- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Doky586
félisten
válasz
Orionk #64754 üzenetére
Ha boltban win7-el volt véve akkor az előelepített win. Nem szükséges kézzel újratelepíteni, erre beépített újratelepítő van: bootkor F9.
Egyébként érdemes vásárláskor lementeni a gyártó honlapjaáról az elérhető drivereket, mert én is úgy jártam hogy se a wlan se a tapipad drivere nem elérhető az Asus oldalán már évek óta.. (de a többi viszont máig elérhető)
-
quailstorm
félisten
válasz
Orionk #64754 üzenetére
De amúgy ha nincs fenn a gyártó honlapján vagy valami egzotikus fasság van, és hajlandó vagy aida64 riportot megosztani, akkor segítek.
Nemrég valami XP-s P4 laposhoz sikerült megoldanom a hangot W7-re itt a fórumon. Microsoft Update katalógus amúgy még egy jó driver lelőhely régi vasakhoz. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Orionk #64754 üzenetére
Szia!
Egyszerű, noti alján van matrica, pontos model megnevezéssel. Az alapján biztosan megtalálhatók hozzá a driverek a gyártó oldalán. (én így szoktam) és pl.van olyan is, ha nem lested le előre a chipsetes dolgokat, vagy wlan-t (pl.Atheros, Broadcom,Intel, stb...) akkor még a Win7 felrakása után ez könnyen feltérképezhető. Pl.Aida64
Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!
MD
L -
LonGleY
veterán
válasz
Orionk #36335 üzenetére
Vista? WTF? Akkor előbb Win 7-et kéne pakolnod.
Különben is lásd: topik cím. A Freemake cuccokhoz
egyébként .NET Framework 4.0 kell, ami a win 7 alatt
többnyire automata települ, de Vista-hoz lehet külön kell.
De arra a rendszerre egy percnél több időt sem szánnék...
Lassú, instabil mocsok, a Win 7 bétája. Instant kuka. -
-
NEMO1968
őstag
válasz
Orionk #31514 üzenetére
Google a barátod.
Pl. itt találsz régebbieket.
Vezérlőpult-Programok és szolgáltatások.
Ledobod a régit,letöltesz egyet és telepíted.
Ha megjavul a masina,akkor esetleg nem engeded,hogy frissítse magát.
RAM és CPU rendben van.
A throttingolás annyit jelent,hogy túlmelegszik a CPU,és visszavesz az órajelből hogy lehűljön.
Valami CPU hőfokmérő progikkal tudod ellenőrizni,ill a venti is nagyon pörög már olyankor.
Mozilla most nem ugrik be,de a lemezkarbantartót és a töredezettségmentesítőt még lefuttathatnád.
-
NEMO1968
őstag
válasz
Orionk #31510 üzenetére
Szia!
Először is nézzünk egy hőfokmérést,mert lehet hogy throttingol már a géped.
Másdszor tedd vissza a Flash Player egy régebbi verzióját,hogy lássuk úgy mi lesz.
Harmadszor keress vírust.
Negyedszer nézd meg a proci,RAM,HDD használatot.
Lehet hogy azzal van baj(ez lehet vírus is)
Ötödször teszteld kicsit a HDD-t,lehet hogy a végét járja már.
Hatodszor lehet hogy ráférne egy böngésző gyorsítótár űrítés,lemezkarbantartó és egy defrag is.
Hetedszer nézd meg mennyi hely van még a HDD-n,és próbálj meg valamennyit felszabadítani.
Ha mindez rendben van,keress mást aki segít.
Én kifogytam a tippekből. -
vilmaboy
őstag
-
Igen, tudom, néztem is azt a hsz-t, csak
1. W7 esetén nem tudok olyan feature-ről, amivel ilyet lehetne előidézni, ezért tippeltem a Toolbar-ra
2,. A képeden nem látok W7-re utaló nyomot, inkább egy Vista-t, vagy esetleg Vista skin-t. Ha ez a szitu, akkor lehet, hogy annak a "skinnelőnek" van egy ilyen lehetősége, ami ezt eredményezi -
-
-
-
Orionk
senior tag
Most meg már egy másik hibaüzenet jelentkezik.
Most állítottam a BISO beállításain, és tovább jutott a telepítő, de másik hibaüzenet jött elő.
valakinek ötlet?
köszi
-
sfdrakex
nagyúr
Mindent átirt angolról magyarra, illetve lehet tenni bele nyelvi csomagokat, így minden olyan nyelvű lesz amilyet akarsz. A többi frissítésben más volt, de tegyél fel szépen mindent. Persze az összes nyelvi csomagot nem szükséges, ha csak nem kell neked az arab, kínai nyelv is
Egyébként a WAREZ tilos ! Azaz nem beszélünk crackelésről, szoftver lopásról, másolásról, letöltésről.
-
Hát ami lassú az a vinyó, mert 5400-es csak. Az szerintem a 7200-es után lassú lehet.
A driverekkel is lehet gubanc. Ha a win alapból felismeri és működik is, akkor nem kell driver.
Új rendszernél indexeli a fájlokat, hogy gyorsabban tudj keresni.
Az előtöltés meg az, hogy megjegyzi, hogy miket használsz gyakrabban és azokat a ramba tárolja el. De mivel neked 2 napos még csak most végzi ezeket.
Amúgy a frissítésekhez ennek semmi köze. Persze frissíteni kell a rendszert mert az nem árt. -
Én azt. Mondjuk a géped adataidat megadhatnád és akkor könyebb lesz segíteni. Az is számít mit raktál fel, mik indulnak autmatikusan, mind a háttérben, vagy mint pl. msn, steam, skype. Azok eléggé lehuzzák a boot időt..
Meg ne várj csodát, 2 napos rendszer. Majd ha 2 hetes lesz és akkor is lassú, akkor ott van a gubanc. Nem beszélve, hogy nálad még az indexelés is megy induláskor meg az előtöltés. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest