- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Student
senior tag
válasz
dudasj #11232 üzenetére
Az a gond, hogy nem tudom elmenti, hogy a kompatibilitás megmaradjon, mikor új lapon vagy ablakba megnyilik a webkliensem akkor visszavált az alapértelmezett komp. módba, tehát ie9-be mert már feltelepitettem menet közben... Érvényesíteni kellene a beállításokat esetleg vagy, hogyan lehet, hogy mindig olyan módba maradjon a ie9...
-
geprombolo
őstag
válasz
dudasj #10170 üzenetére
Hát igen, az én karim 100 wattot dob rá az idle állapotára játék közben.
Ja, senkit nem biztatok gagyi táp megvételére, az enyémre egy nagyon jó haver-szaki garantált 6 éve. Aki teheti, vegyen jó tápot, de 1 videókarival sztem elég a 400-as is, persze ha nem húzza a procit, meg a videót az egekig, mert az más téma. -
geprombolo
őstag
válasz
dudasj #10118 üzenetére
A proci jó, asszem a memóriakezeléssel lesz a bibi. Az alaplap (Asus P5Q) az 1066-os ramjaimat 800-asnak ismeri fel, mert neki csak addig van a mittoménmi, onnantól csak manuálisan tolhatom feljebb, beállítom, hogy 1066 biosban, de akkor lőttek az overclocknak win alól. Nyomtam egy Bios resetet, egyből visszaállt 800-ra, minden default, pöccre indulnak a live rendszerek. Mindjárt megnézem, hogy a legfrissebb bios mit tud.
-
-
-
geprombolo
őstag
válasz
dudasj #10110 üzenetére
Már az előbb is elolvastam, de nem értem, hogy mire volt az Osho idézet. Talán mert kicsit agresszív lett?
Mindegy. Szarakodik a rendszerem, amióta beraktam az erősebb procit. Megzavarhatja a win7 lelki világát, ha 1066-os után 1333-as buszsebességű procit tolok az alaplapba? Vagy valahol máshol kell keressem a hibát? Azt csinálja, hogy amíg itt vagyok a gépnél, addig no problem, tolom a játékot akármeddig, de ha akár játék közben itthagyom, nincs "input", akkor kifagy egy idő után. ha meg csak netezek, akkor meg akkor akad ki, amikor leáll a képernyővédő és kikapcsolná a monitort. És ottmarad az utolsó pillanatnyi képpel és bekapcsolt moncsival. Win7 64 ultimétely.Ja, és semmi köze a dolognak a DWT-hez, már az előtt is csinálta.
-
sfdrakex
nagyúr
Az, hogy mivel könnyebb másolni megszokás kérdése, én is TC-t használok, de mások meg a sima windows intézőt használják ugyan olyan jól mint én a TC-t, ezen szerintem szintén butaság vitázni.
"Ha azzal is gond lesz akkor van gond a gépeddel, erre mások is szoktak panaszkodni Windowsnál."
Ezt írtad, mintha a Win lenne a hibás, pedig a hiba inkább az amit Sub írt, 1 vinyó sok partíció sok művelet, a fej meg liheg.
-
És ha windowsal másolsz mért fogná meg a gépet? Tudod mit, válaszolok rá. Nem azért fogja, mert a windows félével másolsz, hanem azért mert arról a partícióról másol, vagy arra másol, ahol a windows van. Na akkor nem tudod használni a rendszert. Nekem külön 200-as vinyón van és azóta még egyszer sem állt meg a gép másolás közben, pedig nem kis fájlokat másolok. Csak sokan úgy vannak vele, hogy 500/ 1024 gigás vinyóból vágnak le egy 100-at a windowsnak, a többi meg megy még 2 felé és akkor megáll a windows is, mert a fejek nem az adott 100 gigán maradnak, hanem a 2 külön partícióra "pozícionál" így a fejnek ide-oda mozognia kell, ha rendszert mellette használod. Azért áll meg a géped. Mondom, nekem még külön vinyóval egyszer nem állt meg a win.
Szerintem nem szar a gépem, ha tudok másolni windows megállás nélkül.
Ja és hülyeséget meg ne mondj, hogy a windows féle másolás fogja a gépet.
Csak tudni kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest