Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
King Unique #157614 üzenetére
Nekem csak egy darab 1 terás SSHD-m van a gépben, az a C meghajtó, ami picit lassabb, úgyhogy én észreveszem a gyorsulást, ellentétben az eleve gyors SSD-t használókkal.
Szerintem több okból sem helyénvaló a W7-W8 váltást összehasonlítani a W10-W11 váltással.
1. Először is, azt ígérték, hogy a W10 lesz az utolsó Windows, és soha többé nem lesz szükség másik Windowsra.
2. A W7 tíz év alatt elavult, és a W8 érezhetően gyorsabb volt nála. A W11-nél nincs jelentős gyorsulás, hiszen a W10 még mindig gyors, ahogy azt Te is írtad az előbb. Sőt, a W11 még lassabban is jeleníti meg az ikonokat, mint a W10.
3. A W8 simán felment mindenféle bonyolult buhera nélkül minden gépre, ellentétben a W11-gyel.
4. Én úgy tudom, hogy a Windows 7 Professional és Enterprise kiadásai 2009 októberétől 2023. január 10-ig kaptak biztonsági frissítéseket, ami jó pár évvel több volt, mint tíz év.Úgyhogy több szempontból sem fair a mostani váltás, ha nem adnak ki egy W11 Lightot, ami felmegy minden gépre, vagy nem veszik ki a feleslegesen beletett korlátozásokat. Egy vírusirtó feltelepítése sem pótolja a biztonsági frissítések elmaradását. Kiderült, hogy miért nem frissítenek sok Windows 10-es gépet Windows 11-re - PC Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest