- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Üdv! Valaki felhomályosítana miért maradt ott a frissítés szöveg. Miután rendben lefrissített már kb. 5 ször újraindítottam de nem történik változás. Mondjuk a gép működését nem befolyásolja....
Valamint érdekelne, hogy a windows pro mennyivel stabilabb jobb mint a home. Ez a gép megérdemelne egyet. Sajnos van vagy 5 licenszem bitdefender kerish doktor Emisoft Avg pc tune up revo pro éves, és mégis néha eldobja magát a rendszer. Főleg ha töltök és játszom egyszerre. Mármint most pld originról töltöttem Mass effect 4 et azt is BUG miatt kell újraraknom, hogy a fene vigye el őket. Dead space 3 hoz megvettem minden kiegészítőt és most nem tudok vele játszani. Aztán rákerestem és külföldi oldalakon is szapulják emiatt az EA-t downloading kontent azt ott megakad. Ez ellen mit lehetne tenni? Tűzfalamat megnéztem.. A windowsosat még nem. De ez tömeges jelenség. Egyik kedvenc játékom. Erre kiderül még ráköltöttem egy 10 est. azt nem lehet vele játszani Bravo EA. A Mass effekt 3 ba meg ottmarad az egér befagyva a képernyő közepén. Amúgy fut mint a villám 3840x2160 ultrán is. De egér középen... Miért pont ezek csinálják a legjobb játékokat nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Projektor topic
- Le Mans Ultimate
- iGO Primo
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged