Hirdetés
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
liszi70 #101059 üzenetére
Az is mind a rendszer része, minden infót ismer, csak nem írja ki. Ezt csak azért hoztam példának, mert másnak más igényei vannak, a posztolónak azok voltak annyira fontosak. Nagyon sok ilyen van, hogy még mit rakjanak be, meg hova.
Engem nem zavarna, ha bekerülne alapból amit most mondasz, de ugye az volt a kérdés, hogy miért nincs ott valami, ami amúgy elérhető a rendszerben. Mert túlzsúfolt lenne, ha minden bekerülne, ami már ott van, és valakinek hasznos lenne. Ha meg nem minden kerül be, akkor miért nem X került be. Nem lehet mindenkinek megfelelni, és mint mondtam, nem valószínű, hogy ez sokakat érdekelne. De jelezd nekik, ha elég sok pontot kap, akkor tuti berakják.A Linuxosoknak az ilyesmi egyáltalán nem ismeretlen, nem is ezért állnak át, az OS X-ről is sokaknak megvan a véleménye. Kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest