Hirdetés
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz
Sub-ZeRo #9912 üzenetére
Te mit olvasol? Most írom másodszor hogy nem írtam ilyet... Ha magaddal beszélgetsz miért nekem írod válaszban? Nekem se lassít a másolás, amúgy is külön hdd-n van a rendszer és a másolnivaló nálam... Kérdeztek valamit én pedig válaszoltam.rá legjobb tudásom szerint gyakorlati tanácsot adva. - Én nem az egóm által elvárt napi "én vagyok a legf...bb" életérzésemet biztosítom itt magamnak mint egyesek. Ha segíteni akarsz akkor olvasd vissza légyszíves addig hogy mi a kolléga problémája és arra válaszolj vagy segíts neki ne az én gépemet gyorsítsd - nekem a 100Mb/s másolási sebesség bőven elég. A "sz...r a gépem" -et meg te írtad, - én csak rádhagytam, k...a nem tudom milyen géped van és nem is érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest