- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
vadorzó #68829 üzenetére
ha ezt a dolgot meg akarod javítani szerintem a legegyszerűbb ha lehúzol minden hdd-t, és csak az ssd-t hagyod benne. ha így nem indul akkor nem azon van, de telepítő lemezzel egy javító install megoldja.
ha több vinyó/meghajtó van a gépben amúgy is az a javallott hogy csak az legyen rádugva amire a telepítés megy, így 100%-osan elkerülhető az ilyen "hova került a boot szektor" eset.
-
DS39
nagyúr
válasz
vadorzó #68827 üzenetére
szerintem ne foglalkozz vele, ha működik a rendszered és már választanod sem kell opciók közül.
csak legközelebb célszerű törölni a rendszerpartíciókat újratelepítés előtt.
én úgy szoktam hogy van C, D meghajtó, C-hez kapcsolódik egy rejtett system reserved, ha újratelepítem akkor ezt és a C-t törlöm, és az aktuális telepítővel újat hozok létre. a D-hez pedig nem kell nyúlni, ott vannak az adatok.
esetedben ha Linux is bejátszik és az hozott létre valamit ami megmaradt, azt a Win telepítő nem fogja tudni piszkálni.
-
törölt tag
válasz
vadorzó #68825 üzenetére
Semmi köze a BIOS-hoz, csak biztos a boot eszközök között mutatta a meghajtót. Nekem van pendrive-on egy Live Linux-om, amit nem telepítek föl, hanem pusztán a pendrive-ról futtatom. Linux-nál ez lehetséges. A Linuxban van egy Disks nevű program, amivel minden meghajtó elérhető és tetszés szerint partícionálható. Kezeli a Linux-os partíciókat is. Ezzel csutkára letörlöm a partíciókat, és utána a Windows telepítővel szokásos módon partícionálom. Ez a Linux-os megoldás csak akkor kell, ha nem Windows-os partíciók voltak a lemezen, mert egyébként a partíciók törlése, létrehozása történhet a Windows telepítőjével is.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged