-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
mandin #25629 üzenetére
Avast nálam is volt fent (free, win 8 előtt azt használtam)! Win 8 on is próbálkoztam vele, de valahogy random időközönként mindig felmondta a szolgálatot a rendszer... kékhalál!
Tudtommal még nem teljesen kompatibilis ezzel a rendszerre! Olvastam már, hogy valakinél rendben működik, meg egyéb megoldásokról, de a személyes tapasztalat nem ezt mutatja!Uninstall Utility ha esetleg az eltávolítás mellett döntesz...
-
mandin
senior tag
válasz
mandin #23974 üzenetére
Úgy tűnik driver nélkül sem megy. Betölt, beírom a jelszót tölt fél percet, utána elsötétül a kép csak az egér látszik, ctrl+alt+del megy de a feladatkezelő már nem jön be , kijelentkezni kitudok, a kikapcsológombbal pedig egy lila háttér vadul villódzik.
Eddig itt tartok -
-
-
válasz
mandin #23962 üzenetére
Igen, valahol egy messzi-messzi galaxisban kereshetted.
Radeon HD6xxx - W8 x86
Radeon HD6xxx - W8 x64 -
Onderon
senior tag
válasz
mandin #23962 üzenetére
ugyanaz a driver van az összes Radeon HD XXXX karihoz, úgyhogy kell legyen driver
szerk.: upsz bocs, 6450-hez lehet tényleg nincsen
amit igazából nem értenék, hogy miért, de a listában nem szerepel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest