- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201 #44280 üzenetére
Újraraktam még egyszer, a gyanús programokat egyesével telepítettem és külön-külön újraindítottam köztük a rendszert. Csodák csodájára hiba nélkül működik, pedig mindhárom program felkerült.
A biztonság kedvéért azért leghostoltam a rendszert, hogy ha netán előjönne a hiba akkor pár perc alatt megoldható legyen. Egyre inkább az a gyanúm, hogy még előttem valamit feltelepítettek (vagy próbáltak) aminek nem találtam meg a nyomát.
-
beleszólok
senior tag
válasz
gabo9201 #44274 üzenetére
Tört Windows?
Kizárható, hogy a gépet használó tesz tönkre valamit?
(Van admin joga, előfordul, hogy "necces" oldalakat, szoftvereket használ stb.?)
Mi volna, ha a nem működő állapotban levő gépet legalább egy, de inkább több különböző, live linuxos víruskeresővel (egynek pl. Kaspersky av) ellenőriznéd legközelebb? -
LonGleY
veterán
válasz
gabo9201 #44276 üzenetére
A tökéletesen meglenni nélküle és az, hogy pár száz vagy ezer törölhető megabájton ülsz, nem zárják ki egymást, persze. De a lényeg valóban az, hogy kizárhatod a gonosztevők közül. A ConvertXtoDVD viszont annál gázosabbnak tűnik, már eleve a neve alapján. Tipikus n+1 bullshit.
-
LonGleY
veterán
válasz
gabo9201 #44274 üzenetére
A CCleaner-rel biztos, hogy nincs baj, ráadásul van belőle portable változat is, így telepíteni se kell. A használata pedig alap. Az, hogy te "nem szeretsz ilyesmit használni" jól mutatja, hogy eszerint nem is ismered..
Az ilyen random n+1 konverter viszont simán okozhat galibát, főleg, ha még törés is járt hozzá. Csak találgathatunk.. Valamelyik programmal ugyanazt a vírust vagy elcseszett drivert tolod fel mindig. A HP se túl fényes a szoftverek szempontjából, mindig is gyűlöltem a megoldásaikat.
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201 #44230 üzenetére
Én ebbe beleőrülök!
Visszajött ugyanaz a hiba 2 nappal a telepítés után. Ugyanúgy nem telepít PenDrive-ot, nem lehet használni a hálókártyát, és a VGA drivere is meghülyült (ez újratelepítés után megjavul).
Semmi komolyabb változtatás nem volt azóta a gépen, amik telepítve lettek:
-ConvertXtoDVD
-CCleaner (én személy szerint nem szeretek ilyesmit használni, de kifejezett kérés volt a gép használójától)
-HP 1510 nyomtató
Ezek telepítését követő újraindítás után már nem volt hálózat, VGA, és USB telepítés. Érdekes módon USB-s billentyűzetet és egeret telepít, viszont sem WiFi stick-et sem pedig pendriveot nem.A 3 szoftvert letöröltem, de a hiba megmaradt.
-
kraftxld
félisten
válasz
gabo9201 #44172 üzenetére
Jáj, hogy néz ez ki
Igen az előtt válaszoltam mielőtt beillesztetted volna őket. Ha megnyitod a tulajdonságait a kártyáknak akkor mi a hibakód?
Mindegyik kell, most ne írjak 10 oldalas esszét, hogy miért is, valami a driver részlegben borulhatott meg elég csúnyán ha pendrive-ot se telepít.
Normális gyári Win7, nem jóskapista féle 1024 in 1 űber mega kinsájz edition? -
s3toraph
senior tag
válasz
gabo9201 #29956 üzenetére
Ez a tiszta megoldás!
Bár tudom milyen az, mikor nincs hova. Én voltam már vakmerő párszor, az elején mikor még ismerkedtem a partícionálgatással 2x sikerült is eltüntetnem több 10GB-nyi adatomat...
Szóval ha van rá mód szerintem is mentsd le és újrapartícionálni, akkor nem lehet gond!
Ha lementetted az adataid és a rendszer amúgy OK, nem akarod újrarakni csak ezért, akkor már egyszerűbb a helyzet, mert mondjuk meghagyod a C-t, többit letörlöd azaz üres hely lesz, euseus-al hozááadsz még annyit amennyit akarsz a C-hez, apply, újraindúl, megcsinálja pát perc, és utána a maradékból készíthetsz D-t, vagy amennyit akarsz. -
s3toraph
senior tag
válasz
gabo9201 #29944 üzenetére
Szia!
Ha az az 50GB szabad terület a lemez legvégére került, akkor elég problémás a dolog. Én úgy vettem ki, hogy igen, tehát a D-ből úgy vágott le, hogy "mögötte" keletkezett egy szabad rész, eszközkezelőben ezt láthatod a lemezkezelésnél, ha balról jobbra úgy van a HDD-nél hogy C, D, üres, akkor az van amit mondtam. Ezt így nem tudod összefűzni egyetlen partícióba, mert a C-t és az üres rész-t elválasztja a D. Azt lehetne megtenni, hogy visszacsatolod a D-hez ezt az 50GB-ot, ha kész, akkor meg úgy próbálsz zsugorítani, hogy a partíció elejéből vegyen le. Na most azt nem tudom mennyi idő lesz, mert ha pl. leveszel az elejéből 30GB-ot, akkor legalább azt a 30-at át kell címeznie hogy ez már bizony nem ott van hanem másik partíció lesz.
Vagy lehet próbákozni EaseUS Partition Master 9.2.1 Home Edition-al (partíció méretezéshez, törléshez az ingyenes is használható), levágsz vele egy darabot a D elejéből, az 50GB üreset meg hozzáadod a D-hez. Amit levágsz azon is lesz adat mert a D elejéből van, ezért elég sok idő lesz - szerintem legalább 1 óra. Ezt még nem próbáltam, elvileg meg tudja csinálni hibátlanul, de csak saját felelősségre kezdj bele! Üres partícióknál tökéletesen és gyorsan működik!Üdv
-
dudasj
tag
válasz
gabo9201 #10261 üzenetére
Lehet vírusos lett az érzékelő
Rámentem Csabára majd vissza Szekszárdra és már az se megy
Tolna ami ide 10km. viszont működik még. Tényleg érdekes.
A win7 eredetijét is kipróbáltam, az -17 et mutat ami meg biztos nem jó... Az már régóta nem jól működik, azt olvastam valahol a win8 miatt elvettek valamilyen támogatást tőle win7 alatt azért írogat félre. -
válasz
gabo9201 #2549 üzenetére
Itt inkább nem kellene vele próbálkozni.
hackeeeee
1 elsődleges kötetnek lennie kell, utána már lehet. Amúgy ha W7-el sorban elkezdenél létrehozni partíciókat, akkor 3 elsődlegest hozna létre, majd csak ezt követően kiterjesztett kötetet. Ezt így oldották, azon oknál foga, hogy MBR partícióséma esetén 4 elsődleges partíció lehet max, ergo ha 4-nél több részre szeletelnél valaki a meghajtóját, ahhoz már kiterjesztett kötet kell (és azon belül a logikai meghajtók). -
válasz
gabo9201 #2542 üzenetére
Mondjuk lehet, hogy megoldottad, de az a "partíciószerkezet" úgy néz ki, mint a Don-kanyar...
# Logikai partíció az elsődleges előtt
# Az adat címkés partíció az aktív partíció (amin nincs is OS...)Remek.
UI: Amúgy Ármester titulus-t kinek adnak? (Arcképgyáros, az elég egyértelmű, de ezzel a ranggal még nem találkoztam)
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest