Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G505-ös laptopom eredeti windows 8-al, amit win 8.1-re frissítettem. Mindig rendesen karban tartottam, tehát cache, meg temp ürítve stb.... De mindig előjön egy olyan dolog, hogy iszonyatosan belassul. Nem játszok rajta, nem nézek filmet vele, egyedül utorrent fut rajta folyamatosan. A lassulás pedig olyan szintű, hogy pl a Chrome böngésző megnyitása is percekbe telik neki. Rendszerindítás után közvetlenül is!
Feladatkezelőben azt látom, hogy a memória kihasználtsága 94-97%. 4GB memóriám van, amiből 3,5 használható, de 3,3 ki is van használva. De a felhasználó fül alatt csupán 410 MB-ot látok, viszont 96% kihasználtságot és át is vált piros jelzésre! Csak egy felhasználó van a gépen. Ha itt 410 MB-ot ír ki, akkor a teljesítmény fül alatt miért 3,3 GB??? Őszintén szólva nem is látom, mi használja ki ennyire.
Az előbb csináltam egy újraindítást. Megnyitottam a feladatkezelőt és figyeltem. A memória 20%-al nyitott, majd folyamatosan felkúszott 96%-ra, kb 5 perc alatt és azóta is ott tanyázik. Illetve indulásánál a merevlemez pedig kb 5 percig 100%-on volt. Azóta az lement 25-50% közé.
Nem értem mi foghatja meg ennyire a gépet rögtön indítás után, de ez nem tettszik nekem, hogy egy böngésző sem képes megnyílni. Pedig nem is egy gyenge gépről van szó.
Valaki tud valamit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest