- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz
aszti75
üzenetére
Én kicseréltem procit, a TPM be volt kapcsolva, és emiatt elvette a PIN-kódomat. Amikor be akartam lépni, a fenti ismerős szöveg fogadott.
Ma munka után visszaraktam a régi procimat, beírtam az új jelszót, amit nap közben telefonon állítottam be, aztán a Windows Hello-val új PIN-t csináltam, majd töröltem. Ezután megint létrehoztam egy új PIN-t, és a következő újraindításnál már engedte, hogy a PIN helyett a Microsoft-fiókom jelszavával lépjek be.
Ezután a régi procit kivettem, az újat visszaraktam, és megint elvette a PIN-t, viszont már megmaradt, hogy az MS-fiókom jelszavát kéri. Beírtam, új PIN-t adtam meg, és azóta működik.BIOS-ban TPM-et Disabled-re állítod, és szerintem nálad is jó lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest