- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Nyugis #155690 üzenetére
Azia, pár kérdés, hátha a válaszol nem csak nekem, hanem másnak is segít:
1. google fiók szinkronizációval használod ha igen mely dolgokat szinkronizálod (lehet módosítani pl. én anno csak a minimumot használtam: könyvjelzők, jelszavak)
2. milyen kiegészítőket használsz
3. naprakész a böngésző?
4. valamilyen módosítást hajtottál végre a beállításaiban (ami nem a sima beállításoknál érhető el pl. cache áthelyezés )Amit kezdésnek: futtasd le az AdwCleaner-t, ha nem talál semmit akkor is esetleg amikor felajánlja, hogy visszaállít pár dolgot alapra azt tedd meg
Amit még meg lehet: állítsd be, hogy csak a könyvjelzők és a jelszavak (már ha nem külső eszközt használsz erre én pl. BitWarde-t)
Ezután töröld a böngéazőt és telepítsd újra, de fontos, hogy csak az említett minimális dolgok legyenek sznkronizálva eznazéet fontos, hogy ne legyen valami hiba újra leszinkronizálja.Ezután frissen telepítsd a kiegészítőidet.
Ha eddig nem használtad telepítsd az Ublock Origin-t (vagy a "lite" vezióját Chrome-ra lehet csak az telepíthető)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- VR topik
- Wuthering Waves
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged