- Android szakmai topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De még mindig nem tudom, mi az a sok minden amit a 3-ba írsz... Nyilvánvaló volt, hogy azt nyomtam, és ha 0 lett volna mind, akkor nem indulna a linux se... Az a baj, hogy itt csak a hülyének nézés megy, és hiába írok akármit, úgy állnak hozzá, hogy biztos nem tudom, csak írom, tehát nem úgy van, ahogy írom. Azért mutattam meg, mert azt vártam, hogy majd a hülyeség helyett azt írja valaki, hogy mit kéne csinálnom, valami pluszt. A generáljak kódokat az egy leokézás. Legalább háromszor kérdeztem, hogy mi a beolvasás például. De ha meg semmi, csak azt az egy lépést írjátok le 8 szóval, akkor meg megint csak ott tartunk, hogy én mondtam egy nappal ezelőtt is, hogy generáltam, meg, hogy a linux elindul, de ti mondjátok, hogy ezt kell csinálni. De még most se derült ki, hogy ennyit kell csinálni, vagy be kell olvasni meg stb.. Mert direkt úgy írjátok, hogy ne derüljön ki, és hiába kérdezem, nem válaszoltok a kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Suzuki topik
- Android szakmai topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jövedelem
- Autós topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest