- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
general #57912 üzenetére
Csináld, ahogy írtam, telepítő UEFI módban induljon, formázza meg cuccot GPT módban, és a maradék nagy helyet oszd el, ahogy akarod.
Én úgy szoktam, hogy bebootolok egy pendiveról, amin van particionáló program, azzal megcsinálom az összes particiót, majd a windows telepítőnek kijelölök egy ~50 gigás particiót, és arra megy fel.
Persze, igazi magyarosch mentalitás, hogy mindig más hibás: néztem az előbb a Meccset, a magyar válogatott csatárát bevitték a vége felé, aki üresen kapta a labdát, a kapuval szemben, 3 méterre a gólvonalon álló kapustól, és belerúgta. Erre a riiporter azt mondta, hogy nem számított rá... Hát mi a f@szomra számított a csatár labdával a kapussal szemben, nem Karpov ellen kellett nimzoindiai védelmet megoldani.
Bezzeg a 90. percben, 0:4-nél letalpalta az ellenfél játékosát, teljesen feleslegesen a saját térfélen, és mehetett zuhanyozni 2 perccel korábban. ROTFL
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged