Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom más tapasztalta-e, de egyik ismerősömnél és nálam is ugyanaz a hiba bukkant fel, BSOD critical_process_died-al elég sűrű (2-3 óránként jön) amióta felment a KB4022716.
Neten is hasonlókat írnak hogy hajlamos bugzani, ha lehet ne telepítsd fel... köszi, MS helyettem is gondolkodott. Próbáltam eltávolítani de nem engedi, hibaüzenettel visszavág hogy nem sikerült a művelet. Javító frissítés egyelőre nincs... ilyenkor mit lehet tenni? Várok és reménykedek hogy a kövi patch javítja? Nem az első alkalom hogy egy ilyen update megszívat, kezd egy picit uncsi lenni...
Nálatok jelentkezett hasonló hibajelenség? Ha igen akkor tudtok rá valami megoldást?
ps: állítólag valami vírusirtós dolgot nem szeret, a comodo oldalán is írják hogy nem kompatibilisek, de nálam bitdefender free + defender kombó védi a ház becsületét. Bitdefendert nem akarnám leszedni mert pont két hete próbáltam átállni defender only-ra de random kikapcsolt (telespammelte a gépházat a defender hogy kapcsoljam vissza... visszakapcsoltam, 2-3 perc után megint kilőtte magát) miután letöröltem a bitdefendert többszöri restart után is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest