-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Domlor5 #14175 üzenetére
Vagy Macrium Reflect Free-vel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
dudasj
tag
válasz
Domlor5 #9901 üzenetére
Emlékezetből írtam, rég néztem már
Akkor sztem próbálj szerezni memóriát kölcsönbe és próbáld ki melyiknek lehet baja. A szomszédból pl. ahol múltkor nézted. Én láttam már ugyanilyen problémát de azon segített egy memória-kivét, kis pucolás az érintkezőn és ecsetelés az alaplapi sloton. De nem biztos hogy szerencséd lesz...
-
Namelesske
addikt
válasz
Domlor5 #9856 üzenetére
Mert a 32 bites rendszer nem képes több memóriát megcímezni mint 4GB és ebbe beletartozik a videokártya és többi hardver memóriája is. És mielőtt jönne a kérdés, nem nem lehet valahogy felismertetni, mert ennek a technológiának itt a vége ennyi a korlátja.
Tegyél fel egy 64 bitest, ha akkor is csak 2 giga van akkor valami az alaplappal van elcseszve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest