Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• idegen lény

addikt

válasz King Unique #157614 üzenetére

Nekem csak egy darab 1 terás SSHD-m van a gépben, az a C meghajtó, ami picit lassabb, úgyhogy én észreveszem a gyorsulást, ellentétben az eleve gyors SSD-t használókkal.

Szerintem több okból sem helyénvaló a W7-W8 váltást összehasonlítani a W10-W11 váltással.

1. Először is, azt ígérték, hogy a W10 lesz az utolsó Windows, és soha többé nem lesz szükség másik Windowsra.
    2. A W7 tíz év alatt elavult, és a W8 érezhetően gyorsabb volt nála. A W11-nél nincs jelentős gyorsulás, hiszen a W10 még mindig gyors, ahogy azt Te is írtad az előbb. Sőt, a W11 még lassabban is jeleníti meg az ikonokat, mint a W10.
    3. A W8 simán felment mindenféle bonyolult buhera nélkül minden gépre, ellentétben a W11-gyel.
    4. Én úgy tudom, hogy a Windows 7 Professional és Enterprise kiadásai 2009 októberétől 2023. január 10-ig kaptak biztonsági frissítéseket, ami jó pár évvel több volt, mint tíz év.

Úgyhogy több szempontból sem fair a mostani váltás, ha nem adnak ki egy W11 Lightot, ami felmegy minden gépre, vagy nem veszik ki a feleslegesen beletett korlátozásokat. Egy vírusirtó feltelepítése sem pótolja a biztonsági frissítések elmaradását. Kiderült, hogy miért nem frissítenek sok Windows 10-es gépet Windows 11-re - PC Fórum

Új hozzászólás Aktív témák