor szinten ingyen jutsz hozza , ha kulon veszed detto. Ha csak letoltod es telepited akkor kulcs hianyaban nem aktivalhato, attol meg tudod hasznalni , de a frissiteseket nem kapod meg es a szemelyre szabhatosag is erosen le van korlatozva . Persze utolag is vehetsz licencet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest