-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Valami miylemi lehet, mert mint korábban írtam, a "...vami UEFI-re kattintottam..." után drivert, beállítást módosított, és azóta nincs Logo, BIOS képernyő. A VGA egy 4GB-os RX580, lehet, hogy nem UEFI-s.
Hoppsz ránézek(GPU-Z):

...kezdtem örülni, hogy ez lesz, de UEFI-s a VGA BIOS, elméletileg, a GPU-Z szerint.
Ennek ellenére nekem ez a gyanús.
Hogyan tudnám visszaállítani ezt az említett "...ha alapértelmezetten Legacy (CSM) + UEFI volt..." állapotot?

...
-ek javaslatokért, nézem őket! A spec hibajavítós Újraindítás-os nem megy, mert a az újraindulás utáni menüválasztó képernyő sem jelenik meg, pedig szerintem él, jól indul el, csak az ekkor megjelenő képernyő, fekete, "nincs kép" ekkor sem.VGA: RX580GB4(4GB-os).
Nézem a (CMOS-)Reset-es javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-ek javaslatokért, nézem őket! A spec hibajavítós Újraindítás-os nem megy, mert a az újraindulás utáni menüválasztó képernyő sem jelenik meg, pedig szerintem él, jól indul el, csak az ekkor megjelenő képernyő, fekete, "nincs kép" ekkor sem.