Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Újraraktam a winemet, W7 prof... van egy 60 GBs SSDm, és egy 750 es WD HDDm... Értelem szerűen, az egyiken a rendszer, a másikon az adat. Telepités előtt lehúztam a HDD-t hogy ne legyen útba, pendriveról fel is ment a telepítés az SSDre, minden rendben, de mikor visszadugtam a HDDt, E nek ismerte fel az DVD olvasó után, (ezt már átállítottam betűjel módosítással) de még mindig a HDD-t látja első meghajtónak a lemezkezelőben! Ezzel tudok / kell valamit csinálni, lehet e ez probléma bárhol?? Köszönöm szépen!
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Bal alul meg kellett volna nyomni a gombot hogy hasznos dolgot is mutasson...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
A LiveMail zabálja a legtöbbet, de az is csak 133K, vagy ez már soknak számít egy ilyen levelező programnál? A torrent most, hogy nem tölt semmit, a WebHelper-ekkel együtt "csak" kb. 75K-t visz el.
Viszont a Chrome összesen 432K-t, pedig csak 4 lap van betöltve.
81% van lefoglalva a 4GB-ból. Azért ennyi és ilyen "kis" app-oknak nem kellene így megakasztaniuk egy 4Gigás gépet. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Feladat kezelőben nézd meg, egyébként torrent simán zabálja. A processesnél nézd.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Emit még hozzá tennék:
Egy ideje már elég magas a memória használat, valami folyton felzabálja, pedig 4GB RAM általános felhasználásra nem kevés. Képek: 1 2 3
A LiveMail zabálná fel, vagy a Torrent? Melyik lehet a ludas, vagy mi nem stimmelhet? Hogyan lehetne kiszűrni ezt mondjuk a Resource Monitor-ban?
Köszi!
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
100 % biztos hogy valami 'friss'' Update !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a mostani Updatek direkt arra vannak kihegyezve hogy okvetlenul 1000%-ba biztosan elbass@zak a Gepet ! !

-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Nemrég volt egy kék halál a notim-on.
Új boot után ezt dobta fel a windows, mint probléma leírást:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreenAdditional information about the problem:
BCCode: 7a
BCP1: FFFFF6FB400000A8
BCP2: FFFFFFFFC0000185
BCP3: 000000004E6DF884
BCP4: FFFFF68000015000Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\022218-46051-01.dmp
C:\Users\Louis\AppData\Local\Temp\WER-210367-0.sysdata.xml ->Ezt a file-t sehol sem találtam.Mi okozhatta? Legutóbb vagy 5 éve volt rajta kék halál, azóta soha.
Túlmelegedés, memória esetleg winyó?
Köszi!
-
krealon
veterán
válasz
szzimo53
üzenetére
"Kérdés hogy lehet kivédeni azt hogy még véletlenül se pakoljon semmit egy most bekerülő 32/64gb-re SSD-re"
Esetleg ReadyBoost-kent hasznalni az SSD-ket?
-
-
szzimo53
tag
Még egy kérdés.
Mi a teendő akkor ha egy most összerakott konfigra nem tudom feltelepíteni a win 7-et pendrivról mert egyik USB port se akar müködni. Se bill se egér nem érzékel. A hdd-n van egy win 7 de mivel minden cserélve lett a windows logo után fekete kép és csak a kurzort látom és ennyi. Régi PS/2 bill működik, biosba tudok lépkedni. Csak a cd-s megoldás maradt?Ga-M52L-S3 (Am2/Am2+) barátom gépét bütykölöm....
-
szzimo53
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen igen, itt is ez a jelenség sajna....ezért akartam kiokoskodni valamit.

-
King Unique
titán
válasz
szzimo53
üzenetére
Ez esetben esetleg a felhasználói mappákat át lehetne helyezni a HDD-re, amihez vannak leírások (példa). Az ilyen átlagos usereknél pedig olykor sajnos szükséges is, mert hiába van külön háttér, hoz létre az ember külön adatpartíciót stb., csak azért is a rendszerpartíciót pakolják fullra tele adatokkal...Múltkor egy ilyen tagnál alig volt a C-n pár-néhány 100 MB szabad hely, ellenben a D meghajtón ott volt neki kb. 250 GB...

-
szzimo53
tag
válasz
King Unique
üzenetére
A lényeg az lenne hogy apám gépét gyorsítanám, természetesen egy forintot nem akar rá költeni mert csak netezik meg letöltöget rá, de azért szorgosan kommentálja hogy kicsit lassú ez a sz*r (7200rpm)
Kérdés hogy lehet kivédeni azt hogy még véletlenül se pakoljon semmit egy most bekerülő 32/64gb-re SSD-re amire majd a rendszert felteszem. Ő mint nem tudatos pc júzer úgy használja a gépet hogy a letöltések mappába 100giga minden vacak figyel, az asztal meg tele 50 parancsikonnal, tehát szinte boritékolható hogy tele pakolná az ssd-t, ha az az elsődleges merevlemez...nagyobbat/drágábbat meg nem fogunk ugye venni.
-
King Unique
titán
válasz
szzimo53
üzenetére
Ez így kissé értelmetlen, ugyanis magát a rendszert akarod több meghajtóra pakolni... Az pedig egyrészt a Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is? cikkben is le van írva, hogy semmilyen ilyen áthelyezésre és erőltetett túlkímélő beállításra nincsen szükség csak azért, mert SSD van a Windows alatt. Másrészt, ha csak az az oka, hogy kevés a tárhely, akkor tessék egy megfelelő tárolókapacitású SSD-t venni és arra telepíteni a rendszert! Ugyan bizonyos programokat lehetne akár a HDD-re is, de azért célszerű a rendszermeghajtó méretét nem kicentizni. Amúgy már egy 64 GB-os is elég akár a Windowsnak, egy 120/128-as, vagy nagyobb meg bőven. Annál kisebb tárolókapacitásút pedig eleve nem is érdemes használni, max. esetleg pl. Linuxokhoz...
-
szzimo53
tag
Üdv,
Mi a módja annak hogy csak az Win 7 menjen az SSD-n, minden más (Felhasználók,Program Files,Windows) a HDD-re menjen, tehát a HDD legyen az elsődleges az SSD csak az op rendszernek.
-
törölt tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm még egyszer!
Ez valami kontra-produktívat csinál a géppel, a frissítések keresésen, és a két ablak feldobásán kívül. Mert miután deaktiváltam azt a fosht, átlag 1,5ms-el alacsonyabb lett a frame-render-time.

-
Attix70
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Elég NEM gyenge az élményindex

-
King Unique
titán
válasz
Sanya46
üzenetére
A Windows lemezkezelője csak nem lefoglalt területnél engedi a kiterjesztést és alaplemezként is csak akkor, ha az közvetlenül a kiterjeszteni kívánt kötet után helyezkedik el. Ellenkező esetben nem, vagy max. dinamikus lemezzé konvertálással tudja megoldani... Tehát alaplemezként ilyenkor csak külső particionáló programmal lehetséges, amiről a téma topikjában is volt szó. De, mivel itt rendszerpartíció (erőltetett) átméretezéséről van szó, ezért lehet a külső szoftver is csak ún. PreOS módban fogja tudni megcsinálni. Normál esetben ugyan lefut egy ilyen művelet hiba nélkül, de olykor lehet példa az ellenkezőjére is. Éppen ezért javasolt előtte mentést készíteni a rendszerről és a fontos adatokról! Ez pl. a Macrium Reflect programmal is megoldható, sőt akár az adatpartíciót is belel lehet foglalni a mentésbe.
-
Sanya46
csendes tag
Segítséget kérnék!
A HDD ketté van osztva C, és D meghajtóra.Növelni szeretném Win7 alatt a C meghajtó méretét a D rovására, de sajnos elakadok.
1. Lemezkezelővel zsugorítom a D meghajtót, de utána a C meghajtót nem engedi kiterjeszteni.Segítséget előre is köszönöm.
Sanya -
Kékes525
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma reggel elkezdett telepíteni valamit a windows update bootoláskor de 100%-on állva maradt.
Újraindítottam a gépet majd 35%-on maradt állva.
Utána elindítottam safe módban a gépet most azt írja hiba a windows update telepítés során és visszavonja a változtatásokat.
Azért bosszantó ez mert nincs is bekapcsolva windows update a gépen.
Hogyan lehetne életre kelteni a gépet? -
gaara01
tag
A Win 7 nem támogatja a 8. generációs procikat. Van valami esély arra, hogy ez a jövőben megváltozik?

-
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Hasznosabb volna ha nemcsak a keresőkid tudásod reklámoznád, hanem valós képet csatolnál.

[kép] -
Glaz-dozfhut
őstag
-
válasz
Orionk
üzenetére
Ha boltban win7-el volt véve akkor az előelepített win. Nem szükséges kézzel újratelepíteni, erre beépített újratelepítő van: bootkor F9.
Egyébként érdemes vásárláskor lementeni a gyártó honlapjaáról az elérhető drivereket, mert én is úgy jártam hogy se a wlan se a tapipad drivere nem elérhető az Asus oldalán már évek óta.. (de a többi viszont máig elérhető)
-
quailstorm
félisten
válasz
Orionk
üzenetére
De amúgy ha nincs fenn a gyártó honlapján vagy valami egzotikus fasság van, és hajlandó vagy aida64 riportot megosztani, akkor segítek.
Nemrég valami XP-s P4 laposhoz sikerült megoldanom a hangot W7-re itt a fórumon. Microsoft Update katalógus amúgy még egy jó driver lelőhely régi vasakhoz. -
válasz
Orionk
üzenetére
Szia!
Egyszerű, noti alján van matrica, pontos model megnevezéssel. Az alapján biztosan megtalálhatók hozzá a driverek a gyártó oldalán. (én így szoktam) és pl.van olyan is, ha nem lested le előre a chipsetes dolgokat, vagy wlan-t (pl.Atheros, Broadcom,Intel, stb...) akkor még a Win7 felrakása után ez könnyen feltérképezhető. Pl.Aida64
Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!

MD
L -
Orionk
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hello,
Nem az enyém a gép. Egy idősebb ismerősöm kért meg a telepítésre, aki kb. csak bekapcsolni tudja. Évekkel ezelőtt, amikor vette, akkor már telepített Win7 volt rajta. Telepítő driver lemezeket nem tudja hol vannak. Most valóban megy rajta a Win7 és Device Manager ben megnéztem és mindenhez van találva driver.
Nyilván menne Win7 újratelepítés után is, ha fel tudnám tenni a drivereket, de pont ezért kértem segítséget, hogy milyen módon lehetne valahogy előre lementeni, biztosra menni még mielőtt újratelepítem.
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Win7-et tervezek telepíteni. Kicsit régebbi laptopról van szó, ezért kicsit félek, hogy nem sikerül majd telepítés után újra jó drivereket, a megfelelőeket megtalálni.
Mit tudnátok ajánlani, hogy még a formázás és telepítés előtt valahogy lementsem a driverokat a jelenleg működő Win7 rendszerről?
köszönöm
-
válasz
King Unique
üzenetére
Igen

Olyanra gondoltam mint a Win10 esetében. Azt szépen vissza is állítottam meghajtók törlésével mindennel (mint az új) egy Notin. Másikon Win7 volt és azt újra húztam. (az is nagyon tele volt szemetelve mindennel)MD
L -
Fürkésző
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ahogy idéztem is, írják, hogy nincs benne a GWX. De csak kutakodik. És "elvileg" ez a számú frissítés felelős a Windows mindenkori upgrade-eléséért.
-
King Unique
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ebben a cikkben több Windows-verziónál is leírják a visszaállítás módját, de az említett gép alaphelyzetbe állítása opció a Windows 8-nál lett bevezetve, illetve az aktuális Windows 8.1/10 rendszerek tudják ezt. Ugyan az alábbi videó egy Windows 7-es factory resetet mutat be, de ez elvileg csak az olyan előtelepített gépeknél működik, ahol van gyári recovery partíció. Tehát

(#64745) Fürkésző:
Az a GWX-es dolog már rég megszűnt, ahogyan hivatalosan a 10-esre frissítés lehetősége is... Tegnap "felengedtem" (telepítettem) a havi összegzőt és nem kezdte el letölteni, nem upgrade-elte 10-re a rendszert... -
Fürkésző
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Sziasztok!
Fontos frissítésként visszatért a 2018 februári csomagban a KB2952664. E volt az, ami 2015-ben elkezdte letölteni a gépekre a Windows 10-et. Bár most azt ígérik, nincs benne a GWX:
"Ez a frissítés diagnosztikát végez a Windows ügyfél-élményjavítási programban részt vevő Windows rendszereken. A diagnosztika értékeli a Windows ökoszisztéma kompatibilitási állapotát, és segít a Microsoftnak annak biztosítására, hogy az alkalmazások és az eszközök kompatibilisek legyenek a Windows összes frissítése esetén. Ebben a frissítésben nincs GWX vagy frissítési funkció. "
azért én egyelőre letiltom. Idézet a Microsoft Support-rólItt azt írják, hogy most a Meltdown és Specter védelem felmérésében segít.
Itt pedig azt, hogy telemetria és ne telepítsd.
Szerintetek is jobb tiltani, mint felengedni?
-
-
Kékes525
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nincs lehetőség arra. Rendszer visszaállítás lehetséges, ha volt előzőleg mentésed, Illetve biztonsági mentésből fájlok visszaállítása, ha be volt állítva és volt tényleges mentés is.
-
Sziasztok!
Win7 esetében nincs lehetőség arra mint Win10 esetében, hogy a rendszert teljesen alap állapotra állítsam vissza?
MD
L -
_drk
addikt
Sziasztok
Elsődleges képernyő displayport-on a monitor, de mély alvó állapotból nem kapcsol be, és a másodlagos hdmi-n lévő tv-n lesz az asztal.
Nvidia driverben is és Windowsban is elsődleges a monitor.Eddig klónozással használtam úgy régi monitort ami vga csatlakozós volt.
De ez úgy még sima alvó állapotból se tér vissza.
Kiterjesztéssel mikor kikapcsol a gép akkor fel se ismeri.Mikor bekapcsolom a gépet csak a Windows bejovetelenel kapcsol be a monitor.
Lehet nem Windows lesz, de akkor tudtok topikot ajánlani?
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Biosban nem találok erre semmit.Elore is köszi
-
jeni
félisten
Üdv!
Funkcionálisan a Win 7 Pro alatt a kedvencekben hogyan lehet 3 mappát berakni,hogy működjön az elérése?
Sem a neve alatt ,a sem az adott oldalon az alábbiakat nem találom.Letöltések
Az utolsó megtekintett mappák
Asztal -
krealon
veterán
-
sz.j
nagyúr
Közben a neten megtaláltam a megoldást, igaz Vista-ra készült, de minimális változtatással jó Win7-re is.
Leírom hátha később másnak is segítségére lesz:- A Win7 keresőjébe be kell írni, hogy Színkezelés, majd a listából klikk a Színkezelés-re
- A megjelenő ablakban a Eszközök fülön (ha a legördülő listában lévő minden eszközre alkalmazzuk) akkor be kell pipálni a Saját beállítások használata az eszközhöz
- A meglévő ICC-profilokat ki kell jelölni, majd klikk az Eltávolítás gombra.
- Majd a Hozzáadás gombra kattintva be kell írni ezt: sRGB IEC61966-2.1
- Ezt követően rá kell kattintani a Beállítások alapértelmezett profilként gombraHa ezek megvannak, akkor újra kell indítani a gépet.
-
[MK]_[MK]
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
Sajnos nem tudtam megoldani a dolgot. Sőt valami gebasz volt a win7-tel. Egeret sem akarta nagyon felismerni. Sokszor 3-4x kellett indítanom a rendszert, hogy felismerje az egeret. Win 10 alatt ilyen gondok nincsenek szóval nem az egér a ludas.
Feladtam a két rendszert. Legyalultam a winchestert aztán marad adattárolónak. Végül is tudok létezni úgy is.
Köszi mindenkinek aki segített..
Üdv. -
sz.j
nagyúr
Van egy problémám a win7 pro-val.
Ha a képeket a Windows Fényképnézegetővel nézem meg akkor az addig fehér háttér sárgás-drappos árnyalatú lesz és maga a kép is elszíneződik.
Ha ugyanazt a képet mással nyitom meg és nézem meg (például Paint-al), akkor nincs semmilyen elszíneződés.Hogy lehet ezt a hibát megszüntetni?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Nem kép alapján kerestem, hanem szöveg alapján a hibára, így elsőre a windows 10 insidert olvastam az első jópár találatban. Bocs hogy hibáztam, te biztos nem szoktál. 🤣😂
-
válasz
King Unique
üzenetére
Bocs már hogy nem olvastam hogy windows 7 témában vagyok...

Amúgy neten inkább 10-nek a hibái jönnek ki ilyen bsod-dal... Jah, igen, gugliztam egy picit...
-
King Unique
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Egyébként ezek a korai 6-os verziók még kissé bugosak, szóval ez a BSOD sem annyira meglepő... Nálam több Windowson is próbálva sokszor el sem akart indulni a 6.0.0 / 6.0.1 verzió, állandóan összeomlott, helyre akarta állítani a megnyitott dokumentumot, de aztán mégsem tudta stb. Visszaraktam az 5.4.5-ös verziót, ami érdekes módon hiba nélkül működik. Szóval ennyit erről...
(#64721) Sub-ZeRo:
Insider a 10-esnél van, illetve annál a BSOD is más. Meg, ha már a W7 topikba rakta be, akkor világos, hogy melyik rendszerre vonatkozik... -
krealon
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Downgrade-elni nem lehet hivatalosan.
Meg lehet elvileg hekkelni, de ha jot akarsz magadnak ujratelepited. -
DonThomasino
veterán
Ultimate edition ből hogy tudok professinal t csinálni ?
Érdemes vagy inkább újratelepítés ?
-
GabeszHUN
tag
Sziasztok.
Ebben a csoportban lehet kérdezni a Windows 10 vs Windows 7-el kapcsolatban? Ha OFF topic, akkor mondjátok és már lépek is.
Előre köszi.
K.Gábor
-
King Unique
titán
válasz
[MK]_[MK]
üzenetére
Ilyen akkor szokott lenni, ha a Windows számára ismeretlen fájlrendszer (pl. Ext4) van a köteten, vagy pl. rejtett (hidden) a kötet. De, ha a Windows 10 kezeli rendesen és nincsen telepítve valami spéci FS driver, akkor nem valószínű az idegen fájlrendszer. Hacsak nem netán ReFS, mert azt a Windows 7 alapból nem kezeli. Ha esetleg rejtett a kötet, akkor parancssorban a DiskPart segítségével megoldható a dolog.
-
[MK]_[MK]
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
-
krealon
veterán
válasz
Mbenyo97
üzenetére
"De van egy FTP ikonom,
[...]
Ezzel lenne valami összefüggés ?"Igen, ezzel van osszefuggesben. De hogy mi a pontos ok, azt mar neked kell kitalalani.
En valamikor a Windows 95-98 kornyeken a SmartFTP program Exploreres integraciojaval kinlodtam egy darabig, majd toroltem az egesz programot a fenebe.
-
King Unique
titán
válasz
[MK]_[MK]
üzenetére
Sokan esnek Windowsnál abba a hibába, hogy egy HDD / SSD meghajtó megjelenésénél csak a fájlkezelőt veszik alapul, holott az eleve másodlagos ilyen szempontból... Ott csak akkor fog megjelenni a meghajtó, illetve a partíció, ha van betűjele. Tehát az eszközkezelő és a lemezkezelő a lényeg, illetve az utóbbinál szükség esetén meghajtóbetűjelet kell hozzárendelni a kötethez!
-
[MK]_[MK]
csendes tag
Üdvözlet!
Lenne egy olyan szép problémám, hogy a minap telepítettem egyik másodlagos winchesteremre egy windows 7-et.
Az SSD-men ami az elsődleges azon windows 10 van és van mellette 2db 500GB-os winchestrer.
Nos, az egyik 500-asra ment fel a windows 7.
Úgy telepítettem, hogy addig ki volt húzva a másik két meghajtó, így boot menüben (F12) tudom választani, hogy melyik rendszert szeretném futtatni. Ha az SSD-ről futtatom a windows 10-et akkor minden klappol úgy mint régen, viszont, ha a windows 7-et futtatom a másodlagos winchesterről akkor a rendszer nem látja a harmadik adattárolásra használt 500-as meghajtót. SSD-t látja.
Eszközkezelőben ott szerepel a "fantom" meghajtóm és a tulajdonságainál azt írja, hogy az eszköz megfelelően működik, de mégsem jelenik meg a saját gépben.
Winchesterek nincsenek jumperelve.
Mit lehet tenni?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Imi Csabi
tag
válasz
default.
üzenetére
Szia!
Ezen a [leíráson] menj végig és helyreáll a windows update.
3-om gépen is tesztelve. -
zoli62
addikt
Nos Windows helyreállítóval készített lemezképpel helyreállítottam a C particiót, azóta hibamentesen működik, és az MBR-t nem írta felül, ha esetleg más is belefutna, nem olyan rossz a Windows beépített helyreállító programja, hogy feltétlenül Acronist kelljen használni.
-
masta_dry
tag
Sziasztok!
Windows 7 környezetben szeretném megtalálni, hogy mi fogja meg a gépet. Céges környezetben kéne figyelni, hogy van-e valami folyamat, ami vár valami válaszra vagy hasonlók. Proci bírja, RAM van elég, HDD sem szakad meg, de sokszor beáll a gép, mintha kifagyna. Ilyesmi hibakeresésére van lehetőség? -
válasz
garga pista
üzenetére
Azt nem, de a 8 at igen.
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Windows 8.1 telepítő kulccsal,ami frissítve lett 10-re fel lehet rakni a 7-et? A 10-el gondok vannak (driver kompatibilitás), nem akarok szenvedni vele, jobb lenne a 7.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- Projektor topic
- LEGO klub
- Macska topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont, mivel a W7 topikjában vagyunk, screenshot is be lett téve stb., ezért egyértelmű volt, hogy melyik rendszerre vonatkozik.