- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Nyugis #155690 üzenetére
Azia, pár kérdés, hátha a válaszol nem csak nekem, hanem másnak is segít:
1. google fiók szinkronizációval használod ha igen mely dolgokat szinkronizálod (lehet módosítani pl. én anno csak a minimumot használtam: könyvjelzők, jelszavak)
2. milyen kiegészítőket használsz
3. naprakész a böngésző?
4. valamilyen módosítást hajtottál végre a beállításaiban (ami nem a sima beállításoknál érhető el pl. cache áthelyezés )Amit kezdésnek: futtasd le az AdwCleaner-t, ha nem talál semmit akkor is esetleg amikor felajánlja, hogy visszaállít pár dolgot alapra azt tedd meg
Amit még meg lehet: állítsd be, hogy csak a könyvjelzők és a jelszavak (már ha nem külső eszközt használsz erre én pl. BitWarde-t)
Ezután töröld a böngéazőt és telepítsd újra, de fontos, hogy csak az említett minimális dolgok legyenek sznkronizálva eznazéet fontos, hogy ne legyen valami hiba újra leszinkronizálja.Ezután frissen telepítsd a kiegészítőidet.
Ha eddig nem használtad telepítsd az Ublock Origin-t (vagy a "lite" vezióját Chrome-ra lehet csak az telepíthető)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni időjárás-állomás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest