Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Windows használat közben semmi különbség nincs az UEFI és a Legacy között. Ha ez a hardveres hülyeség nem lenne, nem volna szükséges UEFI-t használnom, hiszen a meghajtóm kisebb, mint 2.2 TB, és az UEFI-ben használt GPT partíciószerkezet arra való elvileg, hogy ezt kiköszöbölje. De nálam csak így működik jól a gép. Csak a miértjét nem értem. Ugyanazok a hardverelemek, és a driverek is. Olyanról pedig még nem hallottam, hogy a hardverek másképp működnének UEFI-ben, mint Legacy-ban. Ettől persze még lehet.
A memóriakezelés valóban jobb lett, gördülékenyebb, amikor több program fut egymás mellett, mint a 7 esetében volt. -
törölt tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nálam néhány egyértelmű dolog dönti el, hogy melyik Windows-t érdemes feltennem, holott a 7-tel, 8.1-gyel, és a 10-zel is kompatibilis..
Az én gépem Lenovo Z50-70 Windows 8.1-gyel és csakis UEFI módban működik hibátlanul, bár Windows 7-hez és 10-hez is vannak driverek. Eredetileg Windows 8.1-gyel adták, ami UEFI módban volt telepítve. Így hibátlan. Egyszer újra kellett telepítenem, és Legacy-ban telepítettem. Legacy módban a webkamera, a kártyaolvasó, és az egyik USB vezérlő elveszíti a kapcsolatot a Windows-zal, néha lekapcsolódnak, néha vissza. Jöttek a kékhalálok. Olyan, mintha nem érintkeznének rendesen. Először azt hittem, hogy elektromos hibáik vannak, de UEFI-ben telepítve soha nincs hiba, minden tökéletes, pedig ugyanazokat a drivereket használtam.
A gép kompatibilis a Windows 7-tel is, vannak is hozzá driverek, de ezt a rendszert csak Legacy-ban tudom feltelepíteni. Bár a kékhalál itt nem jelentkezik, de a három hardvereszköz itt is leválasztja magát a rendszerről. A közös pont a Legacy mód. Érdekes, mert ennek elvileg nem kellene számítania, mégis csak 8.1-gyel, és UEFI-ben telepítve jó.
A 10-essel alapvetően nem lenne olyan nagy problémám, az egyetlen problémás dolog a hangkártya, amit rosszul kezel. A többi dolog, ami miatt nem kedvelem, az szubjektív. -
Petyyyyy
addikt
válasz
MaCS_70
üzenetére
Jó, hát - nem felvágásképp, de - a kissebb gépemben 8, a nagyobbikban 16GB van. Még sosem kaptam ezt az üzit. Másfelől ez csak tipp volt, hátha.
pengwin - Nem asz'ondom, hogy fosch az ADATA, csak hogy mibe futottam bele. Be is linkelném a Sentinel képet azokról a lemezekről, csak ugye ki vannak adva a szimulátorokba az országban szerte-around. Megaztán kvázi meg is válaszoltad a hibád forrását. Próbáld meg eltávolítani az utolsó alkalommal felkerült frissítéseket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nyaralás topik
- Cyberpunk 2077
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest