- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
válasz
donceleger8 #63489 üzenetére
Úgy néz ki Megoldódott a dolog. Letöröltem a Chrome böngészőt, plusz letiltottam pár dolgot a Windowsban amiket úgysem használtam, ie, media Player, fájlmegosztas. Újra indítás után minden rendben ment. A memória használat csupán 20-40 %-os. Utorrent folyamatosan fut Továbbra is, de most nincs magas memória használat, szóval nem ez volt a ludas. Próba képp bekapcsolva hagytam éjszakára a gépet, reggel is alacsony volt a memória használat. Böngészőt most Firefox-ot használok. Reggel elindítva azonnal indult.
Én a Chrome-ra gyanakszom, ez okozta a memória zabálást. -
kaszaf
aktív tag
válasz
donceleger8 #63489 üzenetére
Szia!
Víruskereső esetleg nem okozhatja? Avast-al jártam így régebben. Uninstall install után jó lett. Érdemes lenne HD sentinelt is futtatni lehet döglődik a winyó.
-
válasz
donceleger8 #63477 üzenetére
A beépített Erőforrás-figyelő is alkalmas rá. (CTRL+SHIFT+ESC/Teljesítmény fül/Erőforrás-figyelő megnyitása)
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Megválaszoltad a problémát. Utorrentet ha kilövöd akkor figyeld a memória kihasználtságot...
Bár ez inkább idővel telíti be a memóriát. -
Воланд
titán
válasz
ezzel meg tudod nezni, hogy mi hasznal annyi memoriat.
-
Onderon
senior tag
válasz
donceleger8 #19234 üzenetére
nem tudom a választ, de szerintem a hozzáértőknek is sokat segítene egy pontos alaplap típus vagy egy hálózati csatoló pontos típus. nem csak realtek/marvel/intel, hanem a száma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest