- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De még mindig nem tudom, mi az a sok minden amit a 3-ba írsz... Nyilvánvaló volt, hogy azt nyomtam, és ha 0 lett volna mind, akkor nem indulna a linux se... Az a baj, hogy itt csak a hülyének nézés megy, és hiába írok akármit, úgy állnak hozzá, hogy biztos nem tudom, csak írom, tehát nem úgy van, ahogy írom. Azért mutattam meg, mert azt vártam, hogy majd a hülyeség helyett azt írja valaki, hogy mit kéne csinálnom, valami pluszt. A generáljak kódokat az egy leokézás. Legalább háromszor kérdeztem, hogy mi a beolvasás például. De ha meg semmi, csak azt az egy lépést írjátok le 8 szóval, akkor meg megint csak ott tartunk, hogy én mondtam egy nappal ezelőtt is, hogy generáltam, meg, hogy a linux elindul, de ti mondjátok, hogy ezt kell csinálni. De még most se derült ki, hogy ennyit kell csinálni, vagy be kell olvasni meg stb.. Mert direkt úgy írjátok, hogy ne derüljön ki, és hiába kérdezem, nem válaszoltok a kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest